Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 24

Thread: Dead Space Secret Unmasked?

1. #1 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar

Lightbulb Dead Space Secret Unmasked?

in cautarea mea pe net..am gasit ceva foarte interesant...

acesta este un zvon neconfirmat..dar oricum ar fi parea destul de plauzibil..In consecinta...
    Considera-te avertizat.

Isaac Clarke, eroul nostru din Dead Space ar putea sa fie mai mult decat suntem lasati sa credem. Defapt,kiar el ar putea fi un monstru.
    Urmatoarea captura facuta din trailerul "Lullaby"ar putea sa ne arate ce este Isaac Clarke cu adevarat fara masca;
    Cu siguranta este costumul lui. Dati-va cu parerea.

Adevarul este ca nu-mi amintesc sa fi vazut scena asta pe tot parcursul jocului..

Voi ce credeti?
    Attached Images Attached Images issac.jpg

2. #2 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Isaac apare fara masca la inceputul si la sfarsitul jocului si este om.

3. #3 SP
    da
    dar de unde stim ca nu sa transformat pe parcurs...oricum mintea lui a fost controlata de marker si avea halucinatii cu iubita moarta....si jocul se termina oricum in suspans...
    cine stie poate in sequel
    oricum threatul este just for fun...cu ocazia asta putem sa ne gandim la cum ar putea fi sequelul....ce i ar putea sa pateasca issac

oricum dupa cum se termina..cred eu ca o mare parte din partea a 2a va fi pe planeta cu pricina...probabil se sperie,nava cade si de acolo putem creea diferite supozitii si pareri

4. #4 SP
    Member SiCK's Avatar
    E fake.

5. #5 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Ce ati zice de niste spoilere?

6. #6 SP
    pai kiar...ce am zice de niste spoilere..

7. #7 SP
    Ma refeream sa folositi tag-ul spoiler sa nu stricati povestea pentru cei care inca nu au jucat jocul avand in vedere ca nu are nici 2 saptamani de cand s-a lansat.

8. #8 SP
    is the man! trickz's Avatar
    hai ca asta cu spoiler non spoiler devine flame, dupa parerea mea...
    mai gresesc si oamenii, nu e chiar sfarsitul lumii incat sa apelam la ironie la fiecare 5 minute....

9. #9 SP
    Nu eram deloc ironic. Rugam doar sa se foloseasca tag-ul spoiler sa nu strice povesta altora care inca nu au luat jocul

10. #10 SP
    nu cred ca am dezvaluit ceva din povestea jocului...adica banuiesc ca lumea se asteapta la un sfarsit care sa lase loc de sequel....

am facut threatul asta ca sa ne gandim la diferite posibilitati de sequel...
    nu sa creem controverse neplacute....
    si cine crede ca e fake sa se uite la lullaby trailer again...si o sa observe faza..e kiar evidenta....

11. #11 SP
    Member SpitFire's Avatar
    Quote Originally Posted by sekhemet View Post
    nu cred ca am dezvaluit ceva din povestea jocului...adica banuiesc ca lumea se asteapta la un sfarsit care sa lase loc de sequel....

am facut threatul asta ca sa ne gandim la diferite posibilitati de sequel...
    nu sa creem controverse neplacute....
    si cine crede ca e fake sa se uite la lullaby trailer again...si o sa observe faza..e kiar evidenta....
    |
    v
    Quote Originally Posted by sekhemet View Post
    dar de unde stim ca nu sa transformat pe parcurs...oricum mintea lui a fost controlata de marker si avea halucinatii cu iubita moarta...

Asa este, n-ai dezvaluit nici macar 1% din joc E un buton la 2 degete de Backspace care face minuni, vad ca multi dintre voi aveti satisfactia sa folositi "k" in loc de "ch" s.a.m.d., cine stie ce placeri ascunse simtiti

12. #12 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    yay for spoilers.. mersi sekhmet pentru ignoranta.

13. #13 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    As zice ca mai repede s-a infectat PS3-ul meu decat Isaac Clarke. (in timp ce il jucam a 3 a oara mi-a murit consola)

Anyways, e fake!

14. #14 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    sekhemet, tu ai fost omorat in joc de acele "capete" cu trei tentacule? Lasa-te omorat de unul si iti vei da seama de unde a aparut Isaac cu cap de alien.

15. #15 SP
    Quote Originally Posted by Junnkie View Post
    Anyways, e fake!
    Nu neaparat .
    Attached Images Attached Images 1.jpg

16. #16 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Isaac este femeie... acum sunteti lamuriti

17. #17 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Aa, deci acolo s-a dus Elodia.

18. #18 SP
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Isaac este femeie... acum sunteti lamuriti

asta e tare...si in partea a 2a ne dezvaluie adevarata lui sexualitate...

19. #19 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Poza este luata intr-un moment din joc cand Isaac moare...Cei care ati jucat stiti ca exista niste cut-scenes cand personajul moare. Ele sunt destul de variate - stiu deoarece am murit de multe ori pana l-am terminat. Ei bine, intr-unul din aceste cut-scenes, Isaac este infectat si devine monstru la randul lui.

20. #20 SP
    Member mihaif27's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Poza este luata intr-un moment din joc cand Isaac moare...Cei care ati jucat stiti ca exista niste cut-scenes cand personajul moare. Ele sunt destul de variate - stiu deoarece am murit de multe ori pana l-am terminat. Ei bine, intr-unul din aceste cut-scenes, Isaac este infectat si devine monstru la randul lui.

Confirm.

Cand te omoara monstrul ala care seamna cu o pisica de mare (cel care transforma cadavre in monstrii.) atunci apare si aia.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks