Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 79 of 87 FirstFirst ... 29 69 77 78 79 80 81 ... LastLast
Results 1,561 to 1,580 of 1723

Thread: Call of Duty: Black Ops

1. #1561 SP
    Member reborn2603's Avatar
    Quote Originally Posted by FormableTube View Post
    Nu cred ca e real pentru ca nici un prost nu ar fi stat sa moara de 200 de ori
    LE:YouTube - Call Of Duty Black Ops:Multi Kill
    Mersi Cata pt HD rec
    Bine ca a trecut si acel NukeTown 24\7. Prea va faceati voi de cap acolo...

2. #1562 SP
    Member BLAUPUNKT's Avatar
    Quote Originally Posted by Cata96 View Post
    Asta e vechi de cand a aparut jocul
    din 09.11.2010 ? sau habar nu ai despre ce vorbesti ?

gasesc si eu aici 3 ROMANI cu headset care sunt dispusi sa facem Ultimate Ascension Easter Egg sau toti v-ati cumparat FirstStrike-ul doar pt 4 harti prapadite de multiplayer ?
    PSN hans_landa344

3. #1563 SP
    Member RaduValentin's Avatar
    Pentru cei care doriti sa aflati starea serverelor Black Ops, puteti verifica aici:
    Call of Duty: Black Ops

Momentan serverele Xbox 360 sunt offline de aproximativ doua ore - DEFCON 1.

4. #1564 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Nu inteleg cum se poate ca atunci cand sunt host sa am scoruri (k/d) 40,50 sau 60 la maxim 5 si cand nu sunt host sa termin cu 3 sau 4 la 12. E super ok jocul, nu zic nimic de sistemul de joc da serverele is de tot rahatu.

5. #1565 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Fa-ti un mare bine mai ales ca esti fan COD de cand a aparut si nu poti trai fara el (nu nega, ca asa e ) ia-ti un xbox sau un PC decent. Pe cuvant ca nu vorbesc prostii si stii ca am jucat black ops pe ps3 din prima zi.

6. #1566 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Mi-am luat si eu in sfarsit Modern Warfare 2 retail pe PC si sincer tot nu e acelasi sentiment. Am nevoie de consola. PS3 am, PS3 folosesc. Bad Company 2 merge ca uns. Nu-mi iau altceva. Fa bine si ia-ti tu PS3 din nou. Cred ca is singuru care nu te-a sters din friends list (joke, we miss u )
    Black Ops e un joc foarte bun, e plin e content si nu pierd nimic daca nu-i mai joc multiplayer-ul. Are destui zombi prin el

7. #1567 SP
    Member x F u Z e R's Avatar
    @Nameless, eu sunt fan COD, joc MW2 / COD4 in draci, dar pe black ops n-am mai intrat de 1-2 luni. IMHO nu e acelasi sentiment cand joc COD4 si BO. :\

8. #1568 SP
    Member Game101's Avatar
    Abia acum am dat de threadul asta,chiar eram curios de ce nu e mereu sus.

Sunt un mare impatimit BO.

Idurile mele : RedRoom101 (UK)(asta e nou,dar am inceput sa joc numai pe el ca am conexiune mai buna,decat pe cel de pe US,pe care ma baga in general sa joc cu jucatori din US,nu prea am stats pe el)
    Game200988 e cel US.

La zombies am level 33 pe Kino der Toten,daca vreti sa jucam dati-mi add,o sa citesc pe aici cateva pagini sa caut jucatori poate facem un party.Am microfon.

9. #1569 SP
    Member Cata96's Avatar
    Quote Originally Posted by Game101 View Post
    Abia acum am dat de threadul asta,chiar eram curios de ce nu e mereu sus.
    Idurile mele : RedRoom101 (UK)(asta e nou,dar am inceput sa joc numai pe el ca am conexiune mai buna,decat pe cel de pe US,pe care ma baga in general sa joc cu jucatori din US,nu prea am stats pe el)
    Game200988 e cel US.
    La zombies am level 33 pe Kino der Toten,daca vreti sa jucam dati-mi add,o sa citesc pe aici cateva pagini sa caut jucatori poate facem un party.Am microfon.
    Salut, pe ce consola?

10. #1570 SP
    Member Game101's Avatar
    Playstation 3 am uitat sa mentionez scuze.

11. #1571 SP
    Member Downshifting's Avatar
    Al doilea DLC apare la 3 mai 2011. Tot 4 harti multi si una de zombie. Si tot ca de obicei, DLC-ul se pare ca va fi lansat intai pt xbox.

Call of Duty: Black Ops Escalation Map Pack Coming May 3rd

12. #1572 SP
    Member Game101's Avatar
    Level 35 pe Kino in 4.

13. #1573 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Level 35 pe Kino in 4.

Asa si?

Cati dintre voi au cumparat First strike?

Se merita?

14. #1574 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Doar dacă-l joci foarte des sau ești fan �nrăit al seriei. Sincer să fiu, nici acum nu m-am atins de harta cu zombi din FS ...

15. #1575 SP
    Member Game101's Avatar
    Quote Originally Posted by FallouT View Post
    Asa si?

Cati dintre voi au cumparat First strike?

Se merita?
    E un forum,e topic pentru black ops,pentru discutii de black ops,nu cred ca o sa pice serverul ca am facut un post inutil asta din punctul tau de vedere.
    Smecher de forum ce mai esti si tu sa ma iei pe mine la bani marunti.Bafta

Graft,imi poti spune si mie cat a fost Black Ops First Strike?Daca l-ai luat de pe Store-ul din UK.Stiu ca pe US e 15$ dar pe UK nu stiu cat e si nu am cum sa accesez acum.

16. #1576 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Call of Duty�: Black Ops First Strike (Game Pack) �11.49

17. #1577 SP
    Member Game101's Avatar
    Mersi frumos

18. #1578 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    E un forum,e topic pentru black ops,pentru discutii de black ops,nu cred ca o sa pice serverul ca am facut un post inutil asta din punctul tau de vedere.
    Smecher de forum ce mai esti si tu sa ma iei pe mine la bani marunti.Bafta

Graft,imi poti spune si mie cat a fost Black Ops First Strike?Daca l-ai luat de pe Store-ul din UK.Stiu ca pe US e 15$ dar pe UK nu stiu cat e si nu am cum sa accesez acum.
    Mersi frumos

Numai fii asa arongat!

Si nu puteai sa cauti pe net cat costa pe Uk,aa dar am uitat ca esti in cautare de post-uri sa dea bine acolo jos sub avatar!

Bafta iti urez in ale postatului!

19. #1579 SP
    Member Game101's Avatar
    Asa e,cu cat ai mai multe posturi cu atat esti mai respectat pe un forum,bune argumentele tale.Cand ai multe posturi in jur de 500 poti sa te iei de noobi astia care au 73 asa,sa ii iei peste picior.

Se scrie "Nu mai fi asa arogant!",da stiu te-ai grabit cand ai scris.Daca in 12 luni pe forumu asta o sa am 200 de posturi o sa fie bine.Mai vorbim atunci.

Hai sanatate!

Cauta-mi tu cat costa First Strike in UK,eu am cautat si nu am avut succes,am spus sa intreb aici pe consolegames.Esti stresant rau,esti forumist din 2009 si habar n-ai cu ce se mananca,te deranjeaza ca am mai facut un post,ca am pus o intrebare.Forum e o comunitate,a carei membri se ajuta intre ei.

20. #1580 SP
    Senior Member Anderul's Avatar
    punct.

Moving on,joaca cineva black ops pe PC?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 79 of 87 FirstFirst ... 29 69 77 78 79 80 81 ... LastLast