Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 19 of 19

Thread: Xbox 360 VS PS3

1. #1 SP
    Banned Protex's Avatar

Xbox 360 VS PS3

Deci am bani sa-mi cumpar un xBox 360 Super Elite sau PS3 250 GB . Ce sa-mi iau ? Nu sunt sigur . PlayStation am tot avut (PS2 , PSP , PS2 - america) si sunt foarte multumit , dar a aparut xbox 360 si ma pune pe ganduri ... ce v-ati lua ? Care este mai buna ? (Eu ma gandesc ca evident : PlayStation3) Daca ati avut probleme cu un xBox sau PS3 va rog sa-mi ziceti .

2. #2 SP
    Member pijama35's Avatar
    Ai fi putut posta la Decizii-Decizii.

On: Decizia a grea din cauza exclusivitatilor,dar eu as alege PS3-ul pentru ca PSNul este free.
    And you know people like free stuff!

3. #3 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    pfuu.. topic vs.. cam nasol.
    parerea mea e ca exclusivele ps3 merita mai mult decat cele de xbox..
    sper sa nu vad comentarii de gen: "live merge mai bine ca psn" sau alte prostii de genul. ca nu e adevarat. eu unul as alege ps3.. desi le detin ambele console. intr-adevar pe live se pot face party-uri si cross game chat, dar in rest, nimic.

4. #4 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Si eu am fost in aceasi dilema si am mers pe PS3 din cauza exclusivitatilor.

5. #5 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Ambele au avantaje, ambele au dezavantaje, ambele au exclusivitati bune si foarte bune... Alegerea e a ta, nu poate alege nimeni. Iti sugerez sa arunci o privire pe mai multe site-uri si sa decizi care are exclusivitati mai bune. Daca esti fan PS iti recomand sa mergi in continuare pe Sony.

6. #6 SP
    Banned Protex's Avatar
    intr-adevar pe live se pot face party-uri si cross game chat, dar in rest, nimic. - nu am inteles foarte bine dar inteleg ca asta e la Xbox . Pai eu vreau doar sa joc jocuri .

u am fost in aceasi dilema si am mers pe PS3 din cauza exclusivitatilor - cum adica ? ce inseamna ?

---------- Post added 13-04-2010 at 06:53 PM ----------

ce inseamna exclusivitatile astea ?

7. #7 SP
    Member pijama35's Avatar
    Quote Originally Posted by Protex View Post
    intr-adevar pe live se pot face party-uri si cross game chat, dar in rest, nimic. - nu am inteles foarte bine dar inteleg ca asta e la Xbox . Pai eu vreau doar sa joc jocuri .

u am fost in aceasi dilema si am mers pe PS3 din cauza exclusivitatilor - cum adica ? ce inseamna ?

---------- Post added 13-04-2010 at 06:53 PM ----------

ce inseamna exclusivitatile astea ?

Adica jocuri care au fost scoase numai pentru PS3(Uncharted 1&2,God Of War 3,MAG,etc...)

8. #8 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Data viitoare posteaza aici decat sa creezi un alt thread http://www.consolegames.ro/forum/f60...cizii-decizii/ .Acum sa revin.Exclusivitatile sunt jocurile care apar doar pe acea platforma,cum ar fi God of War a aparut doar pentru PS,Forza3 doar pentru Xbox360 si asa o sa fie intotdeauna.Ambele platforme au exclusivitati bune si foarte bune cum a zis erik95,acum de tine depinde ce alegi.Probabil,daca nu vrei sa dai bani pe jocuri,o sa alegi xbox360 pentru modare,e iarasi alegerea ta,eu sincer nu l-as moda.Ai alta satisfactie cand joci ceva cumparat de tine,un joc care il astepti de ceva vreme si in sfarsit ti-a ajuns.Anyway,poti sa cauti pe un site gen gamespot.com sa vezi ce exclusivitati are fiecare platforma.

PS: Era sa uit,ar fi bine sa nu vedem comentarii de genul LIVE e mai bun,da dar PSN e Free.

9. #9 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar
    In primul rand, sper sa nu sara cineva ca cica o sa iasa cu scantei. Sunt convins ca putem purta o discutie civilizata despre acest subiect.

Man, si eu am avut/am abele console. Daca iti doresti exclusivitati si un centru multimedia iti recomand PS3, problema cu PS3 a fost la mine ca nu mi-am permis sa imi cumpar orice joc nou aparut cand vroiam eu. Daca stii ca ai un buget constant de dat pe jocuri, indreapta-te catre PS3. Diferenta la preturile dintre jocurile de PS3 si Xbox 360 poate fii si una mare, dar si una mica. Sunt si unele cazuri cand jocurile de 360 sunt mai scumpe (aici mentionez ca am vazut decat un caz pe zavvi la bioshock 2 collector's edition).

