cand se confirma precomenzile pentru medal of honor?
o sa-l avem pe 15 sau intarzie?
cand se confirma precomenzile pentru medal of honor?
o sa-l avem pe 15 sau intarzie?
Incredibil. Sun pentru Enslaved a 5-a oara, mi-a raspuns o domnisoara care nu se ocupa de siteul gameshop si dupa 10 minute de stat la telefon imi spune ca nu exista produsul pe stoc. Romania, the land of oportunity - nu stiu de ce ma mai mir.
Raskolnikov1944 - este ceva foarte ciudat, produsul este in stoc si am intrebat si mi s-a spus ca nimeni nu intrebat de Enslaved. E foarte ciudat. La ce numar ai sunat ?
Oricum, produsul este in stoc, se poate trimite azi.
La numarul de pe site de unde am facut toate comenzile pana acum: 0374200395.
S-a rezolvat. Cum spuneam in postul anterior, prima data mi-a raspuns o alta d-soara la telefon care mi-a spus ca nu se ocupa de gameshop. Nelamurirea mea era de ce am mai stat aproape 10 minute la telefon sa verifice stocul. In fine, bine ca e ok. Cum spunea prietenul Gica Hagi, e bine cand e bine.
Ca sa fie bine ca sa nu fie rau :) Mersi de info si imi pare rau de neintelegere.
Razvan, sa-mi raspunzi si mie la PM te rog.
Multumesc.
S-au trimis datele tale catre Ubisoft si ei vor trimite spre tine.
---------- Post added 12-10-2010 at 12:21 PM ----------
Produsele care sunt disponibile si nu vor intarzia:
Medal of Honor PC
Medal of Honor Limited PC
Medal of Honor Tier 1 PC
Medal of Honor PS3
Medal of Honor Tier 1 PS3.
Aceste produse se vor trimite ca sa ajunga vineri, la lansare.
Produsele care au fost trimise foarte tarziu de producator:
Medal of Honor Xbox 360
Medal of Honor Limited Xbox 360
Medal of Honor Tier 1 Xbox 360
Medal of Honor Limited PS3
Pentru acestea din urma am cerut cel mai rapid transport posibil (si cel mai scump) si vom incerca sa le trimitem catre dumneavoastra vineri ca sa ajunga sambata sau luni.
ok, am precomanda la Medal of Honor PC, deci astept sa ma sune pt ca sper sa il am vineri.
Am sunat eu acum sa fac o confirmare pt Medal of Honor Tier 1 PS3 ( in caz ca nu o sa pot raspunde la tel ) si mi s-a spus ca nu sunt inca disponibile ....
Eu nu zic ca nu faceti o treaba buna , chiar am simtit in unele cazuri ca v-ati straduit sa fie bine ( ca sa nu fie rau :)) ) , dar totusi de ce nu faceti un upgrade la site ? sa aveti(avem ) si istoric al comenzilor, pre-comenzilor ....? ;)
Bafta
Da, vom face acest lucru, dar trebuie schimbate foarte multe lucruri si dureaza. Totusi, este in lucru acest aspect, este o schimbare principala.
Pleaaase si faza cu numele produsului cand punem link , nu Pagina Produsului . Stii la ce ma refer .
Da, este pe lista.
---------- Post added 12-10-2010 at 02:19 PM ----------
Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 2 si Arcani: Gothic 4 vor fi disponibile la timp.
Hai ca m-a sunat si pe mine pentru MoH. Pana la urma am hotarat sa-l iau si pe asta, mai ales ca-mi dati si tricou >:D< Am cerut XL, sper ca nu m-am supraevaluat :-SS
Lansare Medal of Honor. Informatii aici ESL: Lansare MEDAL OF HONOR - News - Romania - ESL - The eSports League.
Mda...intarzie exact ala pe care l-am comandat eu - Medal of Honor Limited PS3.
Am si eu niste intrebari:
1. cum fac sa-mi schimb comanda in Medal of Honor Tier 1 PS3 (pentru a ajunge la timp, deci nu pot astepta sa fiu sunat ptr confirmare);
2. mai beneficiez de tricou si de reducerea acordata membrilor cg daca schimb comanda?
Răzvan, ai idee c�t �nseamn� �n zile acea �nt�rziere pentru Medal of Honor Limited PS3?
Graft - jocul se lanseaza vineri. Sper sa il putem trimite vineri astfel incat sa fie la voi sambata sau luni.
DrMengele - daca nu doresti sa astepti limited - care nu intarzie mult, atunci ne poti suna si poti schimba precomanda pentru a primi vineri. Sigur ca vei primi tricou. Pentru a beneficia de reducerea CG trebuie sa faci insa o alta precomanda ca sa se aplice pe site.
Da.