Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 44 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 22 ... LastLast
Results 221 to 240 of 869

Thread: Dark Souls

1. #221 SP
    Senior Member axton's Avatar
    Din nefericire ii voi spune si eu pass for now , simplul fapt... am prea multe jocuri cu care sunt prins momentan + apare Batman Arkham City soon . In orice caz voi cumpara Dark Souls in cele din urma , datorita predecesorului sau ( Demon's Souls ) pe care l-am iubit ( si care l-am platinat , surprinzator ). Mult noroc celor care vor primi jocul curand ... you're gonna need it !

2. #222 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    A fost 18 lire pe zavvi?

3. #223 SP
    Member Aliosa's Avatar
    Quote Originally Posted by Razorel View Post
    A fost 18 lire pe zavvi?
    Da ... si nu chiar.
    http://www.consolegames.ro/forum/f60...tml#post646670

4. #224 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Aliosa View Post
    era chestia asta si jocul ambele 36 lire si aveam nevoie oricum de ceva de imbracat
    Henleys Helston Jumper - Charcoal Mens Clothing | Zavvi.com
    LE scuze,era pt razorel

5. #225 SP
    Junior Member MCV1's Avatar
    ba,eu am dat precomanda la collector`s editon de la un prieten din alta tara,si se vede ca m-am cam fraierit luandul.Dar in fine ce m-ai conteaza,ca imi ajunge luni sau marti si imi vine sa ma dau cu capul de pereti de nerabdare.Cand imi ajunge o sa mai postez un reply pe forum cu zona si psn id spreand sa joc si eu online cu cineva.Si imi puteti spune si mie cum ati jucat unii dintre voi demon souls cu microfonul
    P.S. Am scris unele cuvinte prost ca ma grabesc la serviciu

6. #226 SP
    Member Quasivasi's Avatar
    Tocmai ce am primit mail de la Zavvi cu "Order Despatched".

GIGGITTY!

7. #227 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    from another forum:
    "-Is anyone else experiencing super slow download speeds for the extras that came with the CE? i'm only getting an average of 34kb/s. normally i get about 1.5-2mb/s

-well the game is supposed to be hard.
    even the downloads are a challenge. speaks volumes really."

8. #228 SP
    Member Aliosa's Avatar
    O veste mai ingrijoratoare ar fi ca in SUA, editia limited nu a putut fi disponibila pentru a onora toate precomenzile pe site-uri precum amazon, newegg sau bestbuy. Sper sa nu fie o situatie asemanatoare si in Europa.
    Dark Souls might have a supply problem -Destructoid

9. #229 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    eu am facut comanda acu cateva zile de pe zavvi pentru ca a durat pana am acomodat aici in Anglia si pe langa asta nu aveam chiar asa multi bani cat sa dau pre-order din prima zi cand am ajuns. Da un pre-order e un pre-order. Daca asta au promis, ei bine ar face bine sa livreze special edition-uri. ca altfel am ceva sa le zic:

p.s. intr-un fel cred ca developerii se bucura sa auda asa ceva pentru ca inseamna ca pre-order-urile au fost mai multe decat se asteptau chiar ei . Ma si uitam la vgchartz azi si am observat in in Japonia in prima sapt s-au vandut aproape la fel de multe exemplare de Dark Souls cat s-au vandut Demon's Souls de la lansare (Dark Souls s-au vandut in jur de 260 000 de exemplare in timp ce la Demon's Souls e vorba de 280 000 de exemplare..aia e ceva).

10. #230 SP
    Member felixxx's Avatar
    mi-a ajuns azi dimineata jocul de la shopto. ce care au precomanda la shopto si a fost expediat marti ar trebui sa verifice cutia postala

11. #231 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by felixxx View Post
    mi-a ajuns azi dimineata jocul de la shopto. ce care au precomanda la shopto si a fost expediat marti ar trebui sa verifice cutia postala
    Astept cu interes primele pareri. Ai jucat Demon's Souls?

12. #232 SP
    Bai da rapizi is astia de la shopto! Inseamna ca is mari sanse sa-l am si eu pe weekend,m-o batut sfintii,n-o sa mai vad lumina zilei pana Luni

13. #233 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    Bai da rapizi is astia de la shopto! Inseamna ca is mari sanse sa-l am si eu pe weekend,m-o batut sfintii,n-o sa mai vad lumina zilei pana Luni
    Haha, +1. Am fost la posta sa vad poate poate o ajuns si cu multa scarba o cautat printre colete degeaba .
    Pacat ca nu mai vine in steelbox. Mie chiar imi plac tinichelele.

14. #234 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Jocurile voastre sunt la mine acasa. Daca vreti sa le aveti pe weekend dati-mi thanks la acest reply.

Merci.

*p.s.

kobayashi, carcasa la jocul tau e putin crepata, scuze.
    Dudel, tu doar marti il vei primi. Vezi ca maine dai test la istorie, nu uita sa-ti repeti.

15. #235 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Iti dau io tie tot istorie .
    Ai noroc ca l-ai luat pt. xbox ca iti invadam lumea de nu te vedeai. Sper pe maine seara sa am macar vreo 50 de deaths

16. #236 SP

17. #237 SP
    Member Quasivasi's Avatar
    Need....to...play...this...game....

18. #238 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Am intrat putin pe wiki, sa vad cam ce ar trebui sa stiu inainte sa ma apuc de joc (gameshop a zis ca azi sau maine tre sa vina) si am gasit asta:

Aparent exista un fel de guilde. Daca intri in asta, sunt sanse mai mari sa te intalnesti online cu cei din acelasi covenant. Deci ar fi o idee sa intram mai multi in asta, poate ne gasim mai usor online.

---------- Post added 07-10-2011 at 11:31 AM ----------

N-am citit decat prima pagina, dar par a fi vesti proaste pentru MP:

Why online does not work confirmed by Bandai Namco (Atlus should have published) - Dark Souls Message Board for PlayStation 3 - GameFAQs

19. #239 SP
    Mi-a ajuns acum 5 minute, din pacate sunt inca la servici pana la 18:00 FUUUUUUUUUUUU.....

20. #240 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Unboxing editia US - de exceptie cutia de metal.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 44 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 22 ... LastLast