Jocurile de 360 (in special second hand) sunt extrem de ieftine, de exemplu, nopss vinde Halo 3 Collector's la 7- de ron sau pe undeva pe acolo, ceea ce mi se pare extraordinar, cum fac rost de niste banuti, o sa il cumpar daca il mai are.

Din punctul meu de vedere, ambele console sunt la fel de bune, orice decizie ai lua, sa stapanesti consola respectiva sanatos(a).

Daca stau sa ma gandesc, PS3 nu conduce la exclusivitati cu foarte multe titluri decat 360.

La 360 ai putea avea un dezavantaj ca deja consola are 5 ani, mai mult de 2 ani nu cred ca va m-ai rezista pana sa scoata Microsoft o noua consola sau sa scoata Natal (proiect) pe piata.

10. #10 SP
    Banned Protex's Avatar
    pai ce joc gasesc pe 1 gasesc pe oricare platforma . Eu nu am avut xbox 360 si vroiam sa vad cum e dar nu sunt sigur . SI PS3 merge modat si pot sa-i fac chestia aia sa mearga un joc de psp sau ps2 sau mai stiu eu ce platforma pe ps3 (la fel si la xbox) . Dar nu sunt sigur . eu ma refer la care e mai buna asa la calitate/durabilitate ? Eu ma gandeam ca Sony evident .

11. #11 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar
    Sony are cea mai buna calitate/durabilitate, totusi acum cu ultimele console Jasper, din punctul meu de vedere sunt la fel de rezistente ca si ps3. PS3-ul nu se poate moda inca, au aparute decat diferite OS-uri (defapt mi se pare ca doar unul singur) si un emulator de N64 sau Atari (sau o consola retro).

http://www.consolegames.ro/forum/f60...ox-360-vs-ps3/

12. #12 SP
    Banned Protex's Avatar
    xbox 360 a aparut de 5 ani si eu de 1 an 2 stiu de ea . Pai eu am buget pentru a-mi cumpara 1-2 jocuri pe luna . Ideea este ca un joc in termin in maxim 2 zile (ps : am terminat intr-o noapte star wars force , good of war si smackdown vs raw 2009 ptr psp de la 10 la 7 dimineatA) . Sunt maniac de jocuri de console si manuiesc foarte bine PSP/PS2/PS3 . Xbox arata diferit ... ciudat ce sa-mi iau . vroiam doar sa experimentez xbox .

Daca ma tine buzunarul sa mi le cumpar pe ambele ? sau este o alegere proasta ...

13. #13 SP
    Senior Member DevilBringer's Avatar
    Recomand PS3 chiar daca detin xbox 360....

14. #14 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    PS3 nu se poate moda, nu poti juca jocuri piratate sau sa joci jocuri de pe alte platforme pe el .
    Ca durabilitate cred ca PS3 , X360 are acea problema cu RROD , care oricum aproape s-a rezolvat.
    Eu recomand PS3 !
    Daca ai bani , recomand pe amandoua !

15. #15 SP
    Banned Protex's Avatar
    ps : eu imi cumpar un jaspar dala (daca este) - vad ca toti optati ptr ps3 si cei care au xbox . deci cred ca ps3 imi cumpar . dar vreau sa stiu doar : de ce nu optati si ptr xbox ?

16. #16 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Eu am avut ambele console, dar m-a atras mai mult PS3 asa ca iti recomand ps3.

17. #17 SP
    Banned Protex's Avatar
    de ce te-ai retras pe ps3? care este diferenta intre ele ? (fiabile sunt amblee nu) jostyck-ul este mai incomod , ceva ? sau ..

18. #18 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    PS3ul nu poate fi modat, pe PS3/X360 pot fi jucate doar jocurile destinate acestor console.
    Primele X360uri au fost praf la partea de fiabilitate, acum insa consolele se afla la acelasi nivel. La PS3 cea mai frecventa problema este blocul optic ( problema care apare si la X360, din fericire aceasta poate fi remediata foarte usor - garantie sau schimbarea acestuia), in timp ce la X360 este RROD ( cea mai importanta problema a consolei; necesita schimbarea consolei la garantie; poate fi reparata, dar fara a asigura o durata de viata lunga; exista si pe PS3, YLOD, doar ca apare mult mai rar).

19. #19 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Avand in spate destule threaduri si discutii de genul versus, in mod sigur si acest thread va degenera si va ajunge sa fie inchis. Asa ca oprim raul din fasa si inchidem threadul.

Recomandarea mea este sa cauti ce jocuri exista, sa vezi ce anume iti place, ce exclusivitati iti fac cu ochiul si apoi sa decizi in functie de ce doresti sa joci. Ambele console fac fata cu brio cerintelor gamerilor de acum. Ai la indemana o groaza de threaduri ce te pot ajuta.

Closed.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Tags for this Thread

Bookmarks