Review IGN:
Is it wrong daca mi se pare ca jocul asta e chiar tare atat din cauza povestii cat si al gameplay-ului?Sau ca vreau sa il cumpar daca o sa il prind vreodata la ceva oferta buna?
Catherine European release to come with special art booklet, soundtrack CD | VG247
Deep Silver’s announced this morning it’s to bundle a special art booklet and soundtrack alongside pre-orders of Catherine alongside the game’s European release next month. The content that will come with the Atlus love thriller will not be available outside of pre-orders.
Catherine launches on February 10 on PS3 and 360
Nu-mi sta in obisnuinta sa incerc sa schimb parerea oamenilor despre ceva, sau sa invii threaduri mai vechi, dar acum joc Catherine si dintr-o curiozitate manata de cat de tare si original mi se pare jocul, am intrat aici sa vad cam ce parere aveti voi de jocul asta. Si nu mi-a venit sa cred ca tot ce au inteles unii despre el este ca "e cu un om cu cap de oaie". Inteleg ca acel comment a fost scris cand jocul nu aparuse inca, dar acel comentariu e total anapoda si jocul nu e deloc "o panarama" Din contra. Nu degeaba a si fost nominalizat la jocul anului trecut pt. unele siteuri si a si castigat la multe categorii....
Uite de aia man, nu raspund eu posturilor celor in genul "COD kids". Unii nu sunt capabili/nu vor sa aprecieze ceva diferit...oamenii perfecti pt cei care ii conduc in general, pt ca au ochelari de cal si le pot da cu lingura orice bull****.
Jocul mi se pare excelent. E matur si original. Chiar ar trebui sa aiba o expunere mai mare si pt. "gamerii" din Romania (in America si Japonia a avut vanzari chiar foarte bune), pt ca e chiar frumos. Ca story e exceptional (nu l-am terminat inca, dar pana la jumatatea jocului m-a captivat), iar ca puzzle (asta e jocul, in sine) e reusit. Merita mai mult decat cum a fost trecut cu vederea de multi.... Indreptatesc opinia multor siteuri cum ca ar fi cel mai bun story al anului 2011.
Am terminat si eu jocul, ft bun dar devine frustrant la un moment dat, e destul de greu
PS pt cei care au versiunea de US, �nainte sa �ncepeţi jocul setaţi limba sistemului ps3 pe english US, in caz contrar trofeele o sa apară in limba japoneza![]()
By RonanN1 in forum Videos
Bookmarks