Oa cate comparatii,inca nu am jucat jocul full dar abia astept,presimt ca la inceput o sa fie plictisitor dar pe parcurs va fi distractiv si epic or not vom vedea.
Can`t wait
Printable View
Oa cate comparatii,inca nu am jucat jocul full dar abia astept,presimt ca la inceput o sa fie plictisitor dar pe parcurs va fi distractiv si epic or not vom vedea.
Can`t wait
Da, este la fel de sec precum finalul unui episod al seriei Sopranos, capisci? :kitty:
Nu stiu, eu cand am jucat mafia 2 , am comparat finalul cu Mafia 1 , nu cu Sopranos
pai asta cu finalul probabil va fi "rezolvata" prin DLC-uri...8-| presupun, n-am nici cea mai mica idee ce se intampla, ma pastrez pentru cand o sa fac rost de el :D
Diferenta este ceva mai mult in atmosfera, iar umorul din Uncharted este altfel. Mafia/MGS au o atmosfera mai tensionata, actiunea are loc intr-o lume plina de crime/razboi. In Uncharted este o atmosfera mai relaxanta, peisaje exotice si povestea in care exista o clona de Indiana Jones.
Este altfel de SF. In Uncharted este un SF mai exagerat, cu zombie sau monstrii in timpurile noastre (aproximativ). MGS4 de exemplu este plasat in viitor, de aceea SFul este mai potrivit aici.
Frate, SF-ul e SF. Nu poti sa zici ca acolo e mai potrivit ca dincolo.
Hmm, mie mi s-a parut mai SF MGS decat Uncharted, MGS are clone, roboti care pot sa distruga lumea, nanomachines, organizatii secrete care conduc lumea si altele de genul asta. In Uncharted se urmaresc mistere isorice existente, doar monstrii de la sfarsit sunt mai SF.
O dati in SF-uri...
Unul e science iar celalalt e fiction. E bine asa?:D
Eu nu inteleg in ruptul capului cum puteti compara Mafia, Uncharted si MGS.
E simplu, toate trei sunt action-adventure.
Am o problema la acest joc pe PC.
Imi cere sa instalez NVIDIA PhysX, am dat „I accept the license agreement” si cand apas Next, NU merge. Ce-i de facut?:(
E un sefe mai sefe ca altul, in mod sigur :D
Unul e fantasy, altul e SF. Cred ca-i mai bine asa.
Am jucat pana acum Chapter1 si mi-am facut o parere destul de buna,si nu sunt diferente mari intre demo si versiunea finala.
Keep playing
Stiti cumva daca va aparea un mod freeride pt versiunea de console?
Poate in DLC :D
Buuuuun! Sa vina DLC-urile taiate din jocul initial! Fiti pe faza ca mai incolo platim pentru free roam.
Awesome! :x
sper din tot sufletul, ca nu mi-a placut cum sacada la misiunea din demo. periculos de aproape sa devina nejucabil.