Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 10 of 14 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 ... LastLast
Results 181 to 200 of 269

Thread: Marvel vs. Capcom 3

1. #181 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by alecs View Post
    Sanford "Santhrax" Kelly impartaseste opinia sa despre joc.
    Si IMO afirmatiile sale nu sunt prea departe de adevar.
    Well Mike likes it...

2. #182 SP
    Member Aquashark's Avatar
    neutralize! neutralize! neutralize!

apesi 4 butoane, spamezi H/S in aer from fullscreen.. si aia e

3. #183 SP
    Senior Member Mr.KaKa's Avatar
    Quote Originally Posted by Aquashark View Post
    neutralize! neutralize! neutralize!

apesi 4 butoane, spamezi H/S in aer from fullscreen.. si aia e
    "Press all four buttons, I wanna be a God" - Sp00ky

Jocul FARA X-Factor era altceva, ok inteleg 50 Sent avea dmg ridicol si asa "deal with it".
    Nu zic ca e neaparat naspa jocul dar la unele capitole mai are de lucrat SERIOS.

Sa nu mai zic de interfata..meniuri. online mode facut cred cu 2 zile inaintea lansarii.

Un joc de care ma pot bucura numai jucand cu prietenii offline, unde mai schimbam idei, strategii de joc samd.

4. #184 SP
    Member Smileymike101's Avatar
    Cand sentinel apasa cele 4 attack buttons, fly away.Nu sentinel e problema.Mai tot timpul ai o cale de a contracara ceva , doar ca noi nu stim.Da ,chiar si chestii gen dormammu full screen away xfactor Chaotic flame spam.
    Tone down the xfactor, add specatator mode and we're good to go.I still don't get it why sell the game when MK, the game you wanna buy isn't even out.Nu e ca si cum mvc are un virus mortal ce se transmite prin aer.Eu inca am gta4 prin casa.E praf, dar il mai bag din cand in cand.

5. #185 SP
    Member SwingShot's Avatar
    Ok , intr-adevar mvc3 a fost simplificat enorm fata de 2, dar ca un side effect videoul ala mi se pare o ridicare in slavi a stilului de combat game care filtreaza jucatorii buni prin input si nu prin altceva. Ca ssf4. Zic ei despre MvC3 : "Anybody can come back in this game". "It's too easy to win at this game".

Cu asta nu sunt de acord. Daca jocul era RANDOM, atunci da, eram de acord. Daca oricine castiga RANDOM, ca procuia un crit sau dadea zaru 20 in loc de 2, da asa e. Dar cand nu exista nimic random in joc, orice spammer care castiga castiga ca a spamat bine. Asa au zis si despre Soul Calibur, dar cumva totusi un om e mai bun ca altul. Consistent. Gresesti, pierzi. Totul pe barba ta. No randoms, no dice rolling, no nothing.

Tin sa notez ca eu NU consider ca approach-ul street fighter (dificultatea de mastering a jocului sa fie foarte orientata spre input) este unul bun. Eu sunt ANTI acest approach convins. Tocmai de aceea prefer jocuri ca Tekken, Soul Calibur, MkvsDC (si MK9 foarte probabil), MvC3. Oamenii din videoul ala cumva suna si sunt sigur ca ei sunt PRO acest approach si de asta nu le prea convine cand ei cu input skillz pr0 acolo pierd. Well tough, nu e asa aici. Si eu unul sunt multumit.

6. #186 SP
    Quote Originally Posted by SwingShot View Post
    Videoul ala mi se pare o ridicare in slavi a stilului de combat game care filtreaza jucatorii buni prin input si nu prin altceva. Ca ssf4.

What?

DOAR PRIN INPUT?
    Omule SSF4 (sau seria SF4), a fost cea mai blamata de fanii hardcore a jocului pt input-urile mult simplificate, mai exact shortcuts la orice miscare speciala, pentru a face jocul disponibil publicului larg, adica cei care herp derp "vor sa le iasa ceva marfa" herp derp la prima atingere a jocului. O_O

Lasand asta deoparte chiar si asa simplificat jocul tot tine de fundamentale... (spacing, utilizarea miscarilor normale (footsies) , citirea oponentului, baiting la miscari unsafe sau jump-ins , mixups pe wake-up, matchup knowledge, iar cand ai ajung la un nivel mai avansat iti poti face griji de executie si option selects )
    Tu ai redus jocul la: Oh snap uite joc prima oara si nu dau 99999 hit combo ia uite ce face Wong acolo pfff nu-mi iese SRK > FADC > Ultra oh fcuk dis game!!!11oneoneone
    Poti castiga si fara executie desavarsita daca ai celelalte criterii exersate la SF4, so get your sh!t straight.

