Brink - Sony Playstation 3 - ShopTo.Net - �3.85
Brink - Microsoft Xbox 360 - ShopTo.Net - �3.85
Brink - Sony Playstation 3 - ShopTo.Net - �3.85
Brink - Microsoft Xbox 360 - ShopTo.Net - �3.85
asta ma gandeam si eu... sa dau mai putin de 4 lire pe el? oare merita? sau mai bine imi iau niste jocuri pe psn/steam? ...sau un burger cu cartofi prajiti![]()
Batman Arkham City Collectors Edition Game PS3 - 365games.co.uk - �36.99
Tot �36.99 si pentru varianta de xbox 360.Spun ca e pret bun , avand in vedere 1 lira transportul pana in RO
�i mulțumesc lui Eastbason pentru că mi-a adus �n atenție această ofertă:
Actiune Dead Space 2 Xbox360 BC7040412 Diverta Online - Diverta Online
L-am luat astăzi și confirm că este full english și varianta PAL.
Ce bine era dacă citeati ai descrierea..
Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk 2
Eu recunosc ca nu am citit:
3. Platesti diferenta dintre valoarea jocului si valoarea precomenzii si primesti jocul.
Cum ai facut tu comanda ? Ai platit deja 30 RON ?
Observasem saptamana trecuta asta , dar nu am postat.
http://dol.ro/promo--preorder--58.html
Mi se pare o mare prostie din partea lor , de ce sa platesti o precomanda la Diverta , pentru care trebuie sa deplasezi la magazin personal sa ridici jocul si cel mai important : ei nu au afisat pretul final , ci numai pretul pentru precomanda : 30 RON. Adica pe 31 Octombrie poti sa ai o surpriza si jocul sa coste mai mult decat la alte magazine.(este foarte posibil sa fie asa )Data lansarii: octombrie 2012
1. Cumpara Assassin's Creed III la precomanda si ai acces prioritar la varianta finala a jocului.
2. In momentul lansarii jocului trebuie sa vii in magazin cu precomanda (carcasa) si factura fiscala cu care ai achizitionat-o.
3. Platesti diferenta dintre valoarea jocului si valoarea precomenzii si primesti jocul.
Actiune Mortal Kombat 9 Collectors Edition PS3 BC4070275 Diverta Online - Diverta Online
stoc limitat
N-a platit (ca si eu am facut ca fraierul, dar le-am dat mail ca nu mai vreauca si-asa am preorder la Join or Die pe PC). E o prostie pe care o fac probabil din cauza ca vor ei sa vada destul de exact ce stoc sa faca. Cred ca si trimit, ca eu am facut precomanda prin curier si deja s-au mai adaugat 12 lei
Ce vor ei sa faca, sa imi trimita carcasa goala si dupa aceea restul?
Oricum sa nu afisezi pretul real mi se pare aiurea de tot, puteau macar sa puna X lei pret si Y lei pret precomanda, care se scade din X la lansare pentru cine face precomanda... SUS MARE CU ROSU, nu la punctul 3 fara sa specifici pretul final, ca daca nu imi convine ce fac, raman cu o carcasa goala de 30 de lei. Nu e frumos...
Chiar ca e o tampenie uriasa, asta e ideea precomenzii: sa ai asigurat pretul pe care-l platesti SAU chiar mai mic daca scade pretul. Ei vor fix invers - sa se asigure ca dai pretul lor. Oricum Diverta e moarta de mult, cel putin la capitolul jocuri, in magazinele din Oradea nu mai au de ceva timp jocuri DELOC, doar niste filme.
Și-au revenit.
Nu-mi plăcea sub nicio formă �nainte, dar după ce au intrat �n insolvență au �nchis magazine, au mai umblat la prețuri, schimbare de management și acum se pare că �nvață din greșeli. (cel puțin �n București)
�n ultima lună am cumpărat două cărți, un portofel și acum Dead Space 2 de la ei. Pentru că simt schimbarea ce s-a produs �n urma acelor probleme financiare prin care au trecut.
@DanTe23: True story. Si nici in Euromall Pitesti nu mai au joace (nu ca as fi cumparat vreunul la preturile de le aveau).
Bookmarks