Of, daca vedeam thread-ul mai devreme ... imi faceam timp si veneam si eu.
Of, daca vedeam thread-ul mai devreme ... imi faceam timp si veneam si eu.
hihihihihih... tare... kinezu la chinezesc... pai poate mai gasim un loc daca vrei sa vii... vb. cu monky
kinezu: pai hai, ca mai facem un loc pt. tine, stai linistit :))
Haha, cand ai scris asta, tocmai iti scriam eu un PM :D
Sorry kinezu ca nu poti ajunge. poate data viitoare. Gata, am fugit si eu.
Later edit: Si au iesit si pozele (sorry, azi de la atata mancare am uitat sa fac poze, dar nu-i bai, ca am pus baza pe Trickz) :D
A fost super ! Mancare foarte buna si atmosfera ok. Data viitoare ne facem indieni????
Eu vreau la thailandez. Ca vreau si masaj.
Fiti pregatiti sa imi dati sute de thanks:>
seria 2:)
final batch:D
p.s. votez pentru restaurantul indian :D
Trickz man ! Ori cand le faci resize pierzi foarte mult din calitate, ori ai o problema cu aparatul. Sau poate e ceva setat aiurea. Astea nu sunt poze demne de Canon DSLR (no offense).
P.S. Acum am vazut (dar nu sunt sigur ca e doar de la asta). Este .jpg la 75% calitate... grrr... E pacat de aparat.
Resize'ul e problema... ti'am zis ca nu imi place batch resize'ul :(
Foloseste man FastStone cu incredere: FastStone Image Viewer - Powerful and Intuitive Photo Viewer, Editor and Batch Converter
E free, faci batch resize cum vrei tu instant...
Mai, chinezilor, va invit pe toti la o "ciorba". Cine mai vrea ardei iute, il aduce de-acasa. A fost ok, la chinezesc, doar ca ....: hai, mai Monky, astia nu ne-au dat paine ?! Ha, ha, ha !
Niste nume ceva la fete, sa stiu si eo pe cine vad (in afara de ala cu arma care mi-a scapat printre degete %%)
Si mancarea cum a fost, ce-s chestiile alea din farfurie?
viezure: e complicat meniul lor. Mai ales ca era IMENS. Pana acum cel mai mare meniu de mancare chinezeasca pe care l-am vazut. Eu am fost cuminte, nu m-am aruncat la ciudatenii. Doar o portie de inimioare si pipote in 5 culori, furnici in copac, salata chinezeasca si inghetata fierbinte :D
Fetele, sa se prezinte singure, ca au guritza :)
darcangel: oriunde am merge data vitoare, sper sa fie ceva mai usurel la buzunar, ca aici sufla vantul dupa ce-am plecat. Desi s-a recomandat indian, eu as recomanda sa mergem la Taverna Sarbului. Preturile un pic mai mici decat la cel chinezesc, dar portii imense si al naibii de bune. Ce ziceti, peste 2 saptamani, ar fi ok ? Adica Sambata, 25 Octombrie, ora 16:00 ?
Asa scria in meniu, furnici in copac? Si cum ai comandat, vreau si eu doua furnici in copac va rog.
Si ziceam fetzele, but now that you mention it :D
"
Un american din Carolina de Nord a inventat "inghetata fierbinte ca focul", foarte picanta, in scopul de a atrage mai multi clienti din randul mexicanilor, comunitate destul de mare in aceasta zona, informeaza ananova.com.
Inainte de a consuma aceasta inghetata extrem de iute, amatorii trebuie sa semneze o declaratie pe proprie raspundere.
Americanul a inceput sa experimenteze cu jalapeno, o specie de ardei extrem de iute originar din Mexic si sud-vestul Statelor Unite, si inghetata de vanilie, dar reteta nu s-a dovedit a avea succes. Dupa o serie de incercari, americanul din Cary, Carolina de Nord, a creat inghetata Cold Sweat ("Sudori reci") din trei feluri de ardei iute si doua tipuri de sos picant.
Clientii au declarat ca, la inceput, inghetata li s-a parut o solutie perfecta pentru a se racori, dar nu s-au gandit ca ar putea fi atat de "fierbinte". "
:D
@ Monkey - la ce te uitai cu Criss? in IMG_9569 , ca erati ft concentrati :D
Am mai mancat "furnici in copac" de-asta zic ca nu m-am riscat. Sunt super misto. Sunt practic un fel de spagetti din orez, cu un amestec interesant de carne si diverse condimente. E un pic picant (usually).
A se retine cat de picant a putut manca qweqwe... mai avea un pic si punea mancarea in bol-ul cu sos picant, si nu invers :))
"la pachet va rog" :)))))))