Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 30 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 ... LastLast
Results 281 to 300 of 599

Thread: BioShock: Infinite

1. #281 SP
    Member Mishy's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post

*p.s.

2. #282 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    [SPOILER='spoiler']
    Si cica in Bioshock 1 se aude sunetul care-l face 'Songbird' cand moare:
    BioShock - Death of Fitzpatrick - Gameplay - YouTube

Dar asta e cam greu de crezut.
    [/SPOILER]

3. #283 SP
    Member Mishy's Avatar
    ^ si aia , dar mi se pare putin probabil

4. #284 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

II IUBESC! [minor spoilers]

N-ai cum sa nu te atasezi de ei

5. #285 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    damn Ronan pune spoiler tag...n-am jucat inca jocul dar am aflat de aceste personaje..

folositi si voi spoiler daca vorbiti despre povestea/personajele din joc...reprezinta 90% din el...

6. #286 SP

Un post care incearca sa explice multe din joc: Bioshock Infinite | Official Spoiler Thread | - NeoGAF

7. #287 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Download Your Alternate Covers Today

A few months ago, we asked our fans to vote on your favorite alternative cover that would come with all copies of BioShock Infinite. Design #4 ended up winning with 38% of the vote, and can be seen upon opening up your very own case. As originally promised, though, we’re now making every cover from the original voting process available for download and printing, along with a few more custom designs.

To view them all, and to choose your platform of choice, click here. Please remember to read the printing instructions before downloading, since we would hate to see our fans waste a few nice sheets of glossy paper from a misprint.
    Attached Images Attached Images altboxart_479-439x195.jpg

8. #288 SP

9. #289 SP
    Senior Member psypc2's Avatar
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    Un post care incearca sa explice multe din joc: Bioshock Infinite | Official Spoiler Thread | - NeoGAF
    Merci mult pentru link. Timeline-ul acela m-a ajutat cel mai mult in a intelege povestea.

10. #290 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Is it just me or...
    Attached Images Attached Images 533604_357849210986077_1221572589_n.jpg

11. #291 SP
    it's just you :/

12. #292 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Culese din discutia privata cu un prieten imaginar pe nume Pafnutie, primele pareri:

Instant love....am jucat aproximativ 3 ore, am impresia ca sunt pe la capitolul 3. In primul rand cred ca te intereseaza atmosfera: este atat de pronuntata si lumea atat de coerent prezentata incat m-a socat, pur si simplu am uitat sa beau bere sau sa fumez vreo 2 ore. Am simtit ca sunt parte din mireasma aceea imbatatoare de inceput de sec 20.
    Pentru o ora si ceva, n-ai nici o arma, nu tragi in nimic, esti un simplu observator dar modul in care au ales sa faca designul pentru partea aceasta a jocului este genial
    Lumea e atat de vibranta incat devine apasator si la un moment dat, desi e soare si lumina din belsug, te simti on the edge. Ceva...ceva...se va intampla, nu stii ce, dar crescendo-ul este impresionant.
    Mbuun… asta ca si imersiune si atmosfera - depaseste Bioshock 1 clar.
    Daca ar fi sa descriu orientarea artistica, intr-un mod aproape hilar as incerca sa compar cu prima mea vizionare a Lord of The Rings 1. La ce ma refer? Este o pictura aproape suprarealista in miscare, fiecare cadru, fiecare coltisor este in asa fel construit incat iti vine sa pui wallpaper. Culori vibrante fara sa fie deranjante. Edgar dorea imersiune, o are.
    Se comporta senzational pe PS3 din punct de vedere al frame-rateului, n-am intalnit nici un moment de sughit, iar tearing o singura data am observat dar pentru o fractiune de secunda, probabil unul neinitiat nici n-ar fi observat.
    Din punct de vedere al controlului, este sublim, si call of duty poate lua niste tips and tricks. AI = nota 10, te flancheaza, se ascund, inconjoara cladiri sa-ti apara in spate etc.
    Deci concluzia, muuuuuult peste asteptari, a gamer's game, d-ala de-mi aduce iar aminte de ce mai stau cu jocuri video la 33 de ani. Iar pentru faptul ca n-are multiplayer primeste 3 stelute in plus
    De story nu ma pot atinge pe de alta parte, te-as spoilari si nu vreau dar pana si numele personajului iti face pielea de gaina - Booker!!! Voice acting apasator, exact ceea ce imi doream.

