Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 11 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Results 21 to 40 of 210

Thread: Batman: Arkham Asylum

1. #21 SP
    Member oBL1O's Avatar
    Demo pe PSN UK.

2. #22 SP
    Junior Member arberoa's Avatar
    Pe mine m-a cam dezamagit acest demo din toate punctele de vedere

3. #23 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Damn,am uitat complet ca e vineri azi
    O sa intru mai incolo,dupa meci sa il iau.
    Multumesc pentru info,oBL1O!!

4. #24 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    nu e vineri , e joi (uk update)

ma bucur ca am prins oferta la preorder

demo mi-a placut

5. #25 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Quote Originally Posted by BoDoPSX View Post
    nu e vineri , e joi (uk update)

ma bucur ca am prins oferta la preorder

demo mi-a placut
    OMG,sunt pe alta lume

6. #26 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    + Super Grafica
    + Super sunet
    + Super poveste
    - Ai cam slabut

Il cumpar sigur

7. #27 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Din demo mi-a placut. Grafica e foarte buna, ai multe posibilitati sa-ti elimini inamici. Daca va avea un story bun va fi un super joc

8. #28 SP
    Member oBL1O's Avatar
    Si mie mi-a placut. Abia astept sa apara.

9. #29 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Eu astept sa se ieftineasca. Nimic special fata de un brawler oarecare (pot spune ca mi-a placut mai mult Watchmen).

10. #30 SP
    la muncă bă! urioc's Avatar
    l.e : gresisem postul. il downloadez si eu acum. sa vad ce e de el

11. #31 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    PS3 and Xbox 360 Gaming Blog - BadAssGamer: Batman Arkham Asylum Is The Best Looking Game On The Unreal Engine
    The attention to detail on the environments alone is highly impressive, everything is highly polished and detailed. Even down to the simple objects that make up the environment. The texture work is some of the best I've seen in any game it's all really high quality and impressive. And Yes, I have played Gears of War 2 and while that game had amazing environments and beautiful textures, this game just seems to edge it out with sharper and cleaner looking textures.

12. #32 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    -AI-ul, dupa cum ma asteptam, este de-a dreptul jenant
    -grafica OK, dar de aici pana sa facem comparatii cu alde Gears 2 mai e cale lunga de batut
    -ca si o lauda, inca de la inceputul demo-ului se observa ca au implementat destul de bine Unreal Engine si nu si-au batut joc cum fac alti producatori
    -detaliile de pe fetele personajelor sunt impresionante
    -camera si controlul sunt bune, nu am simtit vreun moment de frustrare
    -"detective eyes" sau cum se numeste = cheat, deci thx but no thx
    -unde naiba este sangele???? sau e pentru "kiddies"?
    -luptele nu constau in nimic altceva decat mash! mash! mash some more!
    -conversatiile dintre personaje cad in ridicol
    -vroiam sa vad o lupta cu o hidosenie, vreun boss sa vad cum se desfasoara si daca trebuie sa aplici mai multa tactica in aceste cazuri

concluzie: nu il iau, poate si din principiu si datorita faptului ca se numeste Batman...

repet: where's the damn blood???

13. #33 SP
    Banned Mircea Badea's Avatar
    Poate sangele lipseste doar din versiunea demo.

Anyway, eu din pacate n-am putut sa-l incerc aseara pt ca a plouat si iar n-a mai functionat Internetul. Nu va puneti Millenium IT.

14. #34 SP
    Member MSlv's Avatar
    arata frumos, vocile cred ca sunt cele din desene (kevin conroy = batman si mark hamill = joker) ceea ma motiveaza in plus sa-l cumpar. pare destul de fun, desi nu e prea greu. Cateodata, mai ales cu acel detective mode, imi da impresia unei experiente aproape casual. O sa tot joc demo-ul (n-am avut timp inca sa-l termin), si cred ca voi ajunge la aceeasi concluzie: buy buy buy. Chiar simplist asa cum e gameplayul, e suficient de bun sa evadeze din mediocritate.
    Attached Images Attached Images dzygrl.jpg

15. #35 SP
    revin cu pareri
    un mare plus al jocului este detective mode-ul, chiar imi place
    grafica e buna, nu exceleaza. e doar ok
    si acum minusurile :
    - cum zic toti, AI-ul este jenant. cum naiba sa nu vezi un batman care se tot plimba pe sus ? sper sa fie in varianta full o diversitate la nivelul dificultatii, nu sa ne lase cu zombii aia, ar fi prea usor.
    - nu imi place deloc cum arata batman. e prea ciudat, gay daca pot sa ii spun asa. nu stiu de ce, dar ingame nu il suport deloc, chiar daca sunt un mare fan batman.

cam astea am preferat sa le spun. jocul e ok, dar ca orice joc are minusuri. nu cred ca il voi cumpara la lansare, ci peste 2-3 luni sa ii mai scada pretul

16. #36 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Aoleo...Did you just call Batman....GAY???

17. #37 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    De acord cu urioc. Desi sunt un mare fan Batman, nu imi place deloc cum arata in joc. Pacat.

Oricum demo-ul mi-a placut in mare parte cu exceptia AI-ului. Detective Mode-ul = VATS din Fallout 3 = cheating .

18. #38 SP
    Banned Mircea Badea's Avatar
    Am incercat si eu demo-ul pe PS3-ul de la munca de aici, ca n-am mai avut rabdare pana diseara, si chiar mi-a placut, mai ales ca eram putin sceptic in urma a ceea ce citisem pe aici (comparatia cu jocul Watchmen in favoarea celui din urma = un mare lol).

Deocamdata nu am nimic sa-i reprosez, poate minusurile isi vor face semnalata prezenta pe parcursul unei sesiuni mai lungi de joc, asa ca abia astept sa pun mana pe versiunea full.

19. #39 SP
    Member weriwulf's Avatar
    ookey...am facut o comparatie...demo pe 360 si demo pe ps3. Mi se pare ca arata mai bine pe 360...antialising or something. Luminile de asemenea arata putin mai bine pe 360, iar in rest aceeasi mancare de peste. Demo-ul chiar mi-a placut cu exceptia Al-ului. Inamicii sunt mai mult niste statui ce asteapta sa fie crapate in 2. Cred ca o sa-l cumpar (I'm a fan)insa mai astept si niste review-uri.

20. #40 SP
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Aoleo...Did you just call Batman....GAY???
    doar batmanul din arkham asylum . ok si cel din batman & robin. nici dupa atata timp nu imi pot scoate sfarcurile din cap

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 11 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks