Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 20 of 70

Thread: Discutii despre Trendyol

1. #1 SP
    Manager paul's Avatar

Lightbulb Discutii despre Trendyol

Intrucat aceasta platforma e... in trend, ca sa nu avem postari imprastiate peste tot, fac acest thread dedicat.

Trendyol.com:
    - infiintata in 2010 in Turcia
    - Alibaba detine 70% din actiuni
    - pe piata din Romania au intrat in 2024

Coduri de reduceri de incercat. Unele sunt active doar in anumite intervale:
    - TAPNOV200 - 200 RON reducere la cos de 500 RON
    - TAPNOV300 - 300 RON reducere la cos de 750 RON
    - TAPNOV500 - 500 RON reducere la cos de 1000 RON
    - SEVEN200 - 200 RON reducere la cos de 700 RON
    - CHOC50 - 50 RON reducere la cos de 250 RON
    - ORAN30 - 30 RON reducere la cos de 200 RON
    - LEM20
    - WOW - 25 RON reducere la cos de 100 RON
    - STAR1000 - 1000 RON reducere la cos de 2000 RON
    - BANK40
    - OMG
    - COFFEE50 - este/a fost ceva reducere la cafea
    - TOPFACE50 - este/a fost ceva reducere la brand Topface
    - BTNOV - 50% reducere, in limita a 100 RON, la plata cu card BT, detalii aici

Coins (le gasiti la Cont - Sold Coins):
    - Invita si Castiga - free coins: folositi cod de invitatie RO651824428 (asta e al meu, impartasiti-le si pe ale voastre)
    - Distribuie si Castiga - distribuire linkuri la produse / colectii de produse pentru a castiga coins
    - Roata Norocului - castiga coduri
    - Razuieste si Castiga - castiga recompense
    - Cumpara si Castiga - primesti tichete pentru cumparaturi, pe care le folosesti sa te inscrii in concursuri
    Attached Images Attached Images trendyol.jpg

2. #2 SP
    Member VictusG's Avatar
    Trebuie precizat totusi ca 90% din ce au la vazare sunt fake-uri, gen la haine, parfumuri de marca la 30 lei etc etc. Sa nu creada lumea ca e un site serios 100%. Sunt acele reduceri la jocuri ce e drept(cateva)prin JocuriNoi care cunoastem firma ca este si in Romania la fel cum sunt si multe jocuri/console la suprapret care si cu reducere de 500 lei tot e mai scump fata de ce gasim in Romania.

3. #3 SP
    Member codpin's Avatar
    Momentan compania duce o campanie agresiva de marketing si suporta diferenta de pret la multe reduceri.

Ex: mi-am luat sapca Under Armour cu 30 de lei. Firma din Ro mi-a facturat 105 lei cat era ea, dar eu pe site am platit 30. Diferenta de 75 lei a fost suportata de platforma.

Asta e doar un exemplu.

Bineinteles ca multe sunt fake, la fel ca pe temu, shein etc si trebuie avut grija ce iei de acolo si de ce sume.

Si nu incurajez deloc aceste platforme, dar in momentul de fata e win-win atat pt comerciantii romani de pe platforma cat si pt client, singurul care "pierde" acum e Trendyol.

Asa ca daca esti dispus sa te bagi intr-o baza de date care probabil o sa fie vanduta cu toate datele tale contra unor preturi incredibil de mici, go for it!

4. #4 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Eh si emag vinde fake-uri prin alti selleri

5. #5 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu tot ce am căutat și verificat și pe Trendyol (in general produse electronice), am găsit mult mai scump la ei... Diferențe majore de preț, nu așa 2-3 lei. Așa că momentan I'll pass.

6. #6 SP
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Eu tot ce am căutat și verificat și pe Trendyol (in general produse electronice), am găsit mult mai scump la ei... Diferențe majore de preț, nu așa 2-3 lei. Așa că momentan I'll pass.
    Asa e, insa au reduceri mari pentru useri noi si primesti tot felu de cupoane, mai ales la haine. Exemplu: e un joc pe jocurinoi la 400 lei, pe aplicatie e la 500 sa zicem dar cu toate reducerile poti ajunge sa-l cumperi la 250.

