Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 18 of 30 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 28 ... LastLast
Results 341 to 360 of 599

Thread: BioShock: Infinite

1. #341 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    nu stiu de ce tot se spunea pe aici ca e repetitiv...e repetitiv daca vrei tu sa fie,daca n-ai imaginatie..folosesti ciori si shock jockey si il joci ca pe un cover shooter...dar jocul ofera endless posibilities in ceea ce priveste combatul..poti combina pana si vigors intre ele..

PS Poate un admin sa dea merge la cele 2 post-uri ?am vrut sa dau edit dar trecusera deja 60 min...

2. #342 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Hai cu DLC-urileeeee! <3

3. #343 SP
    btw eu am avut un moment in joc cand pe fundal a intrat o melodie...wow....mi se pare cunoscuta dar in acelasi timp mi-am zis "unde l-au gasit pe baiatul care s-a ocupat de soundtrack ?sub ce piatra a fost ascuns pana acum?..e genial"

ca mai tarziu sa aflu.....d'oh

@tudyniuz: nope...cand am auzit ptr a mia oara Fortunate Son intr-un joc i was like

de asemenea, venind de la Levine ,a mai fost una tare la easter egg-ul cu "the revenge of the jedi"

4. #344 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Creedence Clearwater Revival intr-un tear? La asta te referi?

5. #345 SP
    PET
    Member PET's Avatar
    One of the most over rated games of all time. Boring and pointless combat.
    Nu mi-au placut de cat primele 2-3 ore.

Detalii maine dupa ce inregistrez review-ul.

6. #346 SP
    Member Mishy's Avatar
    atunci ramai la CoD

7. #347 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Quote Originally Posted by PET View Post

kk, thx, bye

8. #348 SP
    Attached Images Attached Images what_have_you_done_face_by_peteypiranha128-d3pbwit.jpg

9. #349 SP
    Senior Member kragod's Avatar

Este parerea ta si o respect. Parerea mea este ca habar nu ai despre ce vorbesti.

Eu de exemplu am fost zilele trecute la "Marele Gatsby". Stiam despre ce este vorba, pt ca am facut ceva ce este "overrated" acum, si anume am citit carti( implicit pe asta). Off topic: Tot din cartile astea am invatat ca "de cat" in acest context se scrie legat, but that`s another story. De fapt se foloseste cu totul alt cuvant, in fine.

Am facut comparatie cu cartea, si mi-a placut foarte mult filmul, cum au jucat actorii, si ceea ce implica sentimetul care te poate chinui o viata intreaga, si sa iti guverneze viata. In fine, in spatele meu stateau vreo 4 hipsteri care spre final au spus ca s-au plictisit de moarte. Asta pt ca ei probabil vroiau sa vada actiune, nu vrajeala cu femei si sentimente chinuitoare, obsesii etc..In concluzie, ei nu stiau in ce s-au bagat cand au intrat in sala, si s-au plictisit.
    Cam la fel consider ca ai facut tu. Ai bagat discul in consola, fara sa stii in ce te bagi. Asa ca ti s-a parut combatul "boring and pointless", cu asta ai ramas tu din joc...

10. #350 SP
    Nu stiu ce tot indruga petu pe aici...dar eu dupa ce am terminat Infinite m-a luat putin melancolia..simt ca nu ma mai pot satisface dpdv al jocurilor decat indies...sau o noua tura prin columbia

Il rog pe aceasta cale pe domnul AlanPoe sa-i faca un review...e cel mai in masura pentru asta...

11. #351 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    Nu stiu ce tot indruga petu pe aici...dar eu dupa ce am terminat Infinite am ramas cu un gol imens in stomac si m-a luat putin melancolia..simt ca nu ma mai pot satisface dpdv al jocurilor decat indies...sau o noua tura prin columbia
    I hear you, man! A fost unul dintre putinele jocuri pe care vroiam sa le rejoc de indata ce le-am terminat, desi nu cred ca are mai multe ending-uri (sunt cateva momente cand poti lua ceva decizii da nu stiu cat influenteaza povestea). Anyway mie mi s-a parut un joc superb din punct de vedere artistic, cu un gameplay foarte bun pt un shooter si o poveste incredibila. GotY in momentul de fata pentru mine (si nu, inca nu am jucat Last of Us )

12. #352 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Nu stiu ce tot indruga petu pe aici...dar eu dupa ce am terminat Infinite m-a luat putin melancolia..simt ca nu ma mai pot satisface dpdv al jocurilor decat indies...sau o noua tura prin columbia

Il rog pe aceasta cale pe domnul AlanPoe sa-i faca un review...e cel mai in masura pentru asta...
    Multumesc pentru credit, daca voi ajunge sa-l termin intr-un moment in care sa mai intereseze pe cineva un review, cu placere.
    Nu trebuia sa-ti stergi "golul din stomac", este o figura de stil des folosita pentru a exprima o emotie puternica. Foarte probabil pentru ca exista stari de anxietate asociate cu patologii ale stomacului, insa ramane valabila .

13. #353 SP
    Ca sa ma bag si eu in seama acum ca am terminat jocul...(si am citit despre dileme pe paginile anterioare)

14. #354 SP

15. #355 SP
    PET
    Member PET's Avatar
    Hhaha destul de misto cum devine lumea agresiva cand altuia nu-i place un joc super hyped. YOU CAN NOT SAY SOMETHING BAD ABOUT <<INSERT HYPED GAME HERE>>! IT IS SOCIAL SUICIDE!

