Zdrutz nu mai bine te uiti pe replay-ul meciului si te hotarasti singur?? Eventual il pui si pe youtube sa vedem si noi. Mi-e foarte greu sa cred ca au aparut deja codati
Salut, doresc sa cumpăr si eu black ops ps3 si vreau sa va �ntreb dacă e nevoie de un cod Pt a juca online?Va multumesc
Am stat 2 minute si m-am holbat la el. Nu-mi vine sa cred c-a reusit sa ajunge Prestige 2.
Later Edit:
Defapt, din moment ce-am "studiat" imaginea, mi-am dat seama de faptul ca tine la ureche "ceva". Ziceam ca ma mir de faptul ca a reusit sa ajunga la Prestige 2 pentru ca are nick-ul (si Clan Tag-ul) strans legate de Justin Bieber
.
PS: Imi place ca i-a pus tinta pe cap.
Random class generator:
Black Ops Class Generator - Generated Class
Posibil si sa isi fi schimbat gamertag'ul ulterior, dar oricum, acel nume cere headshot cu tomahawk![]()
Vad ca au mai introdus un update, 1.06. Cam mic, dar in ultimele meciuri n-am mai avut lag si doar o scurta tentativa de Lost Connection, la Final Killcam. Pot spune ca acum e mult mai bine(momentan).
Imi place cum la Ps3 imi scrie jos "Call of Duty:Black Ops First Strike DLC coming on 1 feb!".
...fail.
Mie mai mult imi place cum tupeistii astia de la Activision cer 15$ pentru 5 harti, si cum totiorbiio sa dea atatia bani pentru un content asa "numeros", in loc sa protesteze fata de marketing-ul producatorului, refuzand sa le dea apa la moara.
Daca era dupa mine nu as mai fi cumparat niciun COD dupa MW, merge Online si acum, e foarte bun. Pacat ca unii se inneaca in bani, dar n-as da 200 lei pentru o campanie noua de 6 ore, 3 harti si 5 arme + niste texturi mai bune aruncate pe ici colo nici sa ma biciuiesti 3 ore.
COD-ul pentru mine a murit odata cu World at War.
Eu din cate vad omul are o parere despre un joc.A adus si argumente ca sa-si sustina afirmatia.
Tu in afara de o jignire....![]()
By darkpaul13 in forum Console Club
By Alex Khan in forum Console Club
By Ionut Laurentiu in forum Microsoft Xbox 360
By OEE in forum Videos
By andreicristian9 in forum Videos
Bookmarks