Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 32 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 ... LastLast
Results 281 to 300 of 625

Thread: Mass Effect 3

1. #281 SP
    Banned darkpaul13's Avatar
    De aia Bioware nu mai e ce-a fost...dar deja e prea raspandita "dictatura" publisher-ilor incat sa se mai poata face ceva...taiatul unei parti din joc si vanzarea ulterioara a ei sub forma de DLC e un lucru comun zilele astea..dar ei n-au avut nici macar bunul simt sa-l scoata de pe discul jocului

2. #282 SP
    Member Devergo's Avatar
    Cel mai grav este ca pe majoritatea gamer-ilor nici nu-i intereseaza. Am 200+ ore in ME si ME2, este jocul meu preferat dar pur si simplu nici nu pot sa le dau bani "lichelelor" astora care nu dau 2 bani pe cei care le cumpara jocurile. Mi-e scarba sa si-l piratez...deci incerc sa uit de franciza asta si sa ma mut la altele.

3. #283 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    E trist ce se intampla dar si mai trist e ca nu avem ce face pt a stopa asta... suntem la mila lor.

4. #284 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Devergo View Post
    And this is why I didn't and won't buy it, even though I love it...
    Sa fim seriosi... crezi ca un DLC in plus sau in minus ma putea opri sa nu cumpar/joc Mass Effect 3? Am cumparat instant si DLC-ul (800 puncte nu e totusi capat de lume) si m-am bucurat de el (prothean-ul fiind unul dintre favoritii mei). De curiozitate insa... daca tot era DLC-ul pe disk deja, de ce Dzeu m-a mai pus sa downloadez atat de mult? (sau poate nu exista decat in varianta pt. PC?)

Anyway, am si eu o intrebare pentru cei care au terminat jocul:

5. #285 SP
    Member Devergo's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Sa fim seriosi... crezi ca un DLC in plus sau in minus ma putea opri sa nu cumpar/joc Mass Effect 3? Am cumparat instant si DLC-ul (800 puncte nu e totusi capat de lume) si m-am bucurat de el (prothean-ul fiind unul dintre favoritii mei). De curiozitate insa... daca tot era DLC-ul pe disk deja, de ce Dzeu m-a mai pus sa downloadez atat de mult? (sau poate nu exista decat in varianta pt. PC?)

Anyway, am si eu o intrebare pentru cei care au terminat jocul:
    E vorba ca iti vand content care e deja existent pe disc in prima zi. Pana la urma nici asta nu e cea mai mare "buba", acest DLC contine un caracter absolut vital universului ME, deci nu este ceva optional pentru un fan adevarat (cum a fost Zaed). Tie chiar ti se pare ok ce fac ei? Inteleg ca pentru tine acei 10$ in plus nu reprezinta nici o problema (nici pentru mine de altfel, imi permit sa achizitionez destul de multe jocuri lunar) dar asta nu inseamna ca trebuie sa "bend over and take it" de la aceste companii. Azi le transmiti ca prostiile astea sunt acceptabile, maine scot un sequel cu first day DLC la 20$...s.a.m.d.

Arunca un ochi aici.

6. #286 SP
    Junior Member Amsterdam's Avatar
    10$ pentru un caracter si 15 min de gameplay intr-o misiune? Si eu care credeam ca nu se poate sa jecmanesti cumparatorul mai rau decat au facut-o cei de la Activision cu 3$ pe harta.

7. #287 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    De aia Bioware nu mai e ce-a fost...dar deja e prea raspandita "dictatura" publisher-ilor incat sa se mai poata face ceva...taiatul unei parti din joc si vanzarea ulterioara a ei sub forma de DLC e un lucru comun zilele astea..dar ei n-au avut nici macar bunul simt sa-l scoata de pe discul jocului
    Cred că seria Mass Effect este cel mai bun exemplu de publisher vs developer, dacă primul joc a avut un story bine pus la punct, inspirat de anachronox ce-i drept, şi cu un gameplay ce combina elemente de RPG cu elemente de shooting �ntr-un mod ok, aici mă refer la statisticile personajelor, Tali era tehnician dacă ţin bine minte şi �i puteai debloca diferite abilităţi vitale �n unele misiuni sau pentru a avea acces la alte părţi dintr-un nivel, genul ăsta de lucruri sunt sigur că cei de la Bioware au vrut să le amplifice �n Mass Effect 2 şi 3 dar EA a spus nu, trebuie să faceti jocul ăsta �n aşa fel �nc�t să-l poată juca şi Jiji Becali, că el e cu banu bă, şi dintr-un RPG cu potenţial imens a devenit un shooter �n care nu ai nevoie de vreo tactică, inamicii au un AI foarte simplu şi tu nu faci altceva dec�t să stai �n cover şi să mai tragi din cinci �n cinci secunde, comenzile pentru squad sunt inutile datorită AI-ul şi a level design-ului ce descurajează orice fel de tactică, şi da, le-am jucat pe hardcore.

@Godzylla: Nu are prea multă importanţă, ideea e că ei au spus că au lucrat la DLC DUPĂ ce au terminat jocul, deci dacă asta era adevărat acele fişiere nu aveau ce căuta �n joc.

