Pe PC. Nu stiu nimic de console.
Heroes of Newerth @ PC LAN party :X
10 - grafica
10 - animatii
10 - sunet
UN MARE 4 GAMEPLAY ...omor un wizzard cu witch hunter din 2 hituri doamne.Ma bufnit si rasu cand il omoram pe un prieten din 2 hituri si nu stia ce sa intamplat![]()
Eu am ramas tot la DOTA (on DOTALEAGUE), le-am jucat si pe cele mentionate sus, dar tot la dota am ramas!![]()
MAFIA II @ 360. O experienta extrem de interesanta si placuta acest joc. Visuals de nota 20 si un feeling de "real world" pe care nu l-am mai intalnit in absolut nici un alt joc pana acum. Recomand tuturor, este un must have!![]()
fifa 11 demo @PS3, cred ca nu o sa mai bag vreun disc in consola, bineinteles pana apare fifa11 :d
BlazBlue Calamity Trigger - superb pana acuma i love the story mode XD. Pana acuma ma descurc binisor cu Noel can't wait to unlock more XD. Op-ul deasemenea demential (i never skip it XD), mai ales ca este cantat de Kotoko una din solistele mele favorite japoneze:
Cat despre gothic 3 forsaken bugs (acuma sunt sigur ca se scrie corect bugs nu Gods), am renuntat este de nejucat din cauza bug-urilor, am incercat tot felu de patch-uri, ce se repara intr-unul strica altceva si tot asa, este de nejucat.... voice acting-ul ingrozitor, grafica lasa de dorit din cauza bug-urilor si lipsei de optimizare... ce mai pe bune este cea mai mare atrocitate ce am vazuto in gaming ...
By RonanN1 in forum Jocuri PC
By Trefla in forum Apple
By MonkY in forum Polls
By RonanN1 in forum Console Retro & Arcade
By MonkY in forum Polls
Bookmarks