Originally Posted by Konami
PS4, PS5, XONE, XS, Switch, PC (Steam).
Originally Posted by Konami
PS4, PS5, XONE, XS, Switch, PC (Steam).
Asa. Nu stiam sigur cum se numea, stiu doar cu Contra. Iar legat de cheatcodes nu foloseam asa ceva
![]()
Dumnezeule cand au trecut 32 de ani peste mine, cred ca asta a fost primul joc (asta sau Galaxian pe SNES?) pe care am pus mana.
Nu stiu de ce, dar cred ca as prefera sa il cumpar si sa-l joc pe Nintendo Switch, simt ca ar avea alt vibe decat pe Xbox/PlayStation.
Pe asa zisul "Terminator" copie dupa NES, fiind cel mai popular la noi, au fost 3 Contre daca nu gresesc. Cel original, Super Contra 24 in1 (asta era favoritul meu ) si ContraForce. Ma bucur ca ies editii la aceste jocurile clasice.
P.S. Va recomand noul Double Dragon, gameplay-ul e fain.
Am avut SNES original in clasa a 2-a (1991/1992), adus de tata din voiaj si undeva in jurul varstei de 14-15 ani cand creierul s-a mutat in prohap l-am dat ca un dobitoc cuiva pe la tara ca nu ma mai interesa, am prapadit ca un idiot consola SNES originala si acum plang dupa una in colectie, abia daca mai gasesti in cutia originala si la niste preturi astronomice...
Jocul pare ca e ce trebuie.
Nu prea inteleg notele though... se asteptau la ceva revolutionar?
Nu era ideea sa se intoarca la origini?Pare ca fix asta au facut.
Daca era 8bit puneau la minusuri ca este "not up to date graphics"?
Adica totusi, TMNT ala nou a fost primit foarte bine si e basically tot vechiul joc.
Nu-i mai inteleg...
Bookmarks