Parca in versiunea finala nu mai sacadeaza asa. Nu cred ca e la 30fps, dar nu ajunge atat de jos ca in demo.
Parca in versiunea finala nu mai sacadeaza asa. Nu cred ca e la 30fps, dar nu ajunge atat de jos ca in demo.
Ăștia nu au inclus codul pentru The Betrayal of Jimmy �n versiunea pentru Asia (zona 3)?
Că eu nu am găsit nimic.![]()
Stiti ce nu suport eu? Nu suport ca 2K sa faca o versiune penibila pe PS3 si dup-aia sa-i linga in fund cu diferite chestii pe cei care au cumparat-o. Frumos era ca versiunea de PS3 sa fie aceeasi cu cea de Xbox iar toate trei platformele sa aiba acces la tot continutul taiat din versiunea finala [money hungry basterds].
L-am terminat si eu acum cateva zile. Foarte bun jocul, astept un dlc pentru continuarea povestii![]()
am o intrebare pentru cei care l-au terminat:in final grafica in joc e mai faina ca in demo?
dude crede-ma, ca nici nu vei oberva un defect in materie de grafica "din cauza" povestii si atmosferei din joc, belive me. daca nu ziceau astia ca nu exista iarba pe ps3, eu nu observam acest mic detaliu
![]()
Mersi.Dar am jucat demo-ul si am fost dezamagit de grafica din el si ma intrebam daca si jocul e asa.Oricum ma asteptam sa fie la fel de captivant ca si mafia 1.
By flavi_us in forum Console Club
Bookmarks