La Becker servirea e oribila si preturile is cam piperate.
La Becker servirea e oribila si preturile is cam piperate.
subscriu la ce a zis level si Taw. Berea aia e relativ scumpa si halbele mici. Servirea zici ca nici nu e.. stai cu halbele goale pe masa intre 5-10 minute pana isi aduc aminte de tine.
Plus ca daca prindem seara cu fanfara, pe langa ca vor fi vreo 5-6 mese care isi sarbatoresc ziua de nastere... zgomotul nu va permite discutii, polemici, etc. si isi pierde intalnirea din esential.
Uitasem sa spun de halbele mici.Asa daca te gandesti ca o halba e 6,5 ron pare chiar decent, dar tin minte cum Mika bause 3 d-alea in 15 minute, deci nu e afacere. :D
Deci se cheama Becker sau Beraria Germana (ca asa ii zice Dumy :D).
MonkY, in 2 saptamani fac 16 ;;).
WTF...Deci daca ma pun cu Mika sa beau ma baga sub masa:)).Frateeee ai antrenament inseamna...Poate la anu vin si eu la intalnirile voastre...departe Braila de Bucuresti..
Deci pana la urma unde, cand si cum ?
niciunde, este recesiune economica asa ca asteptam sa treaca :P
Mergem in cismigiu pe o banca. Avem si wi-fi, incingem un gratar cu sticlele de bere la 2l.
sustin ideea lui bobby daaaaaar nu in cismigiu ci in herastrau:)
dar avem voie sa facem gratar in cismigiu :))) =))
serios acum, baieti... ce facem?
cica ar fi un restaurant mexican bun pe langa mosilor, aproape de sus mentionatul restaurant indian karishma... ar fi si asta o posibilitate, nu? :>
ar fi, si as fi dispus sa incerc ceva picant :>
Eu n-am mai intervenit, pentru ca nah... iar incepe careva sa-mi spuna ca la chinezesc nu e mancare chinezeasca, la indian nu e mancare ca in India si ca mancare romaneasca nu se gaseste la noi ci la bulgari, and so on... In plus, am zis sa vorbesc si cu Dj Mo si GreyhounD, pentru ca saptamana viitoare fiind ultima etapa din Concursul Forza Motorsport 2, n-ar fi rau sa impacam si capra si varza, si sa facem decernarea la intalnire. So, Dj Mo & GreyhounD, asteptam propuneri :)
:) pai in cazul asta mergem la o benzinarie ca sa fie tematic. Din aia cu restaurant. :))
Cel mai bine ar fi sa dam o fuga pana in Germania, pe Nurburgring :D
Revenind pe pamant, ar fi o idee mancarea mexicana.
Deci ramane...in Mexic?
cred ca ar fi bine sa ajungem la un consens cat mai repede
i am in for Mexico :D
Bon, atunci daca nu veniti cu propuneri serioase... ramane restaurantul "La Misto" pe data de 15 Noiembrie. Ora 18:00 suna indeajuns de bine (posibil sa varieze in functie de disponibilitatea de locuri) ? Voi suna luni pentru rezervare, asa ca aveti destul timp sa va anuntati (sau nu). Tot atunci presupun ca se vor "decerna" si premiile Forza Motorsport 2 (nu stiu sigur, Dj Mo nu zice nimic iar GreyhounD vrea in Germania).
Once again, detalii despre local aici: Metropotam Unde iesim La taverna La Misto . Astept "inscrierile" ;)