Remake al campaniei Halo: Combat Evolved:
The Silent Cartographer:Originally Posted by Halo Studios
Gameplay:
PS5, XS, PC (Microsoft Store, Steam).
Game Pass Ultimate Day One. PC Game Pass Day One.
Xbox Cloud Gaming.
Xbox Play Anywhere.
2026.
Remake al campaniei Halo: Combat Evolved:
The Silent Cartographer:Originally Posted by Halo Studios
Gameplay:
PS5, XS, PC (Microsoft Store, Steam).
Game Pass Ultimate Day One. PC Game Pass Day One.
Xbox Cloud Gaming.
Xbox Play Anywhere.
2026.
Eu o să îl joc în felul următor, voi juca câte un nivel al fiecărei versiuni. După ce termin primul stagiu, trec la al doilea, etc.
Halo Combat Evolved - Xbox
Halo Combat Evolved Anniversary - Xbox 360
Halo Combat Evolved MCC - Xbox One
Halo Campaign Evolved - PC
Halo fara multiplayer, cam ciudat.
Inteleg ca e o acomodare cu trecerea la Unreal Engine, dar cu povestile din 2-Infinite ce se intampla? Sau poate urmatorul joc o sa fie prequel, ca E-Day, caz in care le pot lansa dupa.![]()
Meh! Sincer eram mai bucuros dacă anunțau că o să apară Ori pe Playstation, deși le-am jucat.
Arată bine, dar nu mult mai bine decât Infinite. Și gameplay-ul pare să fie identic cu cel de acum 25 de ani.
Halo pe PS5 "The end of a era" e precum "Sega becoming third party".
Mi se pare trist desi sunt PC "first" apoi console. De fapt sunt "gamer" nu conteaza platforma dar simt ca Microsoft ingroapa Xbox.
Am cumparat Halo: The Master Chief Collection, Halo 5 in 2017 Xbox pe disc pe care le-am terminat in 2023 pe XSX apoi am continuat in 2025 cu Halo Wars: Definitive Edition si Halo Wars 2: Complete Edition pe PC
Seria Halo si Forza Horizon e fantastica! Sony si Playstation nu au nimic la nivelul acesta!
Anul asta in ianuarie am luat Halo: The Master Chief Collection si pe Steam pentru mi-a placut foarte mult am zis sa mai le incerc odata si pe PC.
Lansare in 28 iulie 2026:
Halo Campaign Evolved Collector's Edition – XBOX Game Studios Shop International:
COLLECTOR’S EDITION INCLUDES:
- Xbox Series X Edition includes Halo: Campaign Evolved physical game disc and Premium Edition Upgrade voucher code
- PlayStation®5 Edition includes Halo: Campaign Evolved physical game disc and Premium Edition Upgrade voucher code
- Steam Edition includes Halo: Campaign Evolved – Premium Edition voucher code (includes single code for base game and Premium Edition Upgrade content)
- Collectible SteelBook®
- 12” Master Chief Statue
- Replica LED Cortana Chip with rechargeable cord
- Three original Concept Art pieces (11” x 17”)
- Modernized recreation of 2001 Combat Evolved physical game manual (in English, French Canadian, French, Spanish, and German only)*
- Alpha Halo Armory Pack, featuring 5 Master Chief Armor skins & 6 weapon skins
- Art of Halo: Campaign Evolved Digital Artbook
- Halo: Hungry Buzzards Digital Short Story
- Digital Game Manual
Crescând cu Halo din adolescență și descoperind ecosistemul Xbox odată cu această serie, n-are cum să nu mă bucure o nouă iterație. Ce au arătat până acum arată foarte bine, iar lipsa multiplayer-ului nu mă deranjează neapărat, pentru că pentru mine campania a fost întotdeauna sufletul seriei. Încă sper să se ridice la nivelul lui Halo Reach, care rămâne etalonul francizei pentru mine, dar asta rămâne de văzut. Cel mai probabil va fi unul dintre ultimele omagii pe care le voi aduce legăturii mele de o viață cu Xbox.
"Captured on PS5 Pro", lol.
Cred ca unele scene din trailer sunt pre-rendered. Daca sunt real-time atunci e chiar impresionant.
First Look - Xbox/PC/Ally X - OG vs New Game, Performance + More:
00:00 - Introduction
01:56 - Comparisons
05:34 - Gameplay Changes
09:19 - Preview Performance Testing
14:09 - Wrap-up
By Tudoran in forum Microsoft Xbox 360
By MonkY in forum Videos
By Chris in forum Console News
By andreicristian9 in forum Videos
By Mika in forum Console News
Bookmarks