Plictisitor rau, cel putin in primele 2 ore. Daca va continua asa, clar. La fel ca primul. Mai incerc sa joc, impotriva vointei mele, poate devine mai interesant.![]()
Plictisitor rau, cel putin in primele 2 ore. Daca va continua asa, clar. La fel ca primul. Mai incerc sa joc, impotriva vointei mele, poate devine mai interesant.![]()
Continui, dar degeaba. Nu ofera mai nimic interesant, decat o plictiseala de nedescris. Nu este departe de Mafia 1. Pacat, se lauda ca au muncit atata la el. Or fi muncit, dar fara cap. Sper sa am rabdarea sa-l duc pana la capat. Poate apare ceva pe parcurs![]()
l-am terminat si eu...jocul e ok...dar nu stiu,poate am devenit noi mai pretentiosi si nu mai avem rabdare ca inainte. Acum orice joc se pare ca are nu stiu ce problema,ba e prea scurt,ba nu e actiune cum trebuie...etc. Eu cred ca sunt vremurile de asa natura incat nici un joc nu mai e ca atunci cand eram adolescenti...ne-am schimbat noi,cel putin asta cred...
Eu sunt la capitolul 12 si m-am plictisit. M-am reintors la "The Saboteur" si "Just Cause 2" care sunt mult mai distractive.
Jocul are niste lipsuri, dar acum serios... nu-l comparati cu Just Cause, nici macar cu GTA. Asta e un joc mai "serios", nu un joc in care sa te arunci ca dementu' de pe bloc, sa distrugi tot etc. E un joc axat pe poveste si pe viata din perioada respectiva a unui mafiot.
lumea vede masini si open-world si urmeaza natural reflexul de a compara cu gta sau jocuri sandbox in general. mafia 2 nu isi propune sa fie asa. mai degraba se poate compara cu MGS, cutscene-urile sunt tot cam asa de lungi din cate am vazut la un prieten pe pc.
eu am fost initial dezamagit dupa review-uri, apoi am pierdut ore in sir cu demo si mi-a revenit o parte din entuziasm, apoi mi-a confirmat prietenul pomenit ca este intradevar un joc special.
astept sa il gasesc pe la 150-180 ca mai mult nu imi permit sa dau pt varianta fara iarba![]()
este plictisitor pentru ca din cele 9 ore cat a durat jocul, 5 le-am petrecut in masina ducandu-ma spre obiective + ca povestea si personajele mi s-au parut banale.
Ba il poti compara foarte bine si cu MGS, are destule cutscenes si urmareste mai mult povestea. Mafia II, MGS, Uncharted fac parte cam din acelasi gen, doar ca fiecare au povesti total diferite. Mafia este mai aproape de MGS din cauza faptului ca e usor mai serios decat Uncharted, unde apar si unele elemente SF si o poveste ceva mai linistita (desi foarte buna) in care are loc si umorul. In Mafia sau MGS acele momente nu prea exista, sau sunt foarte rare.
Mafia II are umor, la majoritatea misunilor. Daca esti atent la ce vorbesc cei de pe acolo / la ce glume fac.
Si in legatura cu comparatia cu MGS, e ca si cum ar compara Forza Motorsport 3 / Gran Turismo cu FIFA, ca au aceiasi poveste.
si mafia are umor, si uncharted, si chiar si mgs are destul de mult umor, dar este mult mai subtil. iar legat de comparatie... poate ne oferi si o explicatie ca de ce e cum zici tu si nu cum zic eu.
Bookmarks