Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 14 of 32 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 24 ... LastLast
Results 261 to 280 of 625

Thread: Mass Effect 3

1. #261 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar

2. #262 SP
    Member raptorscream's Avatar
    @fallout:io nu am dat de poza cu tali prin cabina ...

3. #263 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Voua nu vi se pare ca recharge time-ul pt puteri este exagerat de mare?
    De ex, singularity avea recharge 1,3 secunde in primul nivel, apoi m-am trezit ca tine 5 secunde, iar in momentul asta are un recharge de 8,5 secunde...

Dau singularity si dup-aia stau si astept o eternitate pana sa pot da warp..wtf

Sa nu mai zic de warp..15 secunde?!..really?! In ME2 era 6 secunde..

Nu inteleg ce matematica aplica astia pt puteri. Sa luam warp ca exemplu...
    Liara are la inceput recharge 16 secunde.. urmeaza upgrade cu reducere 25% si devine 12.8....
    Eu am la inceput recharge 17,6 secunde (?!).. dupa upgrade -25% am 15,6.......

Sau singularity:
    Liara: 9 s - 25% = 7,2 s
    Eu: 9,9 s - 25% = 8,78 s

Am I missing something?

4. #264 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Vezi sa nu fii echipat cu arme prea multe care scad recharge time considerabil. Verifica si armura pe care o folosesti.

Jocul arata si se misca senzational pe 360, upgradeul pe partea grafica este evident inca din primele misiuni fata de ME2.
    Ceea ce este incomensurabil de PENIBIL cu versiunea de 360 este disc swaping: m-am trezit ca in primele 3 ore de gameplay, in momentul in care m-am decis sa fac o misiune secundara, a trebuit sa schimb discul!! Rilly Microsoft? Rilly?? Sunt curios cad de des se va intampla asta pe parcursul jocului. Cred ca trebuie sa imi dresez catelul sa stea langa consola cu discul in gura, pregatit pentru swap!!

In afara de porcarioara asta, e senzational. M-a tinut treaz pana la 5 dimineata.

5. #265 SP
    Member GODZYLLA's Avatar
    La multe chestii (chiar si main missions) mi-a cerut Disc 2, si mi-am dat seama ca probabil multiplayerul e integral pe Disc 1, ca doar n-o sa te puna sa schimbi discul la multi

6. #266 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Vezi sa nu fii echipat cu arme prea multe care scad recharge time considerabil. Verifica si armura pe care o folosesti.
    Acum am ajuns si eu pe Normandy si am vazut cum sta treaba in Weapons Bench.

7. #267 SP
    Senior Member djleo666's Avatar
    Pana acum din ce am vazut la armuri se poate merge pe varianta ''custom'' ca sa iti poti alege toate celea dupa placerea fiecaruia. Din cele cumparate ( dragon Age -armor, Cerberus si Collectors) cea care m-a avantajat cel mai mult pare Collectors. Cu toate ca si Cerberus imi aduce damage in plus pe arme.
    Mai testam prin inventar si revin cu pareri.

8. #268 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Idem Rasko! In afara de porcaria cu disk swap (desi am ambele disk-uri instalate pe HDD - rusinica Microsoft), jocul e superb. Am intalnit 2-3 freeze-uri (de-a lungul a peste 30 de ore de joc) si un lift care urca (sau cobora, n-am idee) la nesfarsit Ah, si 2 disk read error, dar care le pun pe seama consolei mele care a inceput sa o ia razna (ma gandesc cu groaza ca ajung la a sasea consola...)

---------- Post added 11-03-2012 at 03:25 PM ----------

Is it just me... sau cam toate personajele sunt cracanate?

P.S. Neaparat sa mergeti in clubul Purgatory... sa-l vedeti pe Shepard dansand. Un copac ar avea mai multe miscari in el

9. #269 SP
    Senior Member Anderul's Avatar
    Am terminat jocul, toate bune si frumoase pana la sfarsit.

10. #270 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Master Jedi View Post
    Am terminat jocul, toate bune si frumoase pana la sfarsit.
    Cate ore ai avut in total pe savegame?

11. #271 SP
    27 de ore. Am facut aproape toate misiunile.

12. #272 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Master Jedi View Post
    27 de ore. Am facut aproape toate misiunile.
    Hmm, eu incerc sa trag cat mai mult de joc... pt. ca mi-e frica de final
    Am 32 de ore pe save (cred ca aproape 40 de ore in total), si de-abia am ajuns in

La ce level ai ajuns?

13. #273 SP
    Level 56, am avut un personaj importat din Mass effect 2 cu lvl 30.

14. #274 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Si sa mai descretim un pic fruntile :

15. #275 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Si sa mai descretim un pic fruntile :

BOOBS Effect

16. #276 SP
    Member solaru's Avatar
    ce ma enervati...!!! unii au terminat jocul si eu nici nu l-am primit... precomanda de la Shopto... expediat in 7 martie... parca vad ca din Bucuresti pana in Timisoara face 2 saptamani

17. #277 SP
    buf
    Junior Member buf's Avatar
    Te inteleg solaru. Al meu a fost expediat in 6, tot de catre shopto.

18. #278 SP
    Member Devergo's Avatar

And this is why I didn't and won't buy it, even though I love it...

19. #279 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Quote Originally Posted by Devergo View Post

And this is why I didn't and won't buy it, even though I love it...
    Si ura mea fata de EA a crescut si mai mult

P.S. Si Activision suge tare. cacamas pe marketing-urile lor, e foame de bani!!!

20. #280 SP
    Junior Member Amsterdam's Avatar
    Nu sunt ei de vina, noi suntem de vina ca le cumparam produsele.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 32 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 24 ... LastLast