Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 56 of 58 FirstFirst ... 6 46 54 55 56 57 58 LastLast
Results 1,101 to 1,120 of 1159

Thread: Mafia II

1. #1101 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    L-am terminat si eu azi, pe hard, in vreo 11 ore. Grafica ugly cu texturi groaznice si la peisaj, dar mai ales la anumite fete ale unor personaje, arata oribil. Sorry Mafia fanboys, dar GTA4 si RDR sunt cu vreo 5 ani in fata la capitolul asta. Sunet bun, voice acting si soundtrack de calitate. Gameplay decent. Poveste buna, dar finalul dezastruos din punct de vedere al executiei. Au fost anumite momente foarte emotionante pe parcurs, dar au dat cu bata-n balta fix la final.

2. #1102 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Quote Originally Posted by GS0Ls View Post
    Pai, in primul rand in imaginile pe care le-ati prezentat si in dialog. Apoi mai e ceva de la 1:00-1:25.
    Oricum, textul celui care vorbeste este foarte bun. Ar fi fost bine sa se auda el mai tare decat fundalul.
    De asemenea, nu prea imi place sistemul de notare, e cam imbarligat. Ceva de genu': 56/79, 13/23 etc, e destul de ciudat.
    Inseamna ca nu stii ce este defapt ala un spoiler. Dar in fine.

istrategie - pe PC arata mult mai bine, cel putin asa am observat eu, diferenta de la x360 la PC este fantastica.

3. #1103 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Quote Originally Posted by eXist View Post
    istrategie - pe PC arata mult mai bine, cel putin asa am observat eu, diferenta de la x360 la PC este fantastica.
    Esti un adevarat Sherlock Holmes.
    Si stai linistit, stiu ce inseamna un spoiler.

4. #1104 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Quote Originally Posted by eXist View Post
    Da, pe PC arata bine, am jucat demo-ul, dar pe PS3 are texturi foarte nasoale plus ca nu are iarba, balti de sange si alte chestii "minore". Sa nu mai vorbim de scaderi de framerate in timpul cutscene-urilor.

5. #1105 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Esti un adevarat Sherlock Holmes.
    Stiu si eu asta
    ..

Si stai linistit, stiu ce inseamna un spoiler.
    Atunci spune-mi si mie ce iti descopera din povestea jocului ? ... Sa-ti bag un spoiler interesant, sa-ti dai seama cu adevarat care e spoiler si care nu.

Quote Originally Posted by istrategie View Post
    Da, pe PC arata bine, am jucat demo-ul, dar pe PS3 are texturi foarte nasoale plus ca nu are iarba, balti de sange si alte chestii "minore". Sa nu mai vorbim de scaderi de framerate in timpul cutscene-urilor.

Tocmai d-aia nu l-am cumparat pe PS3, plus ca pe varianta de PC am dat 50ron, perfect.

6. #1106 SP
    Member MSlv's Avatar
    am ajuns si eu la capitolul 14, unde am nimerit peste o minunatie de misiune. Nu ma prindeam ce tot vorbeau aia in masina pe drum, dar dupa aia totul a fost mai mult decat clar. O surpriza neasteptata, ma bucur ca nu s-a spoilerit nimic (sau eu cel putin nu am bagat de seama), altfel nu ar mai fi avut deloc acelasi efect. m-a cuprins o nostalgie incredibila.

Cu toate neajunsurile lui de ordin tehnic, jocul asta chiar merita o nominalizare de GOTY! Apropo, pe ps3 nu are nici scantei (cand se balangane toba de esapament de exemplu). Dar repet, toate kestiile astea nu deranjeaza absolut deloc daca ai ramas captivat de poveste, ca mine. Grafica per total este oricum mai mult decat complexa (chiar si pe ps3) si ajuta la crearea unei atmosfere greu de egalat de cele mai multe jocuri de genul asta. Iluzia de lume "living & breathing" este chiar mai puternica decat la gta 4 as putea zice sau macar la acelasi nivel.

7. #1107 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    lol

Atentie! Contine spoilere.

8. #1108 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Joc si eu in sfarsit Mafia 2.
    Placut surprins de joc, la fel am simtit si cand am jucat demo-ul.
    Cel mai important lucru de mentionat e gameplay-ul excelent; timpul de raspuns la executarea unei comenzi e minim, asta ar trebui de fapt sa fie o cerinta obligatorie la orice joc. Ca o paranteza, tocmai am jucat Splinter Cell Conviction unde daca vroiam sa arunc o grenada imi zburau direct 3, pentru ca dura secunde intregi pana executa personajul miscarea, timp in care eu perforam tasta respectiva de mai multe ori.
    Atmosfera si povestea sunt si ele de 10.
    Am jucat versiunea cu iarba, desi nu imi pasa daca exista sau nu, nu am stat sa caut greieri niciodata.

