Sal.. cum sa fac sa fiu accepat in CGRO in gta v..?
MS
id gta v SETH1288
Incepand din acest moment, eu ma voi ocupa de crew-ul CG, deci ca o mica rugaminte, dupa ce dati invite in crew, dati-mi plz un PM aici cu userul de social club pentru a va da accept. In acel moment eu voi trimite un invite la care trebe sa dati accept.
Abia din acel moment sunteti in crew CG![]()
Mi-am luat şi eu astăzi GTA V pentru PS4. Am încercat să joc primele misiuni dar îmi tot dă freezuri de câteva secunde şi nu se încarcă toate obiectele grafice din joc. Aţi mai avut problema asta? Se poate rezolva cumva? Mi-e imposibil să îl joc în halul ăsta. Mă scoate din sărite.
Am încercat deja să îi dau delete şi reinstall.
Sterge tot, atat jocul cat si orice salvare sau inregistrare existente pe HDD si apoi incearca din nou. E foarte dubios ce spui. Sa verifici sa ai si ultimul update al jocului.
http://m.ign.com/articles/2015/03/05...re-spectacular
'Nuff said !!
Hai, cine se baga la astea pe PS4?
Loyalty Challenge – Complete all Heists, including Setups, with the same team of players to receive an additional $1,000,000 bonus
Criminal Mastermind Challenge – Complete all Heists, in order, with the same group of players, without losing any lives, to receive a massive $10,000,000 bonus
La voi ma asteptam oricumMa gandeam sa ne strangem mai multi ca am mai vazut lume de pe forum jucand: Razosini, DiablQ, mai multi. Poate ne intelegem sa bagam un mic maraton odata ce vine update-ul.
Pai eu cu DiablQ si cu inca cativa prieteni avem echipa deja![]()
Scuze baieti. Daca se poate o sa vin sa va ajut.
---------- Post added 08-03-2015 at 00:05 ----------
Va las aici ID-ul daca vreti sa ne jucam zilele astea
Shmaf98
Facem, sigur. Eu in 14 plec din tara si nu revin decat la sfarsitul lunii, dar alea 3 zile...![]()
Bookmarks