Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 30 of 44 FirstFirst ... 20 28 29 30 31 32 40 ... LastLast
Results 581 to 600 of 869

Thread: Dark Souls

1. #581 SP
    Junior Member Sese's Avatar
    Quote Originally Posted by Sese View Post
    Salut,am si eu o problema sunt human 01 vreau sa optin armura thor...am fost in cele 3 mape unde invadeaza kirk dar pe mn nu ma invadat specific dinou sunt human 01.Oare sa fie din cauza ca am omorat bosii din mapele unde apare el?
    Recomandati-mi careva o armura buna care merita plusata,un scut bun si o sabie buna.Am lvl 62 care vreti sa ma ajutati sa bat un boss imi da dureri de cap,am versiunea 2 ZONA 2.VA multumesc
    Puteti juca impreuna daca aveti aman2 aceiasi versiune si lvl cat mai egal...+15 sau-15 unu de altul sa nu fie mai mare diferenta...

Am mai dat de o problema nush de ce se lipesc de mn problemele...Am inceput sa joc in The Depth sau cum se numeste,in locul unde ma invadat kirck a aparut si vrajitoarea aia in costum de moarte tipa aia care o gasesti in mlastina aia.Eu cand am fost in mlastina era doar un schelet acolo tipa nu era si cand am facut the depts..am omorato nu am avut de ales altfel ma omora ea,stiti careva dc ma atacat?

2. #582 SP
    Member Mishy's Avatar
    Poate sa imi zica cineva care e faza cu Humanity? Am citit pe undeva ca iti creste Item Discovery Rate si poti fi invadat sau sa invadezi,asta ce inseamna?

3. #583 SP
    Member caine_rau's Avatar
    in forma umana poti sa ajungi la bonefire folosind umanitati. in forma umana poti invada, poti fi invadat, poti chema alte 2 fantome sa te ajute( vezi semne pe jos/ nu ma refer la mesaje). Daca ai umanitatii in coltul din stanga sus unele arme sau vrajii sunt mai puternice. Incearca sa stai in forma umana si sa joci un pic coop( e misto). Totusi ai grija la invadatori

4. #584 SP
    Member Mishy's Avatar
    Invadatori sunt alti playeri care vin in lumea mea si incearca sa ma omoare sau ce? Daca e asa mi se pare aiurea.

5. #585 SP
    Da si cand asteapta 3 fantome un invadator cum ti se pare?

6. #586 SP
    Member Mishy's Avatar
    Sincer nu am inteles mai nimic chestia asa cu invadatul,adica cum il asteapta 3 fantome?

7. #587 SP
    Tu poti chema max 2 sa te ajute. Daca te invadeaza unul peste cati da? Si cat de bine o sa-i fie?

8. #588 SP
    Member Mishy's Avatar
    A omorat cineva acel dragon rosu?

9. #589 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Quote Originally Posted by Mishy View Post
    A omorat cineva acel dragon rosu?
    da, ai doua variante:
    1. te urci in turnul din spatele lui si ii dai cu sageti pe la spate;
    2. il atragi inspre mijlocul podului si te bati parte in parte cu el.

Recomand varianta 2, este printre cele mai epice fight-uri din tot jocul.

10. #590 SP
    Member Mishy's Avatar
    Unde gasesc armura mai buna ca cea standard care o primesti de la Warrior? Acum sunt prin Undead Parish am omorat mini-bossii de pe acolo,iar acum ma pregaresc de Bell Gargoyels.Gasesc acum pe undeva armura mai buna sau inca nu?

11. #591 SP
    Cred ca i cam devreme

12. #592 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Am jucat azi cateva ore co-op la ultima plansa inainte de bossul final. Partidele de co-op pt a omori bossul au fost f fun si banoase, in schimb am fost chemat de cativa pt PVP de stat la panda de fantome invadatoare, si tb sa zic ca nu au fost fun deloc. Plin de lag si backstabing glitcheri, e f enervant cand eu vad inamicul in fata mea si deodata ma pomenesc ca el imi da backstab asa din senin. Altii ma loveau de la 2-3 metri departare,cu alte cuvinte lag,eu ii vedeam departe dar ei defat erau mai aproape de mine,tampit rau PVP-ul, nu cred ca o sa-mi placa vrodata partea asta din joc. In concluzie co-op players vs AI super fun, co-op PVP not fun at all.

13. #593 SP
    Member SwingShot's Avatar
    Indeed, lagstaburile sunt cele mai naspa chestii din joc. Dar pot fi combatute cu o arma care are o raza de atac orizontala foarte mare. Pe caracterul meu de PvP folosesc Large Club, are the best moveset ever vs lag. 2 handed roll attack are acel AoE din demons souls care loveste prin lag oriunde si mai ales cand respectivul vine sa faca backstab, iar 1-handed R2 attack are rangeul asa de larg incat loveste prin lag si pe cei care fac circle-strafe non stop pt lag-stab - chiar si in spatele tau. Este geniala acea arma.

Si eu stau in Kiln si astept sa fiu sumonat, sau invadez cu blue-orb care nu necesita sa fiu in viata. Deci nu pierd nimic in sesiunile Pvp, nici suflete nici humanity. Datorita acelui large-club si anti-lag tactics am castigat foarte multe batalii, chiar si 2v1. Nu necesita nici un skill, doar spamezi cu wide-range attacks si lag-ul face restul.

