Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 30 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 24 ... LastLast
Results 261 to 280 of 599

Thread: BioShock: Infinite

1. #261 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Ah, sorry. Nu-l vazusem ca era sub spoiler

---------- Post added 02-04-2013 at 11:57 AM ----------

Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    Funny, dar asa ceva nu se intampla in joc.
    Intr-adevar, asta e reclama mincinoasa si ar trebui pedepsita conform legii (iar eu nu suport lucru asta in general).

Oricum, overall, jocul mi se pare mult mai slab decat ma asteptam. Il am deja de cateva zile si nu pot spune ca abea astept sa ajung acasa sa-l joc. Mai mult trag de mine sa-l termin si parca nu se mai termina. Nu inteleg unde este super povestea aia care te tine si se tot schimba, nu inteleg de ce a primit niste note atat de mari, cand jocul este atat de limitat, liniar, repetitiv si plictisitor.

Just my 2 cents...

2. #262 SP
    Banned asperas's Avatar
    Oricum, overall, jocul mi se pare mult mai slab decat ma asteptam. Il am deja de cateva zile si nu pot spune ca abea astept sa ajung acasa sa-l joc. Mai mult trag de mine sa-l termin si parca nu se mai termina. Nu inteleg unde este super povestea aia care te tine si se tot schimba, nu inteleg de ce a primit niste note atat de mari, cand jocul este atat de limitat, liniar, repetitiv si plictisitor.

Just my 2 cents...[/QUOTE]

overrated game..!

3. #263 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Quote Originally Posted by asperas View Post

Just my 2 cents...

overrated game..![/QUOTE]

+1 de la mine. L-am inceput acum 2 zile, am ajuns momentan la Fink's Factory (cred ca e mijlocul jocului, dar ma pot insela) si intamplator ieri am bagat discul Tomb Raider. Rezultatul ? Nu-l mai pot lasa din mana. Jocul e excelent. Peste Bioshock. Nu imi dati cu pietre in cap dar povestea in Lara Croft : Tomb Raider este peste Bioshock Infinite ! Nu imi vine sa cred, asa ceva era greu de imaginat, dar asta e.....dpdv al povestii TR este mai bun. Si ca gameplay eu zic ca s-a apropiat de preferatul meu : Prince of Persia. Bravo Crystal Dinamics !! Probabil dupa ce termin TR am sa fac efortul de a termina si Bioshock. Si dupa mai fac o tura in TR ca sa vad ce nu am descoperit la prima trecere prin joc.

O zi frumosa chiar daca v-am stricat-o !

4. #264 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    da da...ce e asa special..te plimbi pe niste linii de cale ferata suspendate si tragi cu ciori dupa alti..wth is wrong with the world ..bring on the next COD si battlefield bai ca nu se mai poate !!am uitat de assasins creed...sorry..sa vezi acolo poveste+gameplay total non-repetitiv si antrenant..

5. #265 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Mie imi place la nebunie jocul, o lume care te atrage in totalitate cu o foarte mare atentie la detalii si atmosfera. Just sit back, relax and enjoy.

6. #266 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    "Nu inteleg unde este super povestea aia care te tine si se tot schimba, nu inteleg de ce a primit niste note atat de mari, cand jocul este atat de limitat, liniar, repetitiv si plictisitor."

Eu spun inainte sa trageti concluziile, sa il jucati pana la final, apoi revenim la ce story are, daca e repetitiv sau nu, sau liniar ( unde considerati jocul asta liniar, nu inteleg, in concitiile in care esti liber sa te inorci in ce zona vrei tu, cam oricand).

7. #267 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    vedeti cei care aveti PS Plus puteti downloada gratuit 2 arme(Sniper Rifle si shotgun) si Industrial Revolution Rewards Pack

8. #268 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Cu cat va apropiati de final, cu atat o sa va calda falca mai mult. Give it a chance!

9. #269 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

10. #270 SP

11. #271 SP
    "Complete the game in 1999 mode without purchasing anything from a Dollar Bill vending machine." | Challenge Accepted
    Attached Images Attached Images benson-regular-show-10.jpg

12. #272 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    care e treaba cu : 1999 mode ?