Ce pot sa zic. Imi pare rau ca nu mi-au placut cele 7+ ore de pointless shooting mascate de un plot twist si poveste confuza facuta doar sa para iesita din comun.

E ca si cum un director de film s-ar pune sa "I want to make a cult movie" si ar iesi un rahat.

Cam la fel consider ca ai facut tu. Ai bagat discul in consola, fara sa stii in ce te bagi. Asa ca ti s-a parut combatul "boring and pointless", cu asta ai ramas tu din joc...
    Experienta unui joc trebuie traita fara factori externi. Fara a "stii ce bagi" si fara a "stii ce sa te astepti". Eu de ceva vreme nu mai am asteptari indiferent ca e muzica, film sau jocuri. Iau jocul pentru ceea ce este. Bioshock Infinite a fost plictisitor.

A avut art. Orasul arata unic. Mi-au placut primele 3 ore in care reusisem sa intru in poveste. Eram confuz in sensul bun. Acea stare de confuzie ma facea sa imi doresc mai mult. Am jucat jocul noaptea, castile puse, nu m-a distras nimeni doar pentru ca vroiam sa intru in poveste. De cate ori reuseam sa intru in poveste reuseam sa ma deconectez omorand monstrii peste monstrii. Apoi pauza... ma conectez... monstrii peste monstrii.

Nu mi-a placut faptul ca nu aveam de cat 2 arme. Ai ramas fara gloante ghinion. Iti mai arunca Elizameth dar nu era suficient. Schimbai arma cu ce gaseai pe jos ... urmand ca apoi sa SPERI sa gasesti arma pe care o vrei. Sistemul de upgrades e broken. Mi-am pus puncte in Pistol doar ca sa aflu mai incolo ca nu-mi place pistolul si ca prefer Hand Cannon. La fel si cu spellurile.

E un joc care incearca sa faca prea multe chestii deodata. Vrea sa fie shooter. Vrea sa aiba poveste. Vrea sa aiba twist. Doar pentru ca are multe twisturi si e confuz nu il face un joc bun. Apoi incearca sa fie FPS reusind sa rateze si in acel aspect.

Am crezut la un moment dat ca "poate nu-mi plac mie fps-urile". Nu mi-a placut nici BioShock 1. Bioshock 1 in momentul de fapta mi se pare mult mai misto. Puteam sa aleg daca sa ma lupt. CUM sa ma lupt. Aveam decizii. S-ar putea sa rejoc Bioshock 1. Asa gandindu-ma daca imi plac fps-urile mi-am adus aminte de Half Life 1, 2, Max Payne .. apoi si shooterele mai extreme gen Painkiller. Toate astea au fost misto. Au fost FUN. Max Payne, Half Life au reusit sa combine CU SUCCES combat-ul si povestea. Bioshock Infinite NU. Incearca el doar sa fie special si nu reuseste de cat prin directia artistica.

K THX I'LL SHOW MYSELF OUT.

16. #356 SP
    Attached Images Attached Images 1371423624-worlds-apart.jpg

17. #357 SP
    PET
    Member PET's Avatar
    Yes. I love the art style

18. #358 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    mai oameni buni, nu trebuie sa ne placa un joc doar pentru ca a avut nota 9 pe metacritic sau s-a vandut in milioane de exemplare sau pentru ca peste 90% din membrii forumului au ramas impresionati de el. de exemplu am vazut ca @PET face niste reviews la mai multe jocuri si stie ce vorbeste, doar ca probabil nu i-a placut jocul acesta, asta nu inseamna ca trebuie sa-i dam in cap pana la urma a si motivat de ce a facut afirmatia de mai sus si daca imi aduc aminte ne-a promis si un review .

PS: asta nu inseamna ca ii iau apararea, dar imi place sa vad si pareri contra

PSS: @PET nu stiu daca ai voie cu reclama in semnatura fara acordul adminului si in plus ai o mica greseala " Honest Game Reveiws"

19. #359 SP
    o sa spun un lucru...poate unora li se va parea ofensator(n-am nimic personal cu nimeni):

trebuie sa ai un anumit nivel de cultura si cunoastere ca sa savurezi asemenea "experiente"

jocul abunda in detalii si simbolistica la tot pasul...iar in lipsa acelui nivel minim...well..stricati orzul pe gaste..

@Pet: daca ai scos 7+ ore din el inseamna ca l-ai parcurs scurt si la obiect..run and gun...gresit;jocul este un storyteller pe un schelet de shooter non-conformist..

20. #360 SP
    PET
    Member PET's Avatar
    L-am temrinat in 11 ore. Am explorat destul de mult la inceput. In rest nu mai avea sens sa ma fortez sa joc un joc care m-a plictisit doar doar gasesc ceva simbolistica. Sunt jocuri destul de mult care abundeaza de simbolistica si stiu sa o prezinte intr-o maniera care sa te captiveze. Jocul rateaza in acest aspect.

Si sa-ti mai zic o chestie. Treaba asta cu jocurile hyped si plot twist. Stii cum e. Nu poti sa zici nimic rau deoarece atunci "esti prost, n-ai inteles nimic, eu am inteles... eu destept eu place GOTY"

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 18 of 30 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 28 ... LastLast