Voua nu vi se pare ca recharge time-ul pt puteri este exagerat de mare?
De ex, singularity avea recharge 1,3 secunde in primul nivel, apoi m-am trezit ca tine 5 secunde, iar in momentul asta are un recharge de 8,5 secunde...
Dau singularity si dup-aia stau si astept o eternitate pana sa pot da warp..wtf
Sa nu mai zic de warp..15 secunde?!..really?! In ME2 era 6 secunde..
Nu inteleg ce matematica aplica astia pt puteri. Sa luam warp ca exemplu...
Liara are la inceput recharge 16 secunde.. urmeaza upgrade cu reducere 25% si devine 12.8....
Eu am la inceput recharge 17,6 secunde (?!).. dupa upgrade -25% am 15,6.......
Sau singularity:
Liara: 9 s - 25% = 7,2 s
Eu: 9,9 s - 25% = 8,78 s
Am I missing something?
Vezi sa nu fii echipat cu arme prea multe care scad recharge time considerabil. Verifica si armura pe care o folosesti.
Jocul arata si se misca senzational pe 360, upgradeul pe partea grafica este evident inca din primele misiuni fata de ME2.
Ceea ce este incomensurabil de PENIBIL cu versiunea de 360 este disc swaping: m-am trezit ca in primele 3 ore de gameplay, in momentul in care m-am decis sa fac o misiune secundara, a trebuit sa schimb discul!! Rilly Microsoft? Rilly?? Sunt curios cad de des se va intampla asta pe parcursul jocului. Cred ca trebuie sa imi dresez catelul sa stea langa consola cu discul in gura, pregatit pentru swap!!
In afara de porcarioara asta, e senzational. M-a tinut treaz pana la 5 dimineata.
La multe chestii (chiar si main missions) mi-a cerut Disc 2, si mi-am dat seama ca probabil multiplayerul e integral pe Disc 1, ca doar n-o sa te puna sa schimbi discul la multi![]()
Pana acum din ce am vazut la armuri se poate merge pe varianta ''custom'' ca sa iti poti alege toate celea dupa placerea fiecaruia. Din cele cumparate ( dragon Age -armor, Cerberus si Collectors) cea care m-a avantajat cel mai mult pare Collectors. Cu toate ca si Cerberus imi aduce damage in plus pe arme.
Mai testam prin inventar si revin cu pareri.
Idem Rasko! In afara de porcaria cu disk swap (desi am ambele disk-uri instalate pe HDD - rusinica Microsoft), jocul e superb. Am intalnit 2-3 freeze-uri (de-a lungul a peste 30 de ore de joc) si un lift care urca (sau cobora, n-am idee) la nesfarsitAh, si 2 disk read error, dar care le pun pe seama consolei mele care a inceput sa o ia razna (ma gandesc cu groaza ca ajung la a sasea consola...)
---------- Post added 11-03-2012 at 03:25 PM ----------
Is it just me... sau cam toate personajele sunt cracanate?
P.S. Neaparat sa mergeti in clubul Purgatory... sa-l vedeti pe Shepard dansand. Un copac ar avea mai multe miscari in el![]()
ce ma enervati...!!! unii au terminat jocul si eu nici nu l-am primit... precomanda de la Shopto... expediat in 7 martie...
parca vad ca din Bucuresti pana in Timisoara face 2 saptamani
![]()
By OEE in forum Videos
By SublimingSun in forum Licitatii
By Mika in forum Console News
Bookmarks