7. #7 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by FuriaAlba View Post
    Asa e, insa au reduceri mari pentru useri noi si primesti tot felu de cupoane, mai ales la haine. Exemplu: e un joc pe jocurinoi la 400 lei, pe aplicatie e la 500 sa zicem dar cu toate reducerile poti ajunge sa-l cumperi la 250.
    Si daca nu mai sunt user nou, sa ma multumesc cu 500 lei pretul din aplicatie?

8. #8 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Singura mea emotie este cu garantia....la emag aveai cu cine vorbi si te ghidau...la astia nu am sperante prea mari....sa speram ca nu voi avea nevoie de asa ceva

9. #9 SP
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Si daca nu mai sunt user nou, sa ma multumesc cu 500 lei pretul din aplicatie?
    Ai inteles tu, faci combinatii sa-ti iasa reducere. E simplu. Exploateaza acum cateva reduceri pana se poate.

---------- Post added 10-11-2025 at 13:49 ----------

Quote Originally Posted by lucicleric View Post
    Singura mea emotie este cu garantia....la emag aveai cu cine vorbi si te ghidau...la astia nu am sperante prea mari....sa speram ca nu voi avea nevoie de asa ceva
    Nu cumperi electronice serioase, cam asta ar fi solutia...haine, jocuri si cam atat.

10. #10 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Aveam deja un cont si am incercat sa aplic un cod si nu m-a lasat cu motivul ca nu sunt client nou.
    Apoi am facut un cont nou si am incercat sa aplic codul dar imi da eroare ca acel cod a fost folosit deja pe device-ul meu, desi nu a fost aplicat niciodata.
    In final am sters aplicatia, never again .

11. #11 SP
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    Aveam deja un cont si am incercat sa aplic un cod si nu m-a lasat cu motivul ca nu sunt client nou.
    Apoi am facut un cont nou si am incercat sa aplic codul dar imi da eroare ca acel cod a fost folosit deja pe device-ul meu, desi nu a fost aplicat niciodata.
    In final am sters aplicatia, never again .
    Iti verifica device-ul, din cate am inteles.

12. #12 SP
    Nu prea ai cum sa nu cumperi cand sunt produse la jumatate de pret, ca asa a fost marketingul cum spunea mai sus un coleg: toata lumea e fericita la finalul zilei. In fine, garantia ar trebui sa fie oferita de producator, la finalul zilei

13. #13 SP
    Member codpin's Avatar
    Jocurinoi de exemplu face o gramada de bani pe trendyol. Daca te uiti la ce scoruri au, lor le convine ca ei factureaza aproape pretul intreg si diferenta o suporta platforma.

La fel si aia de la mobistore care au ps5 pro. Ei il au la 4500, userul il cumpara cu pana la 2600 (cu reducerea aia mare), ei factureaza 4500. Si daca l-ar lua din Altex, tot isi scot 500 per tranzactie.

Sunt curios ce se intampla daca un user care a luat cu 2600, da retur la magazin. Primeste 4500? Cat e pe factura? Ca atunci din doua console iti iei 3 )

14. #14 SP
    Manager paul's Avatar
    Coduri de reduceri de incercat. Unele sunt active doar in anumite intervale:
    - TAPNOV200 - 200 RON reducere la cos de 500 RON
    - TAPNOV300 - 300 RON reducere la cos de 750 RON
    - TAPNOV500 - 500 RON reducere la cos de 1000 RON
    - SEVEN200 - 200 RON reducere la cos de 700 RON
    - CHOC50 - 50 RON reducere la cos de 250 RON
    - ORAN30 - 30 RON reducere la cos de 200 RON
    - LEM20
    - WOW - 25 RON reducere la cos de 100 RON
    - STAR1000 - 1000 RON reducere la cos de 2000 RON
    - BANK40
    - OMG
    - COFFEE50 - este/a fost ceva reducere la cafea
    - TOPFACE50 - este/a fost ceva reducere la brand Topface
    - BTNOV - 50% reducere, in limita a 100 RON, la plata cu card BT, detalii aici