8. #288 SP
    Member GODZYLLA's Avatar
    Probabil e doar personajul si nu si misiunea. Adica pe PC e clar folderul DLC cu continutul From Ashes, deci nu e ascuns pe undeva. O sa incerc totusi sa scot DLCul si sa editez jocul sa deblochez personajul sa vedem cum sta treaba. Adica nu cred ca bagau in joc 500-600MB de doua ori. Un personaj nu ocupa mult, dar harta...
    @Monky:

9. #289 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Un mic review neaos, cu bune si cu rele: Mass Effect 3 Review
    Quote Originally Posted by Devergo View Post
    Hmmm... Sa ma iau dupa individul acela si sa "nu cumpar jocul lor ci al concurentei, pentru ca timpul meu este important"? The hell i will! Asteptam jocul asta de ceva vreme, cu sau fara DLC. In plus, omul e foarte stressat ca lucrul acesta nu trebuie sa se intample cu un joc de PC. Pe sistemul "sa-l cumpere aia cu console, ca ei sunt mai tampiti, si sa ne lase pe noi astia cu PC sa-l piratam linistiti". Grrr...
    Quote Originally Posted by Amsterdam View Post
    10$ pentru un caracter si 15 min de gameplay intr-o misiune? Si eu care credeam ca nu se poate sa jecmanesti cumparatorul mai rau decat au facut-o cei de la Activision cu 3$ pe harta.
    Amsterdam, sa stii ca nu te obliga nimeni sa-l cumperi. DLC-ul este optional... poti termina jocul si fara el

P.S. E posibil sa fie mult 800 de puncte pentru unii. Dar daca erati atenti la recomandarile cu preturi bune de pe CG, probabil aveati deja cateva mii de puncte cumparate la jumatate de pret

10. #290 SP
    Member Xristina's Avatar
    P.S. E posibil sa fie mult 800 de puncte pentru unii. Dar daca erati atenti la recomandarile cu preturi bune de pe CG, probabil aveati deja cateva mii de puncte cumparate la jumatate de pret
    Daca e sa o luam moral si etic nu este corect.

Pana in data de lansare tu iti acoperi costurile pentru produsul X si ii pui un pret Y. Nu lansezi 70% din produs la pretul Z si dupa inca vreo nspee mii de DLCuri facute in aceiasi perioada de productie la pretul A, unde A + Z >>> Y. Dar aici intervine libertatea fiecarei companii de a decide strategia de marketing.

11. #291 SP
    konichiwa zombie chynagods's Avatar
    EA got busted
    UPDATE: EA Responds To Mass Effect 3 Day One DLC Allegations - News - www.GameInformer.com

"YouTube user lljkceski created the video below. In it, the fan claims that by changing a single line of code in the PC version of Mass Effect 3, you can unlock the Prothean squadmate for play without downloading the DLC."

12. #292 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eh, ei au incercat sa o dea la intors cum ca nu era inca gata acel DLC... Oricum ar fi, e bine ca au fost prinsi. Eu am fost mai maniac si am cumparat... dar poate macar de-acum inainte il vor oferi moka pentru cei care nu vor sa dea bani pe el. Sau poate cine stie, vor face o fapta buna si vor returna punctele celor care l-au achizitionat. Desi fiind vorba de EA, ma indoiesc profund ca acest lucru se va intampla

13. #293 SP
    konichiwa zombie chynagods's Avatar
    Nu sunt primii si nici ultimii care fac marlanii de acest gen.Resident Evil 5 de exemplu.
    Banii inapoi de la EA nici o sansa.
    Nu cred ca vor avea remuscari sa inceapa sa-l ofere gratis.Dar nu ar strica sa facem putin gat,prea iau toti gamerii de fraieri

14. #294 SP
    Junior Member Amsterdam's Avatar
    Amsterdam, sa stii ca nu te obliga nimeni sa-l cumperi. DLC-ul este optional... poti termina jocul si fara el

Absolut, e un dlc, e optional, nu il baga nimeni pe gat. Dar... jocul este ultimul din trilogie si teoretic trebuie sa incheie povestea aici si sa puna capat trilogiei intr-un mod normal prin explicatii si detalii. In acel DLC sunt o gramada de informatii esentiale, mai ales dupa ce il tragi de limba pe Javik. Sa lansezi un joc si in acelasi timp sa lansezi si o parte din el care iti explica practic de ce, cand si cum s-au intamplat lucrurile, la un pret oricat de mic e jecmaneala. Oricum ai incerca sa o dai, fie ca e 1$, 5$, 10$.. 1000$ tot nesimtire se numeste. Daca il lansau mult mai tarziu ar fi avut o scuza, dar nu vad cum puteau sa lege explicatiile alea de joc dupa ce un consumator a terminat jocul, pentru ca nu ar fi avut nici o logica si nici o valoare dupa ce jocul a fost deja terminat.

15. #295 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Cred ca sunt singurul caruia i-a placut sfarsitul... Asta pana le-am vazut pe celelalte si am vazut ca
    Good job EA!

16. #296 SP
    Banned darkpaul13's Avatar

17. #297 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar
    Assuming direct control, man

18. #298 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Ma intereseaza un cod pentru M55 Argus Assault Rifle pentru Xbox 360. Daca aveti cumpar.

19. #299 SP
    Member pufy's Avatar
    Salutari.Daca tot le-am dat full price pe ME3 zona 2 si o sa cumpar si acel dlc cu prothean (sper sa merite) ma gandeam sa cumpar ME2 digital ,pe UK este 20 de lire iar pe US 20 $,initial intentionam sa-l cumpar tot zona 2 ,daca il cumpar zona 1 banuiesc ca imi va merge sa incarc salvarile in ME3 zona 2 ?
    A mai incercat cineva ?

20. #300 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Eu l-as lua aceeasi zona cu ME 3 ca sa evit eventualele neplaceri...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 32 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 ... LastLast