Hai faceti si la clujCum de n-ati bagat BlazBlue?
nu avem cum sa facem la Cluj deoarece e distanta foarte mare, pe langa asta nu stiu cate persoane ar veni pana acolo, Bucuresti e capitala si deaia s-a ales sa se faca acolo pt ca acolo vine densitatea de oameni, cat despre Battlekon simplu sunt posibilitati sa facem in Bucuresti daca nu, facem tot in Brasov, BlazBlue nu prea avem posibilitati sa facem pentru ca in primu rand nu avem jocul(chiar daca facem rost de 1 copie, ne trebe cel putin 3-4 copii deoarece folosim mai multe console de data asta), 2 nu avem sponsorizare(la Guilty Gear avem) si mai e faptul ca Guilty Gear putem face in paralel cu alt joc deoarece e pe ps2
iar pt GrimmjowNo6 de data asta dupa cum am precizat mai sus vor fi cel putin 3 console ps3, deci se vor juca cate 3 meciuri cel putin, in paralel asa ca se poate juca toata lumea, mai des, mai repede, la fel si turneele vor merge mai repede de data asta
@Mikael imi exprimam dorinta de a avea un eveniment deasta si aici. Nu va indemnam adlitera sa mutati conventia la Cluj lol desi pentru mine ar fii fain![]()
Nopai, daca vreti sa dam niste meciuri online/offline sau sa organizam un Fight Club la Cluj dati un semn.
Bafta cu consursurile![]()
Ideea era că noi plecăm vineri seara să ajungem s�mbătă dimineața și să plecăm duminică seara să ajungem luni dimineața �nsă au intervenit c�teva probleme (mereu e așa) că prietenul cu care trebuie să vin a fost chemat și s�mbăta la servici...
...deci (dacă el nu-și poate rezolva) plecăm s�mbătă seara și ajungem duminică dimineața.
Nu-i asta problema, problema e că nu știu �ncă un orar 100% stabil să vedem c�nt e exact programat Tekken 6. Că dacă e duminică e excelent dar dacă e s�mbătă...e cam aiurea (pentru noi). Oricum �n caz că nu-și poate rezolva vin doar eu...(�n caz că e s�mbătă) și gata.
Sper să apară un orar cu evenimentele...
Vor fi Tekken si Soul Calibur in prima zi(sambata) si Guilty Gear si Super Street Fighter in a 2a zi(duminica).
Corecteaza-ma Mike daca am gresit cu programul pls.
Ar face bine sa se decida ODATA...chiar vreau sa veniti si voi si deciziile de ultim moment nu ajuta.![]()
sorry de reply-ul tarziu 99% Tekken 6 si Soul Calibur 4 sambata si Guilty Gear si Super Street Fighter 4 duminica, si eu n-am avut parte la decizia asta asa ca imi pare rau pentru schimbarile de ultima ora
de curiozitate ce premii se dau ? la Guilty Gear am inteles ca se da un Fighting Stick . Da la celelalte ? Stiu ca am mai incercat site-ul ala postat de tine la inceputul thread-ului da tot imi da eroare si nu se incarca pagina![]()
...see you there
- Bilete de tren [x]
- Controller CU FIR [x]
- Adaptor [x]
- Aparat foto [x]
- Sida [x]
- Bani de stricat aiurea pe prostii și m�ncare [x]
- Haine norocoase [x]
- Alte cele [x]
![]()
@Tudoran tricou, postere datile precendente am reusit sa mai punem 2 editii de la revista Level si 2 editii de la revista Otaku, dar de data asta s-au ivit anumite probleme si probabil tricoul si posterele vor fi ca premii, daca o sa avem noroc sa mai facem rost si de altceva vom pune, daca nu...ghinion
pai inscrierile vor incepe de cand se deschide eventu si astia ziceau sa-l incepem undeva pe la un 12...in fine poate o sal mai intarziem si il incepem pe la un 13...pana atunci va fi timp de casuals ca toata lumea sa se acomodeze cu jocu si sa-si faca incalzirea
By Lisetteeye in forum Sony PlayStation 3
By RonanN1 in forum Console Club
By MonkY in forum Console Club
Bookmarks