Am facut comanda ieri pe gameshop pt mw2...
Este vreo sansa sa mai fiu sunat azi pt confirmare?
Am facut comanda ieri pe gameshop pt mw2...
Este vreo sansa sa mai fiu sunat azi pt confirmare?
scroom - da-mi te rog numarul de telefon pe PM. Azi nu mai pleaca sigur ca e dupa ora 14, dar sa verificam daca s-a inregistrat comanda.
Multumesc mult RvsS! Si tot respectul pentru GameShop. Chiar nu credeam ca o sa am MW2 in ziua lansarii de la GS la un pret asa de bun! =D>
RvsS,aveti pe stoc xbox 360 elite holiday value bundle ? cea cu pure si batman lego ?
Daca nu ce xbox360 aveti pe stoc inafara de arcade si versiunea cu forza 3 ?
Am sunat adineauri la GS si persoana de la telefon nu stia sa imi zica clar daca este sau nu in stoc.
Mersi
Holiday nu mai este dar va veni in 10 zile.
Avem Arcade cu Beatles Rock Band, Arcade simplu, Pro cu 60 GB si Super Elite.
Felicitari GameShop...de departe cel mai bun store online de gaming din Romania...MW2 chiar in ziua lansarii...sunteti grozavi. Tineti-o tot asa! FELICITARI! RESPECT!
Am fost sunat azi de catre cineva de la GS si mi s-a confirmat ca joi sau vineri primesc MW2.
Thanks Razvan, thanks GS & CG !
Call of Duty Modern Warfare 2, Thanks GameShop!
Consola Xbox 360 Modern Warfare 2 Super Elite Bundle - este in stoc? Daca nu cand vine?
Vine pe aprox 20.11.2009. S-ar putea putin mai repede, dar nu cu mult.
A ajuns cumva Dragon Age: Origins PC Collector's Edition? Am dat precomanda pentru el si sunt curios cam cand ar ajunge, daca ajunge, la mine.
Mersi mult
morpheus2k5 - pe 13.11 se lanseaza. Veti fi contactat telefonic azi sau maine pentru confirmare.
am fost azi sunat dar din pacate am luat deja
Aveti pe stoc official sony PS3 bluetooth headset?
justamodel - nu avem produse Sony inca. In viitor vom avea, dar nu cred ca acest headset.
Fara suparare Razvan , dar faceti ceva cu Promotia Zilei caci am impresia ca doar la semnalele din partea noastra o schimbati ...