In video Sanford zice clar ca nu are o problema cu faptul ca oricine poate fi bun la MvC3, doar ca nu e de acord cu cat de usor e sa faci un comeback chiar daca erai OWNED.
    Deci factorul de skill in MvC3 este contracarat de 4 butoane..si Sanford are dreptate.
    OG MvC2 players sunt si frustrati pentru ca ei acum trebuie sa invete alt joc si nu sunt din start GODLIKE si aici, deaia iau mic-ul pe stream si urla vrute si nevrute dar in cazul asta au cateva puncte de vedere corecte.)
    Cea mai mare problema aici e X-Factor and done.

Tone it down or remove it CAPCOM I don't care.
    Jocul e marfa il joc cu placere (offline sau training mode), sa nu se inteleaga ca regret ca l-am luat.
    Il am/il joc si o sa incerc sa fiu cat de cat decent la el.

Game On!

Oh maaaan deabia astept pe Shuma - Gorath (Welcom to CHAOS DIMENSION!)

Plus un mic rumor >

7. #187 SP
    Intr-adevar am zis la inceput "numai pe input" dar am corectat apoi cu "(dificultatea de mastering a jocului sa fie foarte orientata spre input) ".

Si da oricat ai aduna mixups footsies etc, tot degeaba daca prinzi un hit si apoi nu esti in stare sa il urmezi cu linkuri de 1-2 frames. Iar apoi nu vorbesc de faptul ca poti castiga cu executie 85% contra unuia de 100% ,daca faci restul mai bine. Era vorba ca este foarte greu sa ajungi si la 80%. 80% e mult intr-un joc asa strict ca ssf4.

Intr-un joc de fighting tot ce ai enumerat tu acolo
    "Lasand asta deoparte chiar si asa simplificat jocul tot tine de fundamentale... (spacing, utilizarea miscarilor normale (footsies) , citirea oponentului, baiting la miscari unsafe sau jump-ins , mixups pe wake-up, matchup knowledge," au un singur scop...sa te ajute sa conectezi primul hit pe adversar. Dar apoi ce faci? Dai doar cate 1 hit ca nu poti linka restul?

Vreau sa se inteleaga (daca nu s-a inteles deja) ca prin input nu ma refer ca nu e cineva in stare sa dea un hadouken. E vorba de chainurile de hits de care se prea bine stie. Si eu am castigat meciuri la SF4 cu Ryu dand doar d.MK -> hadouken. Se poate si asa. Dar adversarul trebuie sa greseasca de vreo 30 de ori (sau eu sa fac ce ai zis tu, fundamentalele, mai bine ca el) ca sa pot conecta eu asta. Pe cand eu trebuie sa gresesc doar de 2-3 ori, ca sa inghit un 40% combo.

Nu e vorba de alb si negru aici. Ma gandeam ca nu voi fi contrazis cand e destul de clar ca in street fighter factorul de input are un cuvant foarte greu de zis in outcome-ul unui meci. Da, nu 100%, dar nu e prea departe.

La orice joc ai spacing, footsies, meter management. Dar nu la orice joc ai si un input asa de strict si bazat pe muscle memory sau whatever se foloseste ca sa poti da consistent linkurile.

Inca ceva : "Deci factorul de skill in MvC3 este contracarat de 4 butoane..si Sanford are dreptate." Repet, nu sunt de acord. Nu e nimic random aici. Nu ajuta jocul cu randomness sau dice roll un noob sa castige vs unul cu skill. Si cel cu "skill" are X-factor. E vorba de un joc diferit, unde unii oameni care aveau skill pe partea de input (in mare de la ssf4 din ce vad prin videouri) se supara pt ca munca lor nu mai are asa mare greutate in jocul asta si ca altii care poate nu au depus mii de ore de joc incercand sa dea 3 pumni linkati in training, castiga.

Jocul este egal. Nu inteleg cum poate cineva zice ca "am mai mult skill ca ala, dar m-a batut cu x-factor". Si el avea x-factor. Nu l-a folosit cum trebuie? Nu a stiut cum sa se apere? Last time I checked x-factoru ala nu facea guard-breaking moves si insta-gib mode. Ai aceleasi unelte ca si celalalt, no randomness. Pierzi vs x-factor? Tough. Este alt joc. Gather skill vs x-factor atunci. Sau incercam sa facem numai clone de sf4 ?

