Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 41 to 48 of 48

Thread: Catherine

1. #41 SP
    Banned darkpaul13's Avatar
    Review IGN:

2. #42 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Is it wrong daca mi se pare ca jocul asta e chiar tare atat din cauza povestii cat si al gameplay-ului? Sau ca vreau sa il cumpar daca o sa il prind vreodata la ceva oferta buna?

3. #43 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Quote Originally Posted by Tudoran View Post
    Is it wrong daca mi se pare ca jocul asta e chiar tare atat din cauza povestii cat si al gameplay-ului? Sau ca vreau sa il cumpar daca o sa il prind vreodata la ceva oferta buna?
    Deloc si eu sunt foarte interesat de poveste,insa vreau sa stiu daca jocul pe ps3 va avea aceiasi coperta ca veriunea japoneza

4. #44 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Catherine European release to come with special art booklet, soundtrack CD | VG247
    Deep Silver’s announced this morning it’s to bundle a special art booklet and soundtrack alongside pre-orders of Catherine alongside the game’s European release next month. The content that will come with the Atlus love thriller will not be available outside of pre-orders.

Catherine launches on February 10 on PS3 and 360

5. #45 SP
    Member leo_cosmin's Avatar
    Nu-mi sta in obisnuinta sa incerc sa schimb parerea oamenilor despre ceva, sau sa invii threaduri mai vechi, dar acum joc Catherine si dintr-o curiozitate manata de cat de tare si original mi se pare jocul, am intrat aici sa vad cam ce parere aveti voi de jocul asta. Si nu mi-a venit sa cred ca tot ce au inteles unii despre el este ca "e cu un om cu cap de oaie". Inteleg ca acel comment a fost scris cand jocul nu aparuse inca, dar acel comentariu e total anapoda si jocul nu e deloc "o panarama" Din contra. Nu degeaba a si fost nominalizat la jocul anului trecut pt. unele siteuri si a si castigat la multe categorii....

6. #46 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Uite de aia man, nu raspund eu posturilor celor in genul "COD kids". Unii nu sunt capabili/nu vor sa aprecieze ceva diferit...oamenii perfecti pt cei care ii conduc in general, pt ca au ochelari de cal si le pot da cu lingura orice bull****.

7. #47 SP
    Member leo_cosmin's Avatar
    Jocul mi se pare excelent. E matur si original. Chiar ar trebui sa aiba o expunere mai mare si pt. "gamerii" din Romania (in America si Japonia a avut vanzari chiar foarte bune), pt ca e chiar frumos. Ca story e exceptional (nu l-am terminat inca, dar pana la jumatatea jocului m-a captivat), iar ca puzzle (asta e jocul, in sine) e reusit. Merita mai mult decat cum a fost trecut cu vederea de multi.... Indreptatesc opinia multor siteuri cum ca ar fi cel mai bun story al anului 2011.

8. #48 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Re: Catherine

Am terminat si eu jocul, ft bun dar devine frustrant la un moment dat, e destul de greu
    PS pt cei care au versiunea de US, �nainte sa �ncepeţi jocul setaţi limba sistemului ps3 pe english US, in caz contrar trofeele o sa apară in limba japoneza

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3