Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 11 of 50 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 21 ... LastLast
Results 201 to 220 of 993

Thread: The Elder Scrolls V: Skyrim / Anniversary Edition

1. #201 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Quote Originally Posted by G-XtremE View Post
    Daca arata pe PS3 ca si pe xbox, maine il iau. Are cineva un video comparison?
    Skyrim: PS3 Vs Xbox 360 Screen Comparison (Feature) - NowGamer

Parca versiunea de PS3 arata un piculet mai bine.

2. #202 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Reviews:
    Eurogamer – 10
    RPGSite – 95
    X360A – 99
    ShopTo - Outstanding
    RPS – N/A
    TSA – 9
    Joystiq – 5/5
    Digital Spy – 5/5
    CVG – 9.5
    OXM UK – 10
    GamePron – N/A
    Destructoid – 10
    IGN – 9.5
    VentureBeat – 89
    The Guardian – 5/5
    Kotaku – “Yes”
    1UP – A-
    Videogamer – 9
    Shack – N/A
    Edge – 9
    GiantBomb – 5/5
    Strategy Informer – 9.5
    RPGGamer – 4.5/5
    TeamXbox – 9.8
    GamesRadar – 10
    GameSpot – 9
    GameTrailers – 9.3
    GamingXP – 94%
    Eurogamer.de – 9
    MondoXbox – 9.7
    Everyeye.it – 9
    Eurogamer.cz – 10
    The Escapist – 5/5
    Wired – 10
    GamePro – 5/5
    Game Informer – 9.50

3. #203 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by G-XtremE View Post
    Daca arata pe PS3 ca si pe xbox, maine il iau. Are cineva un video comparison?
    Nu mi se pare nicio diferenta,cel putin eu nu o sesizez eu am ps3 un vecin de al meu care imi este amic are xbox,jocul il are cumparat de la shopto.Spun după doar 30 de min de gameplay.Eu cred ca daca cineva spune altceva ori e fan sony sau microsoft ori are ochi de vultur

4. #204 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by RaverX View Post
    In 99.99% din cazuri jocurile multiplatforma arata mai bine pe XBOX, ma indoiesc ca asta ar fi diferit.
    Exagerezi cu procentajul.Fac pariu ca ai doar xbox.Nu vreau sa intram in vreo disputa,stiu ca te enervezi repede,e o parere

5. #205 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Si-asa nu te joci cu ecranul celeilalte console langa tine, sa-ti sara in ochi diferente.. Ca sa nu mai zic ca in miscare diferentele sunt insesizabile la orice joc..

6. #206 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Singura diferenta pe care am putut-o sesiza din imaginile low res din comparatie, e ca pe Xbox umbrele sunt mai soft decat pe PS3. Nu pot sa-mi dau seama daca e mai bine sau mai rau. That's it.

*keeps on praying to Akatosh for delivery.

7. #207 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by DanTe23 View Post
    Exagerezi cu procentajul.Fac pariu ca ai doar xbox.Nu vreau sa intram in vreo disputa,stiu ca te enervezi repede,e o parere
    Nu fa pariul ca-l pierzi. Am si XBOX 360 si PS3, ambele legate prin HDMI la acelasi monitor. Recunosc ca jocul asta nu l-am jucat, dar am avut curiozitatea sa incerc multe jocuri pe ambele console, bagam jocul, jucam un pic pe o consola, apoi comutam, jucam si pe cealalta si tot asa cateva minute bune. Pana acum absolut toate jocurile aratau mai bine pe XBOX 360 : texturi mai bune, iluminare mai buna, antialising mai bun, tot ce vrei. Mai departe tragi tu concluziile.

8. #208 SP
    Member SpeedoTuxedo's Avatar
    Nu incurajez discutiile astea, dar o diferenta poate fi data si de faptul ca pe Xbox sunt instalati 3.8GB in timp ce pe PS3 - 5.5GB. Ce inseamna asta? Probabil loading time mai mic/ texturi mai bune pe PS3

Skyrim Xbox 360 Install Size Revealed | gamezone.com

Sper sa trecem peste discutiile astea, nu cred ca suntem atat de graphics whores, altfel, majoritatea era pe alt forum, nu consolegames.ro. Cumparati-l pe platforma pe care o aveti sau pe cea pe care va simtiti cel mai bine.

