Tonight from 18:00 Kino Der Toten (Only for Pros)(Only with Headset) 3 persoane max
add me PSN hans_landa344
am ajuns la round 30 cu doi copii din UK care tot mureau si nu ascultau ce le ziceam.
Tonight from 18:00 Kino Der Toten (Only for Pros)(Only with Headset) 3 persoane max
add me PSN hans_landa344
am ajuns la round 30 cu doi copii din UK care tot mureau si nu ascultau ce le ziceam.
Wtf? Really, wtf? 4 harti la 15 dolari. Deci 3.75 dolari o harta => Fail, Activision. Si cand te gandesti ca Undead Nightmare era 10 dolari si putea fi un joc stand-alone.
Later Edit: Si mai bine. 5 harti (3 dolari harta) e un numar excelent pentru un pret de 15 dolari. Se pare ca Activision merge pe ideea de cantitate, nu calitate. Daca ar fi 1 dolar harta ( 5 dolari DLC-ul ), probabil l-as cumpara, dar cu banii de pe un DLC de Call of Duty iti iei un joc sigilat. Macar daca aveau ceva in genul Online-Pass-ului de la EA, dar asa... foame de bani.
Da, harta zombie inca nu ne'a fost aratata. Acelasi pret a fost si la mw2, am oftat, am platit, am jucat, am zambit, "case closed" ( copyright Soric ).
Cat despre harti, I'm liking what i'm seeing, sa se termine sesiunea asta odata!
PS: cum adica macar de avea online pass?
Careva sa ajute la cele 2 trofee din zombie mode ? Nu de alta dar Razvan e nab rauajut si eu daca e nevoie.
...
Zombies Mode Map - Ascension
Set in an "abandoned Soviet cosmodrome," Ascension features the regular cast of Zombies players (Takeo, Nikolai, Dempsey, and Rictoffen). But it does include new enemies, including Space Monkeys who steal perks. Uh.... what? New weapons include the Gersch Device or "Black Hole Bomb" and Matryoshka Dolls. Those damned dirty monkeys will be swiping new perks that include Stamin-Up and PhD Flopper, the benefits of which we're not quite sure
By darkpaul13 in forum Console Club
By Alex Khan in forum Console Club
By Ionut Laurentiu in forum Microsoft Xbox 360
By OEE in forum Videos
By andreicristian9 in forum Videos
Bookmarks