13. #293 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Ma bucur sincer cand vad un post ca al domnului de mai sus. "Pandesc" din umbra threadul de ceva vreme, in parte pentru ca am devenit mai precaut cu noile achizitii in materie de gaming (prea multi bani investiti si prea putina satisfactie) si in plus imi doream ca cineva sa-mi spuna daca experienta de joc e ok pe o platforma sau pe alta (nu neaparat comparativ) pentru ca am intalnit mult prea multe descrieri tehnice, de natura sa exagereze de multe ori micile neajunsuri vizuale sau tehnice sau comparatiile dintre performante dintre o platforma si alta.

Iata sinteza a ce am inteles eu din postarile de pe threadul asta, pana la postul de mai sus (evident, cu mici exceptii):
    "spoler-spoiler-spoiler. Finalul. Caricaturi. Elizabeth. Booker. Spoiler-spoiler-spoiler. Jocul e bun. Jocul e praf. Spoiler. Caricaturi. E overrated. E underrated. Comparatiile intre platforme sunt inutile. Si praf".

Din nou, sinteza a ceea ce am inteles din review-uri si alte materiale de analiza de pe internet:
    "Are legatura cu universul Bioshock. N-are legatura cu Bioshock. E bun. E asa-si-asa. V-sync. Texturi. Umbre. Frame-rate."

14. #294 SP
    Member laurentiu885's Avatar
    Frumos comentariu . Un mini review al jocului .

15. #295 SP
    Member Sadismek's Avatar
    Sunt singurul care e dezamăgit de joc?

AI - destul de previzibil după vreo 10 encounters, toți au cam același mișcări, îți pui cursorul la câțiva centimetri mai la dreapta/stânga și îți vin direct pe vizor. Și, ca de obicei, mulți inamici sunt bullet-sponge, cea mai tâmpită cale de a face jocul mai greu.

Gameplay - din nou, dezamăgire. Armele sunt foarte unbalanced, după ce am găsit sniper rifle-ul nu l-am mai schimbat niciodată, pentru că e extraordinar de OP. Cu vreo 3 update-uri e overkill deja. În rest, shooting obișnuit, ba chiar slăbuț pe alocuri, deja devine plictisitor și previzibil când ți se aruncă unul după altul baddies care inevitabil sunt secerați. Bulină albă pentru Skylines, care mai condimentează starea generală de plictiseală.

Ca o notă pozitivă însă, voice actingul este genial, Booker e un personaj mult mai bun decât mă așteptam, partea vizuală îți scaldă retina, lore-ul jocului este minunat executat dar antagoniștii, în afară de Comstock, sunt foarte previzibili, iar jocul suferă extraordinar de mult de subdezvoltare, același lucru care a bântuit și Dishonored. Mi se pare prea rushed, prea scurt, lumea nu e la fel de dezvoltată precum m-a obișnuit The Witcher.

Văd de ce primește lauri, este un joc bun, dar nici pe departe material GOTY, cel puțin nu pentru mine. Dacă mai lucrau puțin la el, nu știu, măcar să te păcălească că nu joci un corridor shooter, era poate cel mai bun joc făcut în ultimii ani. Așa, sunt neimpresionat și... trist. Mă așteptam la ceva excepțional, dar am primit ceva bunicel, ruginit pe alocuri. Pur și simplu începutul este atât de diferit, de grozav față de restul jocului... parcă au lucrat 2 echipe diferite, cu alte mentalități și altă experiență. Mare păcat.

16. #296 SP
    Senior Member psypc2's Avatar

17. #297 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    ha

18. #298 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    ^poate contine spoilere

19. #299 SP
    is the man! trickz's Avatar

May contain spoilers

20. #300 SP
    "Multumesc" celui care mi-a sters post-ul.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 30 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 ... LastLast