Originally Posted by
MonkY
Spre rusinea mea... n-am apelat niciodata la Gameshop pentru un beneficiu. Daca am facut-o, a fost de fiecare data pentru userii CG sau comunitate (de aici si discountul si premiile oferite de dansii). Nu am decat cuvinte de lauda cu ce se intampla la Gameshop in ultima perioada, iar RvsS, desi nu are aceasta obligatie, chiar s-a implicat in toate cele. Aratati-mi un singur shop din .ro care sa se implice si sa stea sa raspunda la toate intrebarile, oricat de hazardate ar fi acelea. Mai ales ca o face pe timpul sau liber in mare parte din timp... nu e platit pt. asta.
Din pacate, in Romania insa e si mentalitatea asta... ca daca avem un parteneriat cu cineva, o facem pt. ca ne iese si noua ceva ca sa ni e inchida gura. Din pacate pentru unii, din fericire pentru altii, aici nu e cazul. Si se poate citi de-a lungul threadului cum au fost probleme puse chiar de echipa CG celor de la Gameshop. Tot ceea ce primim pt. bannere se duc la premii (luna aceasta speram sa fie mai multe ca de obicei)... Am avut si surpriza de a primi cateva press-kit-uri, ale caror reviews/previews le-ati putut gasi pe site. In rest cred ca este una din cele mai deschise relatii.
Cu acestea sper ca am lamurit si aspectele colaborarii si avantajelor. Iar celor care nu le convine acest thread in care RvsS incearca sa raspunda, au metodele oficiale de contact cu Gameshop la care are acces oricine. Bafta tuturor si respect RvsS pentru efortul depus !