Yay. Finally >:D<
Yay. Finally >:D<
Bun. Deci in final dupa 2 saptamani de BAD STUFF pot si eu sa dau un semn de viata ... see u tomorow @ meet :)
pe la campionatul ala de forza mai ajungi sau a fost inscriere neinspirata?
nu cred ca mai ajung ... din cauze pe care ti le insir deseara daca vrei
Demn.. baieti, eu nu mai pot ajunge din cauza unei raceli infecte:(
Se mai pot adauga locuri sau nr este fix?
Sigur ca se pot :)
daca nu facem un meeting la munte tot degeaba :P , la prima zapada :> , pana atunci merem la chineziiii :D
Da, nu ar fi rau pentru data viitoare sa incercam ceva mai "neortodox"... si ieri am tot auzit propunerea sa incercam ceva cu specific chinezesc. Din pacate nu sunt cunoscator, asa ca astept propuneri.
Aaah, am uitat de poze :D
And some scary stuff :D
cu extinctorul in spate :D:D:D he's 2 hot :P
=D> ...cati v-ati strans pana la urma ?
numele si CNP-ul la fiecare, repede !:D
Pai cred ca am fost urmatorii:
Eu alias MonkY alias The beard master
Dj Mo alias Scary guy
Bobby alias Shout master
Cris alias my soulmate
Khan alias Beer Master
DeeDee alias Mrs. Blue
Level alias Mr. Suit
Babulu alias "I have a Vegas 2 TShirt"
Tekken alias "Hmm, do i talk too much ?"
Mistique alias "Too many Microsoft fans in here"
Darcangel alias "Mama ce bine stau aici la colt"
n3mur1t0r alias Mr. Salam
AlanPoe alias The good samaritean
Cred/sper ca n-am uitat pe nimeni... aaah, mai este iubirea lui Bobby, dar nu-mi vine acum in minte nickul... A fost cool, desi a cam trebuit sa cam strigam unii la altii. La plecare insa am inteles ca daca stateam in prima camera, nici daca urlam nu cred ca ne auzeam (thx god). Si nu-mi place ca la mese asa lungi, nu ne mai auzim un capat cu altul. Sper ca la cel chinezesc ne dau o masa patrata/rotunda :))
daca tot mergem la chinezi... la Templul Soarelui au o masa rotunda destul de mare
Si unim doua mese rotunde :)
Bon, deci ce ziceti de o intalnire Sambata la ora 16:00 la un restaurant chinezesc ? Nu de alta dar mi s-a facut dor de voi :D O sa sun maine sa intreb care din ele ne poate primi in numar mare... Hai, sariti repede, ca nu va mai las o luna sa va hotarati de data asta :)
eu cu olivia - suntem acolo :)
I'm in.