Coins (le gasiti la Cont - Sold Coins):
    - Invita si Castiga - free coins: folositi cod de invitatie RO651824428 (asta e al meu, impartasiti-le si pe ale voastre)
    - Distribuie si Castiga - distribuire linkuri la produse / colectii de produse pentru a castiga coins
    - Roata Norocului - castiga coduri
    - Razuieste si Castiga - castigi recompense
    - Cumpara si Castiga - primesti tichete pentru cumparaturi, pe care le folosesti sa te inscrii in concursuri

15. #15 SP
    Member codpin's Avatar
    Din ce am mai citit, codurile devin active la anumite ore si au nr limitat. Adica daca au de exemplu 100 de coduri de TAPNOV200 si a fost folosit in 100 de comenzi, devine apoi inactiv si tot asa.

16. #16 SP
    Member tudort's Avatar
    Încercați codul Bank40. Pentru conturile noi. Merge la PS5 Pro

Sent from my Pixel 9 Pro XL using Tapatalk

17. #17 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    La mine nu a mers.

De pe desktop primesc mesajul: Acest cod nu este valid pe platforma utilizată. Treci la platforma corectă (aplicația mobilă/web) și încearcă din nou.

De pe mobil: This code is limited to certain users.

18. #18 SP
    Primesti pe mail codul sau in aplicatia bancara sau dai la roata si poate sa iti pice cod cu 40%, pe mine asa m-a ajutat un coleg. Din ce am verificat, nu merge sa bagi tu codul cum sunt alea cu omg si wow

19. #19 SP
    Senior Member numaGabi's Avatar
    Cum am făcut sa primesc cod bank40: cont nou, făcut pe alt telefon. Sau daca ai Samsung - folosind secure folder, posibil sa existe ceva asemănător si la alte telefoane. Practic se creeaza o clona a aplicației intr-un mediu izolat si nu vede ca e același telefon. Asta in cazul in care ai mai avut comenzi prin aplicație făcute de pe telefonul personal.
    Apoi am cautat pe google "trendyol cupon ps5 pro" si am intrat pe unul dintre link-urile care duce spre trendyol (daca folosești Secure folder, trebuie sa ai si browserul in el si sa cauti de acolo). Daca nu iti apare de pe primul link, încearcă al doilea. Am vazut ca apar mai multe.
    De asemenea e nevoie si de un număr de telefon care nu a mai fost asociat cu un alt cont de pe care s-au emis comenzi. Am făcut eu greșeala sa bag nr meu care era deja folosit pe contul vechi si m-a intors înapoi fix cand sa se proceseze plata pe motiv ca nu se poate aplica reducerea. Cel puțin bănuiesc ca din cauza asta era, sper sa nu fi detectat cumva chiar si cu secure folder ca eram pe același telefon.
    Testat cu 3 conturi noi pe 3 dispozitive diferite si la fiecare a apărut bank40 in cos dupa ce am facut acea căutare pe google.
    Comanda pana la urma am pus-o de pe un telefon care nu a mai avut aplicația deloc instalata. Asta ca sa fiu sigur ca se finalizează. Deci nu garantez 100% ca șmecheria cu secure folder funcționează pana la capăt.

20. #20 SP
    Junior Member tony98's Avatar
    Intr-adevar, functioneaza metoda descrisa mai sus, multumim! Ajunge la 2700 lei dupa ce aplici codul.
    Problema e ca nu stiu cine sunt acesti MobiStore, nu par un magazin cu "renume". Si imi pun problema cum ar decurge o solutionare a garantiei daca ai probleme cu consola.
    Totodata, au stoc asa mare de PS5 Pro? Ca daca intri la ei pe site, nici nu apare bundle ul acesta de PS5 Pro + FC26

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast