Poze Intalnirea ConsoleGames.ro - Aniversare 1 luna de la lansare. Part I:
Pfff.. cata distractie.. promit ca de la 1 oct cand ajung in bucuresti la facultate ma inscriu si eu pe listechit ca o sa ajung la sfarsit
eu stiu bucurestiul de la ASE pana la teatru national si cam atat
![]()
Oho...asa da poze. Se pare ca a fost ceva atmosfera pe acoloCele mai bune cadre de la toate intalnirile astea au fost si cred ca e si normal odata ca s-a aniversat 1 luna,localul ok,mancare calumea si nu in ultimul rand OAMENII de nota 10
![]()
ce de poze... v-ati miscat repede baieti.
A fost interesanta intalnirea cat si mancarea. Data viitoare ma bag si eu la platou, si asa mi-am luat teapa cu masa cavalerilor
P.S. Daca stiam ca steluta e din abundenta ieseam numai in excalibur![]()
Dap, a fost nice, mancare multa dar calitativ...decenta, nu pot spune ca a fost extraordinara, am mancat platouri (nu asa mari ce-i drept) mai bune si diversificate.Aici era mancare multa asezata pe platou, ma asteptam macar ca acei cartofi sa fie preparati in mai multe moduri si ceva mai deosebit.
Dar nu de asta am venit acolo, bineinteles, am castigat si un premiu, NHL08, multumesc sponsorilor si organizatorilor.
Imi pare rau ca nu au venit nops, dumi, aby si cei ce spuneau ca vin...
gg and see ya next time!
aw ... ce sweet am iesit in poza aia... luv ya guys
ps: astea sunt de printat si de pus intr-o cutie de joc de x360 cu coperta cu ConsoleGames.ro![]()
tot mi se parea mie ca Taw e o cunostinta mai veche!Pe vremuri i se spunea Tawfic si am invatat in acelasi liceu! Probabil ca el nu ma mai tine minte... Anyways, great pictures guys... wish I was there too... Eh asta e daca n-am ramas prin Bucuresti
Darkie e neschimbat, asa cum il stiam de anu trecut.
Pheu......so great ! Ce pacat ca nu am ajuns
Tre sa vin si eu data viitoare, e fun sa-ti apara poza pe net![]()
LOL !
Seems that you had a great time....
Envy !!![]()
Bookmarks