LE : gata am gasit. Dupa ce il termin pe normal, il voi reincepe pe 1999 mode. Dar cu pauze lungi intre sesiunile de joc ca sa nu sparg controllerul

13. #273 SP
    Member kostyn26's Avatar
    Tocmai l-am terminat....nu ma asteptam la asa final. Pur si simplu am ramas blocat in fata televizorului cateva minute dupa...clar cel mai bun joc care l-am jucat. A fost o experienta unica.

14. #274 SP
    Da, finalul a fost interesant dar sincer destul de previzibil (daca ati ascultat cu MARE ATENTIE toate voxophone-urile si daca ati citit majoritatea posterelor/afiselor) Finalul a fost ceva de genu: " haaaa! stiam eu "; pentru mine un mai mare impact a avut finalul din primul Bioshock cand "totul" a fost chiar sub nasul meu

15. #275 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Would you kindly elaborate?

16. #276 SP
    Member Mishy's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Da, finalul a fost interesant dar sincer destul de previzibil (daca ati ascultat cu MARE ATENTIE toate voxophone-urile si daca ati citit majoritatea posterelor/afiselor) Finalul a fost ceva de genu: " haaaa! stiam eu "; pentru mine un mai mare impact a avut finalul din primul Bioshock cand "totul" a fost chiar sub nasul meu
    intradevar , unele chestii daca asculti cu atentie voxophone-urile iti dai seama , dar nu e asa de previzibil cum zici tu.

Am ramas putin mindblown cand am vazut ca are si ceva legatura cu primul Bioshock

17. #277 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    ^ Please use [SPOILER] tag .

---------- Post added 06-04-2013 at 06:05 PM ----------

Video contains spoilers:

18. #278 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Am terminat si eu jocul si sunt cam dezamagit... Pe scurt, in anumite momente se cerea o actiune mai stealth, dar asa ceva nu exista in jocul asta. Apoi, lista inamicilor de rang mai mare e cam scurta... nu stiu de ce imi amintesc din filmuletele lor ca ar fi fost mai multi, dar si astia care sunt, apar rar...

Finalul e interesant, nu neg, dar vorba lui Ronan, era clar de ceva timp incotro se duce... Legatura cu primul bioshock = nota 10. Totusi, felul in care te plimba prin lumea jocului mi se pare mult mai "carusel" decat pana acum. In primul joc nu numai ca aveai mai multa libertate de miscare pe harta, dar era si incurajata. Acum ai doar misiuni de la A la B...

Tot ritmul jocului mi se pare grabit, ca si cum ar fi doar jumatate din poveste si restul vine in urmatoarele DLCuri.

19. #279 SP
    Quote Originally Posted by trickz View Post
    Apoi, lista inamicilor de rang mai mare e cam scurta...
    As mai adauga si aparitia lor mai exact primul encounter care, dupa parerea mea, trebuia facut mai agresiv (cei care l-au terminat stiu despre ce vb.) mai ales ca eu ma jucam si pe parcurs imi tot aduceam aminte de clipurile de prezentare si tot ziceam...hmm...oare cand apare "X" ca imediat termin jocul si n-am dat de el...

Si ce nu-mi place mie (o sa elaborez asta in "lista de chestii lipsa" pe care o fac la fiecare joc terminat) e ca armele, dupa upgrade, nu-si schimba deloc aspectul (si aici pot introduce si vigorile). In primele 2 un upgrade (fie el cat de minor) se vedea un arc...un butoias...o teava...etc. si iti dadea acel sentiment de PUTERE aici, din pacate, nu este prezent. Si la vigori sa nu vorbesc...de ex. in primele 2 era plasmida ICE, no aia cand era upgradata la maxim arata intr-un mare fel (sau fire). Aici doar iti arata in filmuletul de prezentare upgrade-ul si gata...

...astea-s aspecte minore dar care conteaza, cel putin pt. mine, si sa fim seriosi atentia la detalii a facut din seria BIOSHOCK...ce a facut

*p.s.

20. #280 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    The Gun Show - BioShock Infinite

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 30 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 24 ... LastLast