Recomand jocul calduros, mai ales ca stiu ca sunt multi care au anume retineri.
    Sa fim serios SUPER JOC. Bravos

9. #1109 SP
    Member blondutzu's Avatar
    si eu m-am apucat recent de mafia 2 si pot spune ca e un joc excelent, mai ales ca il joc pe PS3, varianta considerata cu mici probleme fata de celelalte platforme.

Parerea mea e ca este un joc ce nu trebuie ratat.

10. #1110 SP
    Chapter 6 - Colosal!

11. #1111 SP
    ديجي الأمطار DeeJay-RainY's Avatar
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    Chapter 6 - Colosal!
    Dar esti pus pe el foarte tare !
    Las-o mai usor ca rrod-ul este aproape .

L.E. - Am ajuns la Chapter 3 !!!

12. #1112 SP
    Avertisment!
    Daca vreun parinte citeste pe aici, il rog sa nu isi lase odrasla daca nu are macar 16 ani sa joace acest joc.
    Cred ca este cel mai mature rated game pe care l-am jucat, fara gluma.

---------- Post added 21-09-2010 at 10:39 PM ----------

Chapter 7 - material de Oscar nu altceva. Nu am mai ras asa niciodata la un joc video.

13. #1113 SP
    Member MSlv's Avatar
    pai daca jocul este 17+ sau 18+, nu vad de ce vreun parinte care are habar de asa ceva si-ar lasa odrasla sa joace... iar pentru cei care n-au habar, oricum nu prea au sanse sa ajunga prin zona sa citeasca ce ai scris tu...

14. #1114 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

15. #1115 SP
    @nameless - la ce chapter esti ?
    Am trecut jocul si este foarte foarte tare , l-as mai termina odata pe Hard.

16. #1116 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Post date and time: 21-09-2010, 09:59 PM
    Daca atunci era la chapter 7... acum banuiesc ca l-a terminat

17. #1117 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    VG247 � Blog Archive � 2K releases four DLC packs for Mafia II
    2K Games has released four new DLC packs for Mafia II, which are detailed below.

Each one is available on Steam, PSN and XBL for $2.99/240 MSP and we pre-order packs originally offered through retailer outlets such as Amazon, Best Buy and GameStop.
    Here’s what you’ll get for your money:
    • Vegas Pack: Get a taste of old school Vegas in this new downloadable content pack from Mafia II. Bring a taste of Vegas to Empire Bay as you cruise through the town in 2 new cars with smooth handling and timeless lines. Vito shows his Vegas style in 2 new suits.
    • War Hero Pack: The ‘40s wouldn’t be complete without a war hero. Vito plays the role well in the War Hero add-on pack. Drive two military style vehicles and notice the superior handling in all weather conditions. Vito looks sharp in two new military outfits including fatigues and a dress uniform.
    • Renegade Pack: Show off your inner renegade in this new add-on pack. Start with two new cars, one with the slick styling and tight handling of a small sports coupe and the other with the revved up engine of a ‘50s hot rod. Outfit Vito in two new suits including leather and lettermen’s jackets to fit his renegade persona.
    • Greaser Pack: The Mafia II Greaser downloadable pack is all about speed. These two new hot-rod speedsters will win you pink slips every time. Pair that with two new suits for Vito, one with leather jacket and heavy boots, the other a leather racing suit, and get ready to start your engines
    Another bit of DLC, Joe’s Adventures is slated for later this year. no date for it yet.

18. #1118 SP
    Member MSlv's Avatar
    si... un free ride ceva sa ne bucuram de acest dlc? Nimic?

19. #1119 SP
    Quote Originally Posted by MSlv View Post
    si... un free ride ceva sa ne bucuram de acest dlc? Nimic?
    Ar fi genial un Free Ride .

20. #1120 SP
    Quote Originally Posted by consol3 View Post
    Post date and time: 21-09-2010, 09:59 PM
    Daca atunci era la chapter 7... acum banuiesc ca l-a terminat
    nu l-am terminat ca m-a infectat reach
    da recuperez.

---------- Post added 02-10-2010 at 10:30 AM ----------

GATA
    L-am terminat pe la 4 dimineata.
    Super joc. Povestea m-a incantat; extraordinar de bine realizate personajele; m-au impresionat in special cat de bine au realizat privirea lor, ochii lor pur si simplu vorbesc, de asemenea vocile, peste orice joc pe care l-am vazut pana acum.
    Merita un OSCAR al jocurilor.
    Intra cu usurinta in TOP 5 al tuturor jocurilor pe care le-am vazut.
    A NU SE RATA, exceptie tineri sub 16 ani, titlul asta e cel mai dur pe care l-am jucat.
    Bravos.

---------- Post added 02-10-2010 at 10:31 AM ----------

ps: pe normal mi-a luat 12 ore si nu sunt genul care pierde vremea cu explorarea, deci nicidecum nu mi se pare prea scurt.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 56 of 58 FirstFirst ... 6 46 54 55 56 57 58 LastLast