*p.s.
La final...atunci cand coboara in Reapture era MULT mai interesant daca, atunci cand se uita spre oras si zice "un oras sub apa? ce ridicol" aparea INSTANT avionul din primul Bioshock prabusit sau ma rog...fix atunci sa intre in apa si Booker sa zica ceva de genu': "what the hell?" Atat trebuiaEu sincer sa fiu chiar m-am asteptat la asta...eram ceva de genu: :uai nu cred...si acuma de apare si avionu' cum se preabuseste si mor!!!!" dar nimic...a fost un moment "meh, no asta e"
si mai puteau face un artificiu (tot in Rapture) atunci cand se apropie de usa (inainte sa se deschida) sa se auda un big daddy sau o little sister cum plange sau ceva batalie dintre un big daddy si "cineva"
sau mai bine sa-l arate in departare pe Andrew Ryan cum sta si se uita la el (cum e in HL cu G MAN) si dupa cateva secunde sa plece si Booker sa zica "who was that man?" sau "hey did you saw that man standing over there?", no...chestii minore care se puteau face super simplu dar care, sincer cred, ca le-au scapat
Pe acel pod din spate la Songbird ,cand moare si se scufunda ,se vede o Little Sister care plange peste corpul unui Big Daddy
Bookmarks