Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 68 of 87 FirstFirst ... 18 58 66 67 68 69 70 78 ... LastLast
Results 1,341 to 1,360 of 1723

Thread: Call of Duty: Black Ops

1. #1341 SP
    Member x F u Z e R's Avatar
    Quote Originally Posted by Zdrutz View Post
    Chiar... Cum vine asta cu facut bani djn hostat lobby'uri cu hacks, ca n'am inteles conceptul?

PS: si ala era unu singur care dadea de fiecare data cate 2-3x ce killstreak vroia el, 47-0 nuketown avea el la k/d, cam greu de crezut. 2x napalm fara sa mori, si 2x carpet bombing, 2x huey acelasi player? Nah!
    @PS, Puteai sa zici asa.

Si americanii, din cate stiu, le e lene si sa stea pe canapea si sa creasca asa ca platesc pe cineva sa le faca challenge lobby si sa le deblocheze tot.

2. #1342 SP
    Junior Member MadridGalaxy's Avatar
    Quote Originally Posted by Zdrutz View Post
    Chiar... Cum vine asta cu facut bani djn hostat lobby'uri cu hacks, ca n'am inteles conceptul?

PS: si ala era unu singur care dadea de fiecare data cate 2-3x ce killstreak vroia el, 47-0 nuketown avea el la k/d, cam greu de crezut. 2x napalm fara sa mori, si 2x carpet bombing, 2x huey acelasi player? Nah!
    poate unii din echipa lui au dat cu pachetul si le-au venit napalm si chopper nu ai de unde sa sti

3. #1343 SP
    Junior Member laptarul's Avatar
    Zdrutz nu mai bine te uiti pe replay-ul meciului si te hotarasti singur?? Eventual il pui si pe youtube sa vedem si noi. Mi-e foarte greu sa cred ca au aparut deja codati

4. #1344 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    ar fi frumos sa le baneze definitiv consola celor care folosesc asemenea hackuri

5. #1345 SP
    Member x F u Z e R's Avatar
    Quote Originally Posted by beugen2001 View Post
    ar fi frumos sa le baneze definitiv consola celor care folosesc asemenea hackuri
    PS3 nu va bana oameni niciodata permanent pentru hackuri, they are pussmode. Daca le pasa, pana acum erau banati cei care au descoperit hackruile in MW2 (hunter128, HSx9, TheUnkn0wn) si il banau pe TheUnkn0wn din nou, care a gasit hackurile in black ops.

6. #1346 SP
    Junior Member emi24k2000's Avatar
    Salut, doresc sa cumpăr si eu black ops ps3 si vreau sa va �ntreb dacă e nevoie de un cod Pt a juca online?Va multumesc

7. #1347 SP
    Member Cata96's Avatar
    Quote Originally Posted by emi24k2000 View Post
    Salut, doresc sa cumpăr si eu black ops ps3 si vreau sa va �ntreb dacă e nevoie de un cod Pt a juca online?Va multumesc
    Nu.

+ CEL MAI TARE SCREENSHOT!!!!!!!!!
    Attached Images Attached Images copy-do-world-favor.jpg

8. #1348 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Quote Originally Posted by Cata96 View Post
    Nu.

+ CEL MAI TARE SCREENSHOT!!!!!!!!!
    Am stat 2 minute si m-am holbat la el. Nu-mi vine sa cred c-a reusit sa ajunge Prestige 2.

Later Edit:

Quote Originally Posted by DeianD View Post
    Dc sa nu-ti vina sa crezi? Omu statea pe burta pt ca din cate vad eu tine "ceva la ureche" (stiti bine despre ce e vb) deci nu cred ca ar campa asa daca la asta ai facut referire
    Defapt, din moment ce-am "studiat" imaginea, mi-am dat seama de faptul ca tine la ureche "ceva" . Ziceam ca ma mir de faptul ca a reusit sa ajunga la Prestige 2 pentru ca are nick-ul (si Clan Tag-ul) strans legate de Justin Bieber .

PS: Imi place ca i-a pus tinta pe cap.

9. #1349 SP
    Member DeianD's Avatar
    Quote Originally Posted by RazvyLord View Post
    Am stat 2 minute si m-am holbat la el. Nu-mi vine sa cred c-a reusit sa ajunge Prestige 2.
    Dc sa nu-ti vina sa crezi? Omu statea pe burta pt ca din cate vad eu tine "ceva la ureche" (stiti bine despre ce e vb) deci nu cred ca ar campa asa daca la asta ai facut referire

10. #1350 SP
    Member Downshifting's Avatar

11. #1351 SP
    Member Merdiso's Avatar

....

12. #1352 SP
    Member DeianD's Avatar
    Quote Originally Posted by RazvyLord View Post
    Ziceam ca ma mir de faptul ca a reusit sa ajunga la Prestige 2 pentru ca are nick-ul (si Clan Tag-ul) strans legate de Justin Bieber .
    Tot nu am inteles ce vrei sa spui pt ca spre rusinea mea nu stiu cine e acel Justin Bieber

13. #1353 SP
    Quote Originally Posted by DeianD View Post
    Tot nu am inteles ce vrei sa spui pt ca spre rusinea mea nu stiu cine e acel Justin Bieber
    Nu stii cine e Justin Bieber? Nu-i nici o rusine, mai bine ca nu stii .

14. #1354 SP
    Member Zdrutz's Avatar
    Posibil si sa isi fi schimbat gamertag'ul ulterior, dar oricum, acel nume cere headshot cu tomahawk

15. #1355 SP
    Vad ca au mai introdus un update, 1.06. Cam mic, dar in ultimele meciuri n-am mai avut lag si doar o scurta tentativa de Lost Connection, la Final Killcam. Pot spune ca acum e mult mai bine (momentan).

16. #1356 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar

17. #1357 SP
    Imi place cum la Ps3 imi scrie jos "Call of Duty:Black Ops First Strike DLC coming on 1 feb!".
    ...fail.

18. #1358 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Mie mai mult imi place cum tupeistii astia de la Activision cer 15$ pentru 5 harti, si cum toti orbii o sa dea atatia bani pentru un content asa "numeros", in loc sa protesteze fata de marketing-ul producatorului, refuzand sa le dea apa la moara.
    Daca era dupa mine nu as mai fi cumparat niciun COD dupa MW, merge Online si acum, e foarte bun. Pacat ca unii se inneaca in bani, dar n-as da 200 lei pentru o campanie noua de 6 ore, 3 harti si 5 arme + niste texturi mai bune aruncate pe ici colo nici sa ma biciuiesti 3 ore.
    COD-ul pentru mine a murit odata cu World at War.

19. #1359 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Bati campii.

20. #1360 SP
    konichiwa zombie chynagods's Avatar
    Eu din cate vad omul are o parere despre un joc.A adus si argumente ca sa-si sustina afirmatia.
    Tu in afara de o jignire....

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 68 of 87 FirstFirst ... 18 58 66 67 68 69 70 78 ... LastLast