Yet again nu vreau sa fiu inteles gresit. Se stie ca x-factor da posibilitate unor infinites, sau tremendous chip damage. Nu la asta ma refer. Ma refer la faptul ca nu este un factor imprevizibil. Toti pot activa acel xfactor. Toti au aceleasi instrumente. Atat timp cat optiunile sunt egale la cei 2 jucatori, nu inteleg cum o optiune poate nega factorul de skill. Given the equal context, cine are mai mult skill per total, castiga.

Poate punem problema altfel. Modul in care este construit acest context egal, al jocului, nemultumeste majoritatea comunitatii, si atunci va fi schimbat. Asta e. Atunci unii playeri care aveau ca strong point x-factor management si castigau din cauza asta, automat vor deveni mai slabi. Dar asta pt ca s-au schimbat regulile comune ale jocului. Astfel avantajand sau dezavantajand diferiti jucatori. Nu va fi schimbat? Atunci majoritatea va pleca, si jocul va disparea incet incet, cum au fost multe altele.

http://shoryuken.com/content/only-pr...mvc3-you-3694/

</"nobody'll read this crap" wall of text crit>

8. #188 SP
    "7 stages of grief is flawed. A gamer went from saying this game is too easy and cheap to realizing he can win and make money quick."

Ce spune omu' acolo am citit de mult si in mare nu neaga neajunsurile jocului.
    Nu agreez sa imi asum riscuri intr-un joc si sa "dispar" intr-o secunda....

E fun cand invingi pe cineva asa., nu si cand ti-o iei.

Am spus si eu...imi place jocul si vreau sa devin decent la el dar neajunsurile nu o sa le las deoparte cand vine vorba de ele si acelasi lucru "latra" si ala in articol.

"Again I'm not saying that it isn't possible that some of these strategies are OP."
    "I'm not trying to argue that Sentinel isn't OP."

Sunt cai de a evita astea si o poti face...eu aleg Dormammu/Haggar (Lariat Assist) tocmai pt. a evita Sentinel pe cat posibil sa faca ceva "nesabuit".
    Si eu joc Sentinel in mare parte pt. asistul cu drone care ma ajuta la Dormammu mix-up game ,si stiu cat de usor e sa faci un comeback pe cineva cu lvl3 XFC 50Sent.
    Am romane de hate-mail pe PSN. :/

Plus ca tu iei XFC, ca pe o constanta care face toate caracterele egale sau ideal apare intr-un joc la sfarsit unde ambii jucatori il activeaza dar nu este chiar asa.
    Adauga la diversitatea jocului dar totusi putin toned down la lvl3.

Cat despre SF4, il joc de 2 ani si ceva, nu vbesc pe kur , sunt destule char-uri care nu necesita executie GODLY ca sa castigi, necesita putin basic knowledge. (gen Zangief, Bison, Balrog, Vega , Blanka) in general charge chars care recupereaza neajunsul combo-urilor complicate cu damage mare, prin normale bune si ground game decent.

Degustibus...

9. #189 SP
    Nu am zis ca vorbesti in maniera mentionata de tine de ssf4, stiu ca faci parte din comunitatea respectiva si te-am vazut si la battlekon (era unu care tipa pe acolo cu soul calibur, ala eram eu). Eu in ssf4 joc cu abel, si pot sa zic ca m-am plictisit sa stau in training sa pot lovi consistent c.HP sau HP dupa dash f.MK. Sunt om batran stilul asta nu ma ajuta deloc Prefer un joc ca Soul Calibur, MvC3 sau MK unde inputul si executia exista, dar nu chiar la acel nivel. Si imi folosesc energia pt alte caracteristici ale jocului.

La fel, x-factor face multe lucruri OP, iar despre caractere este o alta poveste. Singura parte pe care o contraziceam este ca mi se pare ciudat sa spuna cineva ca un element comun al jocului negheaza skillul. Din moment ce e comun, si caracterele sunt comune (in sensul ca poti alege ce poate alege si celalalt), ai ales si ai folosit intr-un anume mod si ai pierdut, cum poti spune ca ai mai mult skill la joc decat oponentul, dar pe el il ajuta combat systemul ?

10. #190 SP
    Problema cu executia la sf4, e ca a fost facuta usoara unde nu trebuia, dp si reversals, in schimb au pastrat niste linkuri INCREDIBIL de cretin pentru cat de putin reward ofera.NU vreau canceluri, dar nu vreau 1 frame link pe bnb de 50 damage unsafe on block (ca deh, nu joc rufus).
    Strategiile si setupuri avansate de baiting sunt batute urat de mashing daca nu ai timing de codat.La fel si cu cititul adversarului.Cateodata dau bait la ultra, adversarul da ultra, deci e situatia perfecta, corect?Nu, pentru ca jocul, in strictetea lui la unele lucruri (nu dp sau reversaL) nu mia dat manevra(exemplu, cross counter sau short swing blow sunt INCREDIBIL de stricte), iar eu pierd, desi am facut readul bun, iar adversarul doar a mashuit.Fun heh?

