Parca in versiunea finala nu mai sacadeaza asa. Nu cred ca e la 30fps, dar nu ajunge atat de jos ca in demo.
Printable View
Parca in versiunea finala nu mai sacadeaza asa. Nu cred ca e la 30fps, dar nu ajunge atat de jos ca in demo.
gata, doar ce mi-a ajuns si mie. ma bag la joc!
Ăștia nu au inclus codul pentru The Betrayal of Jimmy �n versiunea pentru Asia (zona 3)?
Că eu nu am găsit nimic./:)
Eu nu am avut acel cod in versiunea pentru Europa, dar am rezolvat problema ( Thx Gameshop).
Nu este prezent in nici una dintre variante. Este un trailer mai vechi: ;)
http://www.youtube.com/watch?v=bVkHraUDDpk&hd=1
L-am jucat si eu . Mi-am cumparat chiar si un costum roz .
mi se pare destul de patetic comentariul tipului...omu si-a gresit vocatia...
---------- Post added 04-09-2010 at 03:15 PM ----------
nu stiu ce joc ati jucat voi, dar in varianta de X360 apare scena aia
Secvența respectivă este dintr-un trailer, ca și altele din review dealtfel.
lol
Stiti ce nu suport eu? Nu suport ca 2K sa faca o versiune penibila pe PS3 si dup-aia sa-i linga in fund cu diferite chestii pe cei care au cumparat-o. Frumos era ca versiunea de PS3 sa fie aceeasi cu cea de Xbox iar toate trei platformele sa aiba acces la tot continutul taiat din versiunea finala [money hungry basterds].
L-am terminat si eu acum cateva zile. Foarte bun jocul, astept un dlc pentru continuarea povestii:)
am o intrebare pentru cei care l-au terminat:in final grafica in joc e mai faina ca in demo?
dude crede-ma, ca nici nu vei oberva un defect in materie de grafica "din cauza" povestii si atmosferei din joc ;), belive me. daca nu ziceau astia ca nu exista iarba pe ps3, eu nu observam acest mic detaliu:)
Mersi.Dar am jucat demo-ul si am fost dezamagit de grafica din el si ma intrebam daca si jocul e asa.Oricum ma asteptam sa fie la fel de captivant ca si mafia 1.