Am observat ca pentru a depasi damageul de lightning upgrades, pe o arma cu A sau S scaling, si pentru a avea vitality decent, trebuie sa ai caracterul minim lvl. 200. Ceea ce este aberant pentru ca incepand de la lvl aprox. 170 costa de te rup sufletele.

Asa ca mi-am facut un "vitality build". Stats fix necesare pt a purta 1handed large-clubul, si apoi absolut tot turnat in vitality si endurance. Astfel la lvl 140 cu ring of favor si flip ring am ninja roll cu black armor aceea cu poise 83 parca, si 2100 HP. Dau dmg per strike 550-600 (asta se pare ca e cap-ul de dmg la nivelele astea, nu am intalnit pe nimeni sa imi dea pe bucata mai mult de 600, nici cei cu CMW).

Imi place cand vin backstabbing-buildurile si imi fac backstab cu chaos estoc sau chaos bandit knife, si apoi raman perplecsi cand vad ca nu mi-au luat decat o treime din viata. Iar apoi cum ii cuprinde disperarea cand nu pot scapa nici cand sunt vin in spatele meu sa mai lagstabeze, din R2 1handed SPAM de ciomag. I'm lovin it.

14. #594 SP
    Mda, eu cred ca mi-am cam stricat caracterul bagand niste puncte degeaba in inteligence,magic si miracole,si am ramas cu cate 20 si ceva de puncte bagate doar in strength si vitality.La un backstab imi iau cam 70-80%damage.Acum am inceput sa bag puncte in endurance ca sa pot cara si eu o armura mai zdravana pe mine,si dupaia o sa bag in vitality ca asa nu mai merge.Alt caracter nu mai am chef sa fac,sa o iau iara de la inceput,e prea obositor si nici nu am timp sa joc atat,mai am si alte jocuri de jucat intretimp.

15. #595 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Dark Souls creator “masochistic”, made the game for himself | VG247 the bastard
    Edge asked Miyazaki how he felt about being called cruel and sadistic.

“If I had to say for myself, it’s actually the opposite – I’m more masochistic,” he replied.

“Because I created Dark Souls while thinking about what type of game I would personally like to play. I wanted somebody to bring out a really sadistic game, but I ended up having to make it myself.”

That said, Miyazaki is aware that not everybody wants to be relentlessly beaten to a pulp, and gave assurances that using “cheap strategies” is a perfectly valid way of playing.

“I want people to have fun with strategising,” he said, mentioning tactics like poison arrows and coaxing enemies off ledges.

“That was definitely something that was intentional. There’s one approach to combat that involves a head-to-head collision, but luring enemies and using cheap strategies is one of the joys of this game as well.”

The developer also acknowledged and apologised for issues which plagued the game at launch.

“There were technical difficulties. I don’t believe that it’s okay to have them, but realistically speaking, it was quite a large-scale game – even in terms of budget and expectations,” he explained.

“So we’re very sorry for the trouble we’ve caused by our processing errors and bugs from Japan. It was a title that we haven’t really experienced in all aspects, so there were areas where we felt our technical side couldn’t keep up with the game’s scope, like an increasingly growing ache.

“I didn’t mind the growing pains. We accept the game as it is, and that it’s just a part of the learning curve.”

Dark Souls released last year on PlayStation 3 and Xbox 360 and is perfectly splendid.

Thanks, Evil Avatar.

16. #596 SP
    Hai ca a inceput sa ma prinda si PVP-ul asta.Are un farmec aparte.Am gasit un poster pe youtube care are o gramada de videouri misto facute cu tot felul de builduri si se bate fair si f bine:

*ceva spoilere de bosi in clipul asta dar e prea fain facut ca sa nu-l pun...p.s. Dark Souls e cel mai bun RPG de pana acum in opinia mea

17. #597 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Este muzica din Final Fantasy VI

18. #598 SP
    Senior Member DevilBringer's Avatar
    Am inceput recent jocul, sunt la Undead Burd, level 10 pyromancer.

Stiti un build bun sau cum pot face rost de humanity ?

As vrea sa ma bazez mai mult pe megic si mai putin pe melee.

19. #599 SP
    Baga souls in inteligenta si vitalitate. Nu ti trebuie umanitati pt build pe magie, doar pt pyromancy. Totusi ai grija ca exista dezavantaje la build ul asta( nu poti cara armuri puternice pt ca sunt grele; nu poti folosi arme heavy din acelasi motiv). Dar daca cresti pt a putea folosi o katana sau rapier de exemplu este ok. Alte info ia de pe wiki. E foarte folositor. Bafta.

20. #600 SP
    Member SepticEye's Avatar
    Mai joaca careva dracovenia asta de joc?Vreau sa raman level mic, insa nu pot bate 4 kings, sunt doar lv 11 si orice dunga imi dau imi ia 80% din hp.Are cineva un personaj cam pe la lv asta dispus sa ma ajute?Am asteptat 20 min si nici un summon sign nu a aparut.Fie sunt lv prea mic fie nu prea mai joaca lumea DS.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 30 of 44 FirstFirst ... 20 28 29 30 31 32 40 ... LastLast