Sunt la primul playthrough, n-am terminat inca story. Ce se intampla daca vreau sa rejoc un capitol anterior? Imi voi pastra checkpointul actual sau va trebui sa incep de la 0 cel mai avansat capitol?
- Bioshock Infinite 1999 Mode - Siren (13:23) RonanN1
No na!
---------- Post added 17-04-2013 at 03:34 AM ----------
Si aici unul cum sa luati cemetery gear (in caz ca mai era nevoie)
- Bioshock Infinite - Cemetery Gear Acces
Eu am terminat cu el
Daca cineva are probleme sau are nevoie de tips&tricks sa-mi dea un PMca-l ajut.
Inceputul e extraordinar. Prologul sau cum s-o numi, a fost superb. Nota 10 cu felicitari. Nu am mai avut asemenea sentimente intr-un joc de foarte mult timp. Inceputul asta mi s-a parut una dintre cele mai bune experiente gameristice din ultimii ani. Absolut fenomenal.
Apoi insa, a devenit mai direct si pac pac, pac pac. Dar tot imi place. E cu totul altceva fata de multe altele. Povestea mi se pare foarte ok pana acum. Elizabeth e cel mai bun companion pe care l-am avut de foarte mult timp. Audiobooks au ramas la fel de interesante, coloana sonora e exact la ce m-am asteptat.
Cel mai atmosferic joc din ultima vreme. Si imi place ca e colorat.
Eu am observat o chestie interesanta: primele voxophone-uri au calitatea sunetului mai slaba...apoi pe masura ce inaintezi in joc calitatea lor se imbunatateste.
Voi n-ati observat asta? Spun asta, nu ca as vrea sa scot in evidenta ceva bug (ca nu-i vb. de bug), doar asa de curiozitate![]()
Dat ending............................................ .................................................. ........
Holly Molly!!!!![]()
O teorie foarte interesanta:
MEGA SPOILERS!
---------- Post added 27-04-2013 at 02:02 AM ----------
+ astea 2 (spoilers) - same guy
---------- Post added 27-04-2013 at 03:52 AM ----------
---------- Post added 29-04-2013 at 12:25 AM ----------
si astea
AHAHAHA cum is alea cu Circus of Values <3![]()
Fara suparare dar uitandu-ma la acest clip m-am simtit putin "trisat". Acelasi sentiment l-am avut si atunca cand m-am uitat la clipul in care se facea comapratie intre Aliens: Colonial Marines - ce trebuia sa fie si ce a fost.
poate ca-s doar eu dar...ar cam merita sa fie trasi de urechi :/
Un wave de inamici, putina poveste, un wave de inamici, inca ceva adaugat la poveste, dupa care iar un wave de inamici. Prea putine momente epice. Pana si la ultimul boss, unde ar trebuii sa te lupti cu ceva epic, iti arunca niste cacaciosi cu care te-ai luptat in tot restul jocului, doar ca trebuie sa protejezi un stalp. Povestea e ok, dar nimic prea impresionant, era clar ca o sa fie un twist la sfarsitul jocului.
Bookmarks