Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 44 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 18 ... LastLast
Results 141 to 160 of 869

Thread: Dark Souls

1. #141 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

2. #142 SP
    Member PwJBoy's Avatar
    Iar se compara 2 jocuri care nu prea au nimic in comun...

3. #143 SP
    Member Quasivasi's Avatar

4. #144 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by PwJBoy View Post
    Iar se compara 2 jocuri care nu prea au nimic in comun...
    Stai linistit ca am precomanda la ambele jocuri,eu zic ca e binevenita comparatia si ft. pertinenta

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

5. #145 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    oricum Darl Souls o sa bata la cur Skyrim...chiar daca au avut mai mult timp de lucru si un staff mai mare ...adica...si eu o sa dau pre order la ambele . Sa imi ajunga odata card-ul de Anglia. Le vreau ambele cat mai repede ca sa primesc si bonus content-ul (chiar daca consola nu e aici ). But seriously ambele jocuri o sa fie foarte faine

6. #146 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    LOL, Dark Souls in a nutshell "if you can hit it you can beat it"
    SPOILER secret boss!

7. #147 SP
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    LOL, Dark Souls in a nutshell "if you can hit it you can beat it"
    SPOILER secret boss!

must...not...look! X_X . M-am uitat numa la live stream-ul ala juma de ora si jocu m-a (re)cucerit. I must have this game...soon!

8. #148 SP
    Pe Zavvi Dark Souls + alt item care nu e pe stoc (de ex. Vanquish) impreuna cu codul de reducere de 5 Lire pentru comenzi peste 50 Lire iesiti la ~33-34 Lire pentru Dark Souls cu transport inclus. La Vanquish ii puteti da cancel dupa ce au trimis Dark Souls
    ~ 165 Lei pentru Dark Souls Limited Edition e um pret imbatabil.

9. #149 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Guys, povestea jocului are vreo legatura cu evenimentele din Demons Souls sau sunt doua titluri independente?

10. #150 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    din cate stiu eu nu are nicio legatura cu demons souls. nu uita ca DS se lanseaza si pe X360

11. #151 SP
    Darks Souls nu are nicio elgatura directa cu Demon's Souls, e succesorul spiritual al celui din urma. Chair daca atat conceptul cat si mecanica jocurilor e aproape identica, cele doua pot fi considerate jocuri independente.

12. #152 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Da corect, asa ar fi logic Oricum i-am bagat si eu preorder la ShopTo just in case. O sa am mult de lucru si de invatat in perioada ce urmeaza si probabil ca, daca o sa mor rapid in repetate randuri la jocul asta, nu o sa petrec mult timp la consola.

13. #153 SP
    Problema jucatorilor care s-au dat batuti repede de Demon's Souls a fost ca s-au obisnuit ca jocul sa ii tina de manuta si sa faca cel putin jumate din munca pe care ar trebui sa o faca player'ul (vezi Assassin's Creed II ). Run-and-gunn'erii si hack-and-shash'erii s-au lasat imedait ce si-au dat seama ca ei trebuie sa joace jocul si nu invers.

Imaginati-va jocul ca si o operatie pe creier Trebuie sa fi atent la fiecare pas (literalmente), sa incerci sa te astepti de la orice, sa iti calculezi fiecare atac, fiecare block etc. Sa te impaci cu ideea ca nu exista "trash mobs" si ca fiecare "trash mob" are o sansa bunicica sa te omoare daca nu esti atent.

Eu de exepmlu am terminat mai tot Demon's Souls in soul form, faptul ca reinviam dupa ce omoram un demon-boss o luam ca pe o rasplata! Gandeste-te ca health bar'ul din soul form e cel normal si ca in physical form ti se dubleaza si nu invers.

14. #154 SP
    Member iGot Game's Avatar
    Stim cu toti ca Demon's Souls este un joc foarte bun , dar nu are rost sa il compari cu Assassin's Creed.
    Ce vreau eu de la Dark Souls : un mai bun sistem de joc online ( ceva in care poti sa iti inviti prietenii sau MACAR sa comunici prin casca/microfon cu cei cu care joci online )

15. #155 SP
    Boga, nu au legatura jocurile deci ia-l linistit. Dar, pt cei care au jucat Demons Souls, From Softweare le-a pregatit ceva surprize in Dark Souls,nu zic mai mult ca sa nu spoileruiesc placerea de a le descoperi singuri.Eu dupa ce am vazut deja o mare parte din joc,pot zice ca il astept si mai mult decat inainte ,nu mai exista alt joc ca asta pe piata, si demon souls e mic copil pe langa ce au creat in partea a 2-a.
    M-am reapucat de primul zilele astea asa ca antrenament si poate ii fac si platina daca am rabdare sa adun pietrele alea afurisite.

