Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 29 of 58 FirstFirst ... 19 27 28 29 30 31 39 ... LastLast
Results 561 to 580 of 1159

Thread: Mafia II

1. #561 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Jocul arata relativ ok, ma asteptam la mai mult.. dar este bine si asa. Singurul lucru care ma deranjeaza (pe langa timing-ul ala stupid de 10 minute) este controlul masinilor.. dar banuiesc ca o sa ma obisnuiesc cu el in timp . Btw, cu ce program inregistrezi in 720p mentorica ?

2. #562 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Quote Originally Posted by naz View Post
    Jocul arata relativ ok, ma asteptam la mai mult.. dar este bine si asa. Singurul lucru care ma deranjeaza (pe langa timing-ul ala stupid de 15 minute) este controlul masinilor.. dar banuiesc ca o sa ma obisnuiesc cu el in timp . Btw, cu ce program inregistrezi in 720p mentorica ?
    Fraps

3. #563 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Am jucat intreg demo-ul pe xbox si trebuie sa marturisesc ca-mi place foarte mult jocul DAR: in ceea ce priveste grafica, nu stiu o fi de la faptul ca e versiunea pt consola sau ceva dar e mai proasta ca grafica din mafia 1. Personajele, armele si masinile sunt foarte ok dar restul e dezastru dar repet, poate e din cauza ca consola nu face fata. Iar ce spunea cineva despre driveing chiar e nasol. Neaparat sa puneti pe simulation. E mai instabila masina intradevar dar feeling-ul e mult imbunatatit.
    Iar pe xbox timing-ul e de numai 10 minute. What gives? Cand ies din casa fara sa stau rapid imi apare sus in dreapta 10:00 si scade...

Sent from my iPhone using Tapatalk

4. #564 SP
    Member Caponescu's Avatar
    Si pe PS3 tot 10 minute este.

5. #565 SP
    Member unlike's Avatar
    Omu are dreptate oarecum, parca au trecut cu vederea versiunea de PS3. Am jucat si eu astazi si framerateul este intr-adevar foarte slab + unde au uitat iarba ?

6. #566 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Jocul va fi fain,sunt aproape sigur de asta.Atmosfera are,gameplay-ul e bine pus la punct si aici includ de la controlul masinilor pana la shooting si cover sistem.Dar o problema grava ar fi pe PS3 din ce am vazut eu si G-Extreme a observat si anume framerate scazut in timpul impuscaturilor din cladirea aia,cel putin in acest demo.Si nu stiu daca in jocul full va fi diferit,dar mie mi se pare ca mai trebuie lucrat la optimizarea lui.
    Grafica e ok-ish,hit&miss,interioarele sunt faine si detaliate,dar exteriorul lasa de dorit pe alocuri,mai ales vegetatia.Bine grafica se poate trece cu vederea daca jocul va avea un story cel putin la fel de bun ca primul mafia.

7. #567 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    @mentorica: Pentru cultura ta generala precara: Este tehnologia de la APEX, nu AGEIA. APEX e suportat si de placile ATi. Te rog sa nu mai spui prostii si sa induci lumea in eroare. Multumesc.

8. #568 SP
    Member Bogdan's Avatar
    Mie demo'ul mi-a lăsat o impresie plăcută, nu știu la ce se așteptau unii dintre noi dar cert este că Mafia răm�ne Mafia!

9. #569 SP
    Quote Originally Posted by GS0Ls View Post
    @mentorica: Pentru cultura ta generala precara: Este tehnologia de la APEX, nu AGEIA. APEX e suportat si de placile ATi. Te rog sa nu mai spui prostii si sa induci lumea in eroare. Multumesc.
    Se vede ca habar nu ai , nu mai manca cu lingurita sti tu ce ca ti se apleaca .Daca pui APEX on pe ATI scade sub 30 fps pentru ca arunca fizica in procesor adica o face soft .

New NVIDIA APEX Technology Accelerates Physics Creation Pipeline for Developers | News - X-DRIVERS.COM: eXtremly full software portal

PC Games Hardware has done a really nice and in-depth interview with Denby Grace, senior producer at 2k czech, and asked some really interesting questions on physics, engine and cpu perfomance. Denby goes in-depth to talk about how the PC version of Mafia II and people with an Nvidia PhysX capable GPU will be able to take the game to a whole new level that is not possible with the hardware being used on consoles and ATI Cards

10. #570 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Total offtopic:

@Cata25 & GS0Ls: mentorica are aproape dublul varstei voastre (din cate scrie pe profilul lui), aratati i putin respect. Inteleg ca va atacati usor si poate aveti ceva cu el, dar ganditi va ca e mai trecut prin viata ca voi.

