Pai nu era vb pt sambat asta?
Culmea e ca inainte veneau o groaza iar acum daca suntem 5-6 insi.
Pai nu era vb pt sambat asta?
Culmea e ca inainte veneau o groaza iar acum daca suntem 5-6 insi.
pai n ati spus ca vreti sa facem intalnirea sa coincida cu premiile forza si a ramas sa ne spuneti data...sau ceva de genu ?
qweqwe: iti recomand sa citesti in urma. Am anuntat data si locatia, si nu s-au anuntat decat 3-4. Pe tine nu te-am vazut pe lista... cum nu am vazut nici pe 90% din cei care au participat la concursul Forza. Asa ca am presupus ca nu se doreste intalnirea...
P.S. O sa-i las pe organizatorii concursului (Dj Mo si GreyhounD) sa stabileasca ei cand doresc sa inmaneze premiile si sa faca intalnirea. Voi veni si eu cu siguranta :)
Da, cel mai bine e asa, oricum eu confirm prezenta de pe acum daca e intr-o sambata dupa-amiza si e vreun loc unde se mananca bine. :D
S-a facut rezervare de 15 persoane la Pui de Urs (regie) pentru sambata 22.11.2008, ora 18:00... cei care vor sa vina, sa se anunte aici... multumesc
Aha, eu sunt prezent.
Sper ca Grey sa nu faca pe innaccesibilu la mancare data trecuta, ca nu prea i-a iesit simularea. :D
O..sa fiu acolo....
Vin si eu
Normal blazer..normal...:)
Vin...normal :)
Prezent, dar e posibil sa o tai in alta parte si nu cred ca o sa stau prea mult :D
Apropo, cine avea Avatar sa mi-l imprumute si mie pana la urmatoarea intalnire ?
Vin si eu :D
Vin si eu sambata :D.. sa ma uit sa vad unde este locatia sa mai si ajung :D
Vin si eu de data asta. Looking forward to meeting you guys ;)
deci se merge maine la intalnire da? :D