Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 41 to 52 of 52

Thread: Prototype 2

1. #41 SP
    Member yoyokid's Avatar
    Jocul e frumos, insa nu pot spune ca e o diferenta mare fata de primul.Caracterul principal e interesant si e mult mai expresiv decat Alex Mercer ( cel putin din punctul meu de vedere ).

2. #42 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Expresiv in ce sens ? Ca nu prea ii vedem fata.

Cat de joc, primu mi s-a parut foarte bun. Mi se parea genial sentimentul de putere, de a putea intra cu mainile goale intr-o baza inamica si sa omor tot ce era acolo fara sa patesc nimic.

Acum, mi se pare foarte plictisitor. E acelasi joc dar cu alt caracter. Povestea nu mai am rabdare sa o urmaresc, pentru ca sunt prea multe lucruri neinteresante. Si mi se pare ca seamana incredibil de mult cu Infamous, joc ce mi-a placut intr-o oarecare masura, dar care m-a plictisit dupa 1-2h de joc.

Grafic este putin mai "rasarit" decat primu, dar numai la apropiere. La distante mai mari avem tone de ceata, de parca am fi prin 97-99.

3. #43 SP
    Member yoyokid's Avatar
    Ba cum sa nu i vezi fata?In majoritatea filmuletelor numai el apare Emana putere si se vede care are multa incredere in propriile forte.Filmulete au un rol foarte important pentru ca ii descoperi personalitatea si incepi sa fi la fel de increzator si in restul timpului in care nu sunt filmulete.In rest...e total adevarat ce ai zis.Nu pot spune ca sunt dezamagit, dar imi doream si altceva decat "acelasi joc dar cu alt caracter"

4. #44 SP
    Member felixanu's Avatar
    Am si eu o problema. Din pacate jocul la mine este in spaniola. Stie cineva cum schimb limba? Nu gasesc nici o optiune.

5. #45 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Daca nu reușești să schimbi limba din options înseamnă că nu poți. Ai o copie adusă din Spania/America de Sud, n-ai limba engleză instalată în joc.

6. #46 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Exact asta am patit si eu cu un joc cumparat din Franta.

7. #47 SP
    Member felixanu's Avatar
    Nu suport sa-l aud cum tot zice "Mierda".
    Pacat...

8. #48 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar

9. #49 SP
    Junior Member Lazarus's Avatar

Prototype 2

Salut! Acum ceva timp mi-a facut cineva cadou Prototype 2 insa ma dispera faptul ca e in spaniola. Nu-i pot face nimic sa schimb limba? E si audio si scris in spaniola, inclusiv cartea. Pot face ceva?

10. #50 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Poti sa inveti spaniola.

11. #51 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    daca ai contul in engleza si jocul tot in engleza se instaleaza , nu conteaza coperta.

12. #52 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Asta e valabil doar la PS4, el are jocul pe PS3, caz in care nu se poate face nimic.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3