VG247 Blog Archive Split/Second sets new PS3 hard drive install record at 7Gb [Update]
Update: If PlayFront’s to be believed, the install’s 3.8Gb.
VG247 Blog Archive Split/Second sets new PS3 hard drive install record at 7Gb [Update]
Update: If PlayFront’s to be believed, the install’s 3.8Gb.
VG247 Blog Archive Disney: Split/Second PS3 install size is 3.7Gb
Disney’s confirmed to VG247 that the install size for Split/Second’s PS3 version is 3.7Gb.
Am impresia ca developerii au fost fumati rau cand au creat versiunea pentru PS3 a jocului. Confirm ca install-ul este de 7 GB.
Exact. Un arcade pur ca in vremurile bune. Aproape ca l-as pune pe acelasi loc cu Burnout si Wipe-Out. Aproape. Foarte bine au realizat vibratia pad-ului, cand se declanseaza event-urile, abia il mai poti tine in mana.![]()
Joaca cineva jocul asta? Am probleme mari la Airstrike Events.Nu reusesc sa iau 1st place, nici cu masini rapide, nici cu cele rezistente.
Faza e ca daca incetinesti esti mort, trebuie sa pastrezi aceleratia la pamant, eu asa am reusit sa trec de ele.
Da, m-am prins ca daca mergi la blana, nu prea are elicopterul timp sa dea multe rachete, dar tot nu reusesc sa tin multiplicatorul sus si sa iau 1st place. Incep sa cred ca tine pur de noroc, ceea ce nu imi place deloc.
Nu prea tine de noroc, pt ca elicopteru da rachetele in aceleasi locuri, dupa 3, 4 incercari memorezi locurile si nu ai probleme.
Joaca cineva un Private Match ? (PSN ID: MSK9149)
---------- Post added 30-08-2010 at 11:53 PM ----------
OMFG. Asta este cel mai scriptat joc care l am jucat vreodata.
Cum p**a mea sa fiu primul o cursa intreaga la o distanta de 10 s de cel de pe locul 2, iar la ultima curba sa ma depaseasca, fara ca eu sa pierd ma izbesc de ceva sau sa pun frana (mai pe scurt, sa pierd viteza).
Toate cursele astea sunt un fel de time trial.
Tocmai l-am terminat.
Superb joc. Grafica frumoasa, framerate bun, arcade si explozii cat cuprinde.
![]()
Cateva sfaturi, in special pentru cei care vor sa faca platina:
Deobicei, cand o curba este prea curba pentru a o lua cu acceleratia apasata la maxim, va veti gandi ca aveti doua metode: una ar fi sa incetiniti inainte de curba (real life style), cealalta ar fi sa parcurgi distanta curbei printr un drift frumos, la un unghi nu foarte mare pentru a nu se pierde din viteza.
Pe la ultimele sezoane am observat ca in unele cazuri, cu unele masini, este mai eficient sa te izbeste cu lateralul masinii in parapet decat sa incetinesti sau sa faci drifturi.
Inca un sfat ar fi sa nu folositi niciodata frana, ci sa luati degetul de pe acceleratie foarte putin. Pentru a nu pierde controlul masinii, nu curbati niciodata inainte de a accelera. Mai intai acceleratia la pamant, dupa aceea virati.
Bookmarks