Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 12 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 ... LastLast
Results 141 to 160 of 226

Thread: Timpul maxim petrecut in spatele controlerului

1. #141 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Quote Originally Posted by Axeaxel View Post
    La ultimul post m-am cracanat de ras
    ON Topic: poate am mai spus-o in primele pagini, cel mai mult am jucat GTA IV intr-o seara cu Dumy, Dark pana dimineata la 5-6, nici nu mai stiu Am si cateva poze ia sa ma uit pe aici
    Era 8 ca a plecat Dumy direct la serviciu lol.

2. #142 SP
    Member AC DC's Avatar
    GTA IV Xbox 360 5 ore/zi timp de 2 zile
    Gta: SA PS2 7 ore\zi timp de 14 zile
    FIFA 09 Xbox 360 10 ore/zi timp de 4 zile
    Fifa 06 PS2 7 ore/zi timp de 3 luni
    Fifa 07 PS2 8 ore\zi timp de 3 luni
    The Sims 2 : Castaway PSP 8 ore/zi timp de o saptamana
    Fifa street 2 PSP 8 ore/zi timp de 2 saptamani
    Fifa 09 pe PSP am jucat foarte mult...

3. #143 SP
    Junior Member Theo's Avatar
    12-13h Kal Online @ PC
    Maxim 6h Wanted @ Xbox360

4. #144 SP
    Member taz@'s Avatar
    cel mai mult am jucat Fallout 3-17 ore si Batman AA-8 ore(fara sa ma opresc)

5. #145 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Eu cel mai mult am jucat anul trecut in Decembrie la GTA IV pt. AWP dar fara noroc.Consola a mers non-stop timp de o saptamana.
    Killzone 2,vara asta tot o sapt. ,dar nu non stop pt. Valor Grand Cross cu succes.

6. #146 SP
    Junior Member itallianul21's Avatar
    in medie cam 3 ore dar acuma ca am far cry 2 care e cel mai greu jucat de mine si de 4 zile ma cinui sa trec de a 2 sau a 3 misiune undeva la 10 min pe ora

7. #147 SP
    Member faby_67's Avatar
    jocul de care nu ma plictisesc 10 ore Killzone 2 online

8. #148 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by itallianul21 View Post
    undeva la 10 min pe ora
    meaning?

9. #149 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    se joaca 10 minute,dupa care face pauza 50 ca il oboseste FarCry 2
    ON: cred 8-10 ore la Killzone 2

10. #150 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    so... MGS4: 8 ore, de la 8 seara pana la 4 dimineata! cand s-a terminat jocul eram distrus fizic si psihic. Snaaaaaaaake !!

11. #151 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Asa putin tea luat MGS4? Eu lam inceput undeva pe la 11 si am iesit la 7 din el si nu era gata...daca nu ma insel numai videourile or durat cam 10 ore...

12. #152 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Quote Originally Posted by Muthu Raoul View Post
    Asa putin tea luat MGS4? Eu lam inceput undeva pe la 11 si am iesit la 7 din el si nu era gata...daca nu ma insel numai videourile or durat cam 10 ore...
    pai nu.. il incepusem de cateva zile.

13. #153 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    Wii sports - la un amic, imediat dupa aparitie > 10 ore (in 2, cu pauze de tigara, suc si toilet, fara hrana ). Plus ca alt joc nu aveam.

Diablo 2 LoD (PC) vreo 30 ore aproximativ (asta cand a iesit expansionul LoD. Suc, tigari si pizza pe tastatura. Din cauza asta am fost dat afara de la locul de munca, oricum voiam sa plec si nici nu aveam carte de munca)

New Super MarioBros (DS) - > 5 ore intr-o parcare asteptand un amic la un tren international. Cu ocazia asta am rupt balamaua la DS Phat, (contact violent cu volanul) parca avea jocul vreo vina ca eram eu dobitoc.

14. #154 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Hai ca 30 de ore nu cred . Prea ai exagerat . Daca nu dormi 30 de ore si stai cu ochii intr-un monitor urmatoarele 2 luni esti bolnav ( poate chiar mai grav)

On: 10 ore - CoD 1 pe PC terminat cap-coada . ( cu pauza de Wc si vreo 15 min de masa )

15. #155 SP
    Member Skaar's Avatar
    Quote Originally Posted by paunstefan View Post
    Hai ca 30 de ore nu cred . Prea ai exagerat . Daca nu dormi 30 de ore si stai cu ochii intr-un monitor urmatoarele 2 luni esti bolnav ( poate chiar mai grav)
    Nu chiar... si eu aveam sesiuni de 20ore+ cand jucam world of warcraft, iar sesiunile de 15ore+ nu erau un lucru neobisnuit pentru mine.
    La consola cel mai mult am stat 12ore la batman: arkham asylum

16. #156 SP
    Banned Mario's Avatar
    PC -Counter-Strike,Warrock si mai multe jucam cam 8 ore pe zi,timp de un an(aproape)acuma daca ma joc 2 ore ma plictisesc si daca stau 4 5 ore la calc deja imi vine sa ma omor.Dar bine atuncea era cand "descoperisem" placerea de a sta la calc.,pana atuncea nu stateam deloc.

17. #157 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    Quote Originally Posted by paunstefan View Post

On: 10 ore - CoD 1 pe PC terminat cap-coada . ( cu pauza de Wc si vreo 15 min de masa )

Cred ca am stat si mai mult. Oricum nu non-stop, cu mici pauze. Lucrez in IT din 1994. Nu ai idee cate nopti nedormite aveam pe la locurile de munca. Mai ales in perioada 1997 - 2002 cand IT-ul era in floare la noi si firme foarte putine. Aveam de lucru la greu. Chiar si acum mai sar cate o noapte lucrand, chiar daca nu mai este asa mult de lucru. Un coleg de munca, nici nu mai stiu de pe unde, a intrat in spital din cauza oboselii excesive, se juca la greu Starcraft, era sa dea coltu' din asta. Oricum, acum consider ca joaca trebuie facuta in timpul liber in doze moderate. Aduce pe moment feeling dar pe termen lung probleme.

18. #158 SP
    WoZ
    Banned WoZ's Avatar
    Cel mai recent: 11 ore - Uncharted 2

19. #159 SP
    Member CaNtO's Avatar
    max 12 ore la psp ... printre care jucasem mai multe jocuri..
    vreo 4-5 ore la xbox/zi la rezident evil 5
    si 30 min -1 h la ps2

20. #160 SP
    Senior Member DevilBringer's Avatar
    Te tine materia 12 ore la PSP ?

Eu stau in weekend 7-8 ore pe x360( cu pauze )
    Si in cursul saptamani 2-3 ore

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 12 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 ... LastLast