11. #191 SP
    LOL @ Mike. (tu trollezi ca te stiu prea bine)

1f link pe 50 dmg BnB? haha
    Partea cu link-urile complicate e idioata la online unde nu te poti baza pe un asemenea combo cand ai un opening.
    Ce zici tu acolo cu Dudley la ultra punish iar e trolling.
    Enumeri cateva miscari speciale care n-au legatura cu un punish la ultra cu Dudley.
    Si de ce sa alegi ceva complicat cand deja ai adversarul cu lenjeria atat de maro incat a mashuit un ultra?

Blocheaza si da punish cu ceva cat mai simplu.
    AGAIN tu trollezi , nici nu trebuia sa iti raspund.

Diddles e high execution char...iti place? deal with it.

Acum gata hai sa lasam deosebirile dintre 2 jocuri care nu au nimic altceva in comun decat numele CAPCOM. (din pacate au facut si la jocul asta online-ul varza ca si la SF4 Vanilla)

Discuss....
    Ce parere aveti de Shuma Gorath si Jill Valentine? nice additions? cine o sa cumpere char-urile?
    Dar imaginea cu Strider si Frank West? O_O

A postat-o Ultra David pe twitter alaturi de o analiza a EXIF data.
    Imaginea nu pare falsificata so....

12. #192 SP
    Jill e ok. Eu am codul de dlc pt ca am luat special edition, dar deja am 2 amici care il vor mai mult ca mine . Jill imi aduce aminte de un anume caracter din blazblue, mai ales cu hyper-ul ala cu dashes Apoi, nu inteleg hyperul cu guns...doar atat? se invarte si gata? Tre sa mai fie ceva la el. Rangeul de normals mi se pare incredibil de similar cu cel al lui Wesker.

Shuma e interesant, am jucat 2 si acolo nu prea m-a atras. Sigur imi va placea sa joc contra lui, dar nu cred ca il voi folosi vreodata.

Cat despre strider...pot sa zic ca Dante are un nou challenger la half screen hits into launcher

13. #193 SP
    NU trollam.De extraordinar de multe ori, am facut readu corect, sau am dat baitu corect, si totusi am pierdut.

14. #194 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Attached Images Attached Images 189193_10150158339131900_593381899_8627406_242506_n.jpg

15. #195 SP

DJ Dormammu lights up the club!!!

OF COURSE I like that!

16. #196 SP
    Dar dar pentru ca acel infinit sa mearga, adversarul trebuie sa stea si sa se uite.Si cum adversarul era chiar dormamu, mash that coatic flame lol.

17. #197 SP
    Ieri noapte am gasit ceva nou online...spam de sentinel

In caz ca e cineva pe aici care are nevoie de niste basic stuff,

Oricum superjumpul e de baza la jocu asta pt anti-spam. Trebuie sa ma obisnuiesc sa il folosesc mai des.

Singura problema online este ca de ex la spam de sent rachete, ai o fereastra mica in care poti face superjump pana vin celalalte. Daca e putin lag, trebuie sa apesi dinainte si cateodata nu merge si sari fix in ele. Damn online Capcom, wtf.

Concluzia este ca best anti-spam char: hsien-ko. Se vede si din videoul ala, acele scuturi sunt imbaaaa

18. #198 SP
    Dar si 50 Sent poate face SJ Cancel la spit de ex.
    Nu stiu daca la Sentinel Force pt ca e miscare speciala dar oricum Sent e destul de mobil in aer.

Odata ce e in aer deja incepi sa auzi KILL KILL!!!!
    Oh sh!t the frying pan. O_O

---------- Post added 10-03-2011 at 10:58 AM ----------

Cea mai ok versus Sent este Amaterasu.

19. #199 SP
    Da, Amy e osom, numai ca am vazut un film mai devreme pe threadu asta in care un haggar assist bine plasat a facut ravagii si mi-e frica sa joc cu ea

Gasind o cantitate enorma de hulk si sent online, am invatat sa folosesc atacurile care lovesc de 2 ori mult mai des (jumping M la doom, M la taskmaster etc). Beats super armor every time.

20. #200 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by Smileymike101 View Post
    De extraordinar de multe ori, am facut readu corect, sau am dat baitu corect, si totusi am pierdut.
    http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:A...JU3vaDisMA&t=1

ah,

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 14 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 ... LastLast