16. #156 SP
    Demon's Souls si Dark Souls sunt doua pietre a dracului de rare si pretioase in lumea gaming-ului. Nu e de mirare ca Demon's Souls il consider cel mai bun RPG din ultimii 6-7 ani si cel mai bun joc pt PS3. Din cate vad Dark Souls nu o sa dezamageasca nici el. Daca Demon's Souls a luat 9 sau 9,5 pe majoritatea site-urilo, atunci Dark Souls ia 10 . Vote Dark Souls for GotY (chiar daca nici nu l-am incercat inca).

17. #157 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Quote Originally Posted by gugukalimero View Post
    Problema jucatorilor care s-au dat batuti repede de Demon's Souls a fost ca s-au obisnuit ca jocul sa ii tina de manuta si sa faca cel putin jumate din munca pe care ar trebui sa o faca player'ul (vezi Assassin's Creed II ). Run-and-gunn'erii si hack-and-shash'erii s-au lasat imedait ce si-au dat seama ca ei trebuie sa joace jocul si nu invers.

Imaginati-va jocul ca si o operatie pe creier Trebuie sa fi atent la fiecare pas (literalmente), sa incerci sa te astepti de la orice, sa iti calculezi fiecare atac, fiecare block etc. Sa te impaci cu ideea ca nu exista "trash mobs" si ca fiecare "trash mob" are o sansa bunicica sa te omoare daca nu esti atent.

Eu de exepmlu am terminat mai tot Demon's Souls in soul form, faptul ca reinviam dupa ce omoram un demon-boss o luam ca pe o rasplata! Gandeste-te ca health bar'ul din soul form e cel normal si ca in physical form ti se dubleaza si nu invers.
    Hai ca nu e chiar asa de greu... majoritatea celor care s-au lasat cred ca s-au lasat dupa primul nivel, datorita a ceea ce descrii mai sus (cu asta sunt de acord).

Dar se schimba totul dupa primul nivel. Poti sa farmezi linistit in 4-1 parca (scheletii aia lasa o groaza de souls si nu sunt chiar asa de greu de omorat, daca ai invatat deja sa tii scutul sus si sa te feresti de atacuri), unde gasesti si o arma fenomenala pentru inceput (Crescent Falchion parca) plus un scut foarte bun (ala de iti da health regen, uit cum ii zice) si de acolo jocul devine piece of cake.
    Unde mai pui ca poti sa summonezi 2 blue phantoms si sa-i lasi pe ei sa faca totul.
    Mai adauga si Greater Protection parca ii spunea la spell si deja devine "usor"

Si in plus, pentru cei care au jucat si au terminat Demon's Souls, Dark Souls nu o sa li se mai para la fel de greu. Deja stii ca fiecare arma are un attack pattern diferit si cum sa-l folosesti, ca trebuie sa ai grija la stamina, ca nu e bine sa fii encumbered ca sa poti sa dai roll, etc....

Ah, si inca o chestie. Lucrul desptept de facut, era ca sa joci tot timpul in soul form. Dupa ce bateai un boss te duceai in Nexus si te sinucideai. Asta ca sa poti sa faci Perfect White World Tendencies, si sa nu fi invadat.

18. #158 SP
    Member SepticEye's Avatar
    Eu unul am urmat sugestia unuia ce a postat mai sus, si m-am bagat pe un live feed sa vad si eu cu ce se mananca jocul si era un jap intr-o bataie crancena cu un boss si am stat sa vad daca il bate.A reusit si era de fapt end game .Inteleg eu ca nu e un joc axat pe story si ca are multi finaluri, insa nu am vazut asa un end game de uscat intr-un joc de ani de zile.Dezamagit.

19. #159 SP
    ghinion...eu m-am ferit sa vad batalia finala,macar atat vreau sa am surpriza.E un japonez maniac("vxd2x" ceva de genul cred ca are usernameul) care acusi termina si NG+, "Onionbro" ii zic astia pe chat din cauza unei armuri ce o poarta in forma de ceapa,doamne cat m-am ras pe chat-ul ala.Dar e f bun tipul sau tipa(naiba stie),aproape fiecare boss battle le castiga din prima sau a 2-a incercare. Oricum finalurile nici in Demon's S. nu au fost cine stie ce,dar asta nu m-a impiedicat sa apreciez jocul in sine si sa-l termin de inca 2 ori dupa.In Dark S. conteaza parcursul spre finalul jocului mai mult decat finalul in sine,sunt atatia bosi magnifici de batut,arme si armuri de deblocat,secrete de descoperit incat finalul e un bob de mazare pe langa,si oricum deabea astepti sa reincepi NG+ sa descoperi ceea ce nu ai descoperit din prima

20. #160 SP
    Member SepticEye's Avatar
    Da inteleg.Am acordat cam 4 ore primului DS si inteleg de ce mania "cel mai bun echipament" te motiveaza sa explorezi fiecare colt, insa ar fi cool ca jocul sa creasca putin in intensitate pe masura ce te apropii de final si sa ofere ceva recompensa, ca doar e end game.Pana si boss-ul din tutorial e mult mai impunator decat Mitica ala de la sfarsit.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 44 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 18 ... LastLast