9. #209 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu nu am vrut sa se ajunga aici. Eu am intrebat si am sugerat ca atunci cand dati peste un video pe net de la un site mai important in care este comparat jocul pe cele doua console sa il postati si aici. Astept jocul asta de mult timp, iar avand ambele console nu stiu care varianta este mai buna si astept un raspuns. Oblivion a fost mai bun pe PS3 pentru ca l-au portat mai tarziu. Fallout 3 a mers mai bine pe Xbox360 decat pe PS3. Astept niste comparatii si ale jocului asta.

10. #210 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Eu nu am vrut sa se ajunga aici. Eu am intrebat si am sugerat ca atunci cand dati peste un video pe net de la un site mai important in care este comparat jocul pe cele doua console sa il postati si aici. Astept jocul asta de mult timp, iar avand ambele console nu stiu care varianta este mai buna si astept un raspuns. Oblivion a fost mai bun pe PS3 pentru ca l-au portat mai tarziu. Fallout 3 a mers mai bine pe Xbox360 decat pe PS3. Astept niste comparatii si ale jocului asta.
    Tu ai citit ce am postat mai sus? Sau ai vazut postul meu in leg cu intrebarea ta? Am vazut cu ochii mei ambele variante,eu nu vad diferente,daca iti faci probleme ca o sa fie un nou caz "rage"...nicio sansa,e portat ft bine pe ps3.Daca nu crezi mai asteapta sa vezi si ce spun altii,desi cel mai bine ar trebui sa vezi cu ochii tai.Nu mai vreau sa rasp userului raverx ca o ia personal si nu prea accepta alte pareri.Ce stiu eu e ca sunt mulţi care vb fara sa testeze �nainte, doar din "auzite".Nu mai sta pe g�nduri si cumpara-l pana nu se termina stocul cu harta aceea din material special,e superba.Nu e din carton cum scrie pe site la gameshop,deci il poti lua de la ei linistit daca optezi pt ps3.
    PS ca sa inchidem discuţia mai bine il iei pt pc

11. #211 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Quote Originally Posted by Enthroll View Post
    *keeps on praying to Akatosh for delivery.
    By the Nine ! Akatosh heard me ! He gave me the real map to guide me !!

Epic weekend here I come !
    Attached Images Attached Images 1e0c24d0.gif

12. #212 SP
    Member angellicus's Avatar
    Same here! Long weekend ahead!

13. #213 SP
    Member Zdrutz's Avatar
    A gasit cineva vreo metoda de a face rost de un colt de mamut fara a omori bestia? Momental la lvl 5 ma face pulbere

14. #214 SP
    Member SpeedoTuxedo's Avatar
    Poți sa furi dacă vrei de la "cortul" ăla Companion din Oraș

Sent from my iPhone

15. #215 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Absolut incredibil. M-am pus "5 minute" sa vad si eu cum e jocul. Am zis ca il incerc putin inainte sa ies din casa. Au trecut mai bine de 3 ore de atunci si daca nu ma sunau prietenii uitam de programul din aceasta seara. In 3 ore am explorat doar si am ramas socat de scala jocului. E IMENS. Eu sunt fan fps pentru ca nu am rabdare sa stau mult in fata televizorului. Nu am realizat cum au trecut aceste 3 ore. Te pierzi in atmosfera, in problemele personajelor intampinate, in muzica. De exemplu acuma jocul e pauzat si muzica e data la maxim in
    Coloana sonora este coplesitoare. Am versiunea PS3, jocul arata exceptional, in anumite locuri merita sa te opresti sa schimbi camera tps si sa misti usor analogul drept ca sa admiri imprejurimile. Cred ca voi petrece mult timp in acest joc. Este absolut superb, fara nici cea mai mica ezitare sa-l luati!

16. #216 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    This. Game. Is. Epic. E 3 dimineata si inca ma tine in frau! Atmosfera e pur si simplu... de nedescris. Totul, de la muzica la story la detalii precum cartile pe care le poti citi (iar eu o fac pt ca mi se par al naibii de interesante )... Subscriu si eu la un weekend lung.

17. #217 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Jocul e mindblowing! Coloana sonora e incredibila. Am vazut ca sunt si easter eggs referitoare la F3.

18. #218 SP
    Senior Member Clopotarul's Avatar
    Behold ! The Dragonborn !

19. #219 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Mai nou, cei de la shopto iti arata si poza cu jocul proaspat impachetat TinyGrab - Simple. Screenshot. Sharing.

20. #220 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quick Look: The Elder Scrolls V: Skyrim - YouTube

))))))))))))))))))))

...auzi acolo ce rad baietii!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 11 of 50 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 21 ... LastLast