11. #571 SP
    Member Cata25's Avatar
    Man, nu am nimic cu el, doar că atunci c�nd am postat comentariul, clipul de pe YouYube se vedea �n 240p, de unde și observația.

Și, ca să nu fiu total offtopic, jocul mi se pare OK. Sper �nsă că build-ul din demo e unul mai vechi.

12. #572 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    L-a jucat cineva si pe calculator?

13. #573 SP
    Member maravela's Avatar
    L-am jucat si eu pe "super consola" mea PS3.

Pentru inceput impresii bune.

Cea mai buna este ca jocul se vede foarte foarte clar, nu are blur si nici nu e in ceata (asa se intelegea din multele screenshot-uri de pe net) cum se intampla cu majoritatea jocurilor portate pe consola asta. Framerate-ul ar putea fi ceva mai bun, sa speram ca poate o sa se poata. Eu ma bucur ca nu are efecte de postprocesare a imaginii cum are GTA4, dar nici iarba nu are, asa e. In schimb un lucru care mi s-a parut cam ciudat si nasol, este faptul ca producatorii au recurs la un truc grafic pentru frunzele copacilor si tufisiuri care era folosit acum multi multi ani, adica toate frunzele copacilor si tufisurile se intorc odata cu tine sau dupa tine, ma dau stanga sau dreapta la fel si frunzele, ce nasol ca imi tot sare in ochi.

Radioul e fain, vad ca sunt 3 posturi de radio, "Empire central" , "Empire Classic" si "Delta Radio". muzica buna

La mine limita de timp este de 12 minute.

Abea astept sa apara, nu regret deloc ca am facut precomanda la gameshop.

14. #574 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by Bobby View Post
    the best comment on this thread )).

ps: man sa stii ca nu rad de tine, dar uita-te putin in spate sa vezi pagini intregi cum varianta pentru pc e Dumnezeu pe Pamant.

15. #575 SP
    Max
    Member Max's Avatar
    Nu am inteles niciodata, daca faci un gameplay video.. de unde placerea asta de a pune melodia ta preferata peste ? Urasc asta.. (prefer sa aud sunetul jocului decat e25minemcents)

16. #576 SP
    Member ciypriyan's Avatar
    Quote Originally Posted by Bobby View Post

eu.

17. #577 SP
    Quote Originally Posted by maravela View Post
    L-am jucat si eu pe "super consola" mea PS3.

Pentru inceput impresii bune.

Cea mai buna este ca jocul se vede foarte foarte clar, nu are blur si nici nu e in ceata (asa se intelegea din multele screenshot-uri de pe net) cum se intampla cu majoritatea jocurilor portate pe consola asta. Framerate-ul ar putea fi ceva mai bun, sa speram ca poate o sa se poata. Eu ma bucur ca nu are efecte de postprocesare a imaginii cum are GTA4, dar nici iarba nu are, asa e. In schimb un lucru care mi s-a parut cam ciudat si nasol, este faptul ca producatorii au recurs la un truc grafic pentru frunzele copacilor si tufisiuri care era folosit acum multi multi ani, adica toate frunzele copacilor si tufisurile se intorc odata cu tine sau dupa tine, ma dau stanga sau dreapta la fel si frunzele, ce nasol ca imi tot sare in ochi.

Radioul e fain, vad ca sunt 3 posturi de radio, "Empire central" , "Empire Classic" si "Delta Radio". muzica buna

La mine limita de timp este de 12 minute.

Abea astept sa apara, nu regret deloc ca am facut precomanda la gameshop.
    Frunzele sunt 2d si pe pc

18. #578 SP
    Banned Spike2k's Avatar
    cam care ar fi setarea pe un PC la grafica de pe console? medium low? oricum shadow pare pe low

19. #579 SP
    Max
    Member Max's Avatar

20. #580 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Asta e, trebuie sa recunoastem, atata pot consolele in zilele noastre. Au hardware foarte vechi cu exceptia PS3-ului pe care se pare ca inca nimeni n-a reusit sa-l exploateze cum trebuie, poate iesea ceva mai frumos. INSA dupa ce joci Uncharted 2, chiar si prima parte, si mori incet si sigur de ce se poate pe PS3 in materie de grafica apoi excuse moi dar developerii astia de jocuri chiar ca urmaresc doar banii...
    Ziceti voi cat de varza e grafica Mafia 2 vs Uncharted 2?
    Noroc cu gameplay-ul altfel era epic fail.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 29 of 58 FirstFirst ... 19 27 28 29 30 31 39 ... LastLast