Quick Quotes – Dark Souls as a ‘super mean sensei’ | VG247
“We think of Dark Souls as one of the strict senseis from the martial arts movies that’s super mean to the hero, and everyone hates him but he’s fair. After weeks of training, you feel like you’ve made some progress, and he’ll acknowledge it with a nod.”
– Namco Bandai’s Andrew Davis talks to Gamasutra about upcoming Demon’s Souls successor, due on PlayStation 3 and Xbox 360 in early October.
. it's funny cause it's true
![]()

. it's funny cause it's true
. Nu mai am rabdare. Vreau sa aud povestea, sa controlez eroul, sa joc jocul! Cred ca asta o sa il butonez cel putin juma de an, un an fara sa ma plictisesc
. Enjoy! Cred de data asta ca povestea va a vea un rol mult mai important in joc decat a avut in Demon's Souls. Nu cred ca va fi tratata asa cum a fost la Dragon Age (cu cinematics-uri multe si cu grafica f buna, NPC-uri cu gramada ca sa aprofundeze lumea si alte elemente) dar totusi vom vedea o imbunatatire.

.Nu m-am putut abtine si m-am uitat la un stream toata seara
,jocul e mult mai greu decat Demon S. din ce am observat 
,inamicii sunt mult mai variati,aproape fiecare pestera,zona are alti monstrii de batut,ce mai e RPG-ul anului in opinia mea,sunt atea chestii unicate si interesante in jocul asta...first day buy for me

Bookmarks