Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 9 of 9

Thread: Xbox 360 (slim/fat) VS PS3 (fat/slim)

1. #1 SP
    Member BoTeAlEx's Avatar

Xbox 360 (slim/fat) VS PS3 (fat/slim)

Dupa cum scrie si in titlu vreu sa vad "Who is the best". Eu sunt un gamer inrait, deci daca nu am la un joc setari maxime mai bine nu mai joc. Si m-am gandit decat sa dau 2000 E pe un sistem desktop, sa-mi mearga totu la maxim, iar la anu sa dau setarile la medium, mai bine imi iau o consola si 4-5 ani stau si ma joc. Nu ma pot decide care sa o iau. Mie imi place mai mult xbox-ul, dar am auzit de rod (chiar si pe noile xbox-uri) si nu stiu ce sa cred. Am un prieten care din 2008 are un xbox arcade, si nu ia facut nici un fel de problema sau eroare si merge si in ziua de azi foarte bine, pe de alta parte un alt prieten are ps3 si e ffffffoarte multumit de el. Vreau sa joc offline cat si online (nu ma intereseaza ca la xbox trebe sa platesc ca sa joc onlline). O sa-mi cumpar si un TV LCD, full hd, cu hdmi.
    Va rog sa ma indrumati cat mai bine. Va multumesc!!!!!

2. #2 SP
    Member blondutzu's Avatar
    dintr-un post ca asta se vor naste numai flame-uri . Si oricum nu ai ce mari detalii sa afli. Ambele console sunt foarte bune si foarte asemanatoare. Singura diferenta o fac exclusivitatile. Te sfatuiesc sa dai un search pe google sa vezi ce exclusivitati are fiecare consola si apoi sa alegi care crezi ca ti s-ar potrivi mai bine.

3. #3 SP
    Member BoTeAlEx's Avatar
    Bine, vreau xbox, dar nu stiu care e mai bun, elite sau asta nou slim. Dati-mi linku de la magazine cu xbox 360. Eu am gasit doar, cu mw2 si imi place la nebunie: MICROSOFT CONSOLA XBOX 360 ELITE JASPER 250GB+2 CONTROLERE,1JOC

4. #4 SP
    Member OxygeN's Avatar
    Eu in locul tau as gandi inainte de a face un topic de genu asta ca sar putea sa iese un razboi, cel mai bine e sa iti iei ce-ti place...

5. #5 SP
    Diferenta intre Slim 250gb si elite-ul de linkul tau este doar de aspect. Slimul este ceva mai micut. Un alt avantaj al slimului ar fi ca are wifi incorporat (in caz ca ai router wireless ti-ar prinde bine). Gasesti xbox s 250 gb la 1300 RON si jocul MW2 in jur de 100 RON deci ca bani tot acolo iesi

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

6. #6 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Quote Originally Posted by BoTeAlEx View Post
    Dupa cum scrie si in titlu vreu sa vad "Who is the best". Eu sunt un gamer inrait, deci daca nu am la un joc setari maxime mai bine nu mai joc. Si m-am gandit decat sa dau 2000 E pe un sistem desktop, sa-mi mearga totu la maxim, iar la anu sa dau setarile la medium, mai bine imi iau o consola si 4-5 ani stau si ma joc. Nu ma pot decide care sa o iau. Mie imi place mai mult xbox-ul, dar am auzit de rod (chiar si pe noile xbox-uri) si nu stiu ce sa cred. Am un prieten care din 2008 are un xbox arcade, si nu ia facut nici un fel de problema sau eroare si merge si in ziua de azi foarte bine, pe de alta parte un alt prieten are ps3 si e ffffffoarte multumit de el. Vreau sa joc offline cat si online (nu ma intereseaza ca la xbox trebe sa platesc ca sa joc onlline). O sa-mi cumpar si un TV LCD, full hd, cu hdmi.
    Va rog sa ma indrumati cat mai bine. Va multumesc!!!!!
    Personal ai noroc daca scapi cu Warn, eu unu as sterge Topicul deschis cu zambetul pe buze, din august 2008 de cand sunt membru nu am visat sa deschid asemenea topicuri care ar naste monstrii (nici macar cand citeam noutatile pe site in stare de ebrietate ).
    On-topic : daca vrei sa aflii care este mai buna intreaba-l pe tPhase, el este guru a tot GPU-CPU knollege , raspunsul lui dupa cum il stiu ar fi ca nu exista neaparat consola mai buna cat exista exclusivitati mai importante. Am un Arcade din 2008 si nu a dat RROD, momentan ma orientez spre a doua consola :WII. Probabil va urma anul viitor si un PS3, asta mai vedem ce ne rezerva viitorul.
    Sfatul meu : alege consola, alege televizorul si joaca-te.
    End of story !

7. #7 SP
    Member BoTeAlEx's Avatar
    Va rog sa ma scuzati eu sunt nou si nu m-am gandit la acesti monstri
    blondutzu dami te rog un link ceva cu xbox slim si mw2 ca eu nu am gasit.

8. #8 SP
    nu e bundle...ti le iei separat..xbox slim = 1300 RON cam pe oriunde in Romania iar MW2 il gasesti pe aria bazar in mod sigur la 100 RON sau il poti lua nou la 150 RON pe zavvi.com, shopto.net

9. #9 SP
    Member Atrium's Avatar
    Daca tot ai disponibili 2000 E pentru asa ceva, ( O_o ) atunci mai bine-ti iei ambele console si vei avea parte de toate exclusivitatile si beneficiile amandurora.

Daca esti gamer inrait si ai doar o consola, vei ajunge sa doresti sa joci si exclusivitatile celeilalte platforme. Iti garantez eu asta.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Tags for this Thread

Bookmarks