da. da. da. e ceva complet original sau extraordinar de bine realizat in abilitati? ti se pare ca au fost balansate ok, le-ai folosit pe toate aproape la fel de des, sunt absolut necesare in a progresa?
povestea mi s-a parut asa si asa, daca accepti tardiv mentiunea ca e spusa foarte bine, as putea sa-ti dau exemple din filme pentru ca sunt mai palpabile - implica regie, montaj, etc, dar nu apar elemente intruzive ca gameplay, mecanica, pacing artificial - dar tare am impresia ca pana la urma povestea va ramane componenta subiectiva intr-o astfel de discutie, se prea poate sa nu avem aceleasi gusturi DAR repet, este spusa foarte bine. nici cadenta nu mi s-a parut ok.
da, m-am oprit, chiar mai mult de doua secunde, expresii faciale intr-un joc nu e tocmai o noutate, nu? si alte jocuri o fac, unele chiar mai bine.
te rog sa-mi scuzi sarcasmul, imi statea mintea la cu totul altceva, l-ai folosit perfect corect si replica mea merita o scuza scrisa.Quote:
da..dupa mine a fost mai bun decat primul..mi-a placut ca s-a renuntat la elementul horror in favoarea unei lumi vii..in Bioshock 1 in multe momente mi s-a parut ca horror-ul a fost introdus cu forta...System Shock 2 inca n-am jucat dar o voi face cat de curand..
SIMBOLÍSTICĂ s. f. (Livr.) Simbolică (2). – Simbol + suf. -istică.
SIMBÓLICĂ s. f. 2. Ansamblu de simboluri; exprimare (a unor idei sau a unor sentimente) prin simboluri; semnificație simbolică (1); simbolistică. 3. Teorie generală asupra simbolurilor (în care noțiunile logice și raporturile dintre ele sunt înlocuite prin semne convenționale). 4. Ramură a teologiei consacrată studiului comparativ al simbolurilor de credință ale diferitelor confesiuni. – Din fr. symbolique, lat. symbolicus, germ. symbolisch, Symbolik.