Eu peste o luna fac un an de cand m-am lasat de fumat si unora le arde de trabuce. Mai bine pui banii deoparte si-ti iese de un DSi![]()
daca sunt in oras si organizati o intalnire pentru sfarsit de an, cred ca o sa vin si eu daca aveti loc pentru mine (normal daca ma primiti:">). sper ca nu faceti concursuri cu bere ca eu nu beau beredoar vin si tarie
and yes i am 18 years old.
poate ma bag si eu cu inca 1-3 persoane,depinde cand va fi si daca se va face ceva.
enthroll where are you ... poate ,poate
Nu am putea organiza si niste concursuri MW2, Fifa10, Forza3 pe XBL sau PSN si sa facem premierea la intalnire? Sa fie taxa de inscriere nush 10-15 ron iar suma stransa sa reprezinte premiile (adica sa cumparam premiile). Oricum multi dintre noi joaca seara de seara, dar intr-un concurs e altceva.![]()
daca nu stiai CG organizeaza in acest moment un concurs de fifa10 http://www.consolegames.ro/forum/f59...nsolegames-ro/
Stiu ca Monky are ultimul cuvant avand in vedere data in care vom organiza intalnirea de craciun, dar ce ziceti daca o punem pe 12 sau pe 13 acum sau vrei pe 19 sau pe 20.![]()
Bookmarks