A platinat cineva jocul pana acum?Eu sunt destul de aproape de platina![]()
La mine iara a avut loc un reboot, nu-mi place cu dagger si mai putin in dual wield (nu ca ar fi ceva problema neaparat cu dual wield doar nu-mi place mie) cu , dar mi-a placut mult cu cu bow-ul si sneak, iar la melee mi-a placut mult two handed, asa ca de data asta ma voi concetra pe two handed sneak si archery, la two handed de data asta voi alege axe-urile, imi plac mai mult ca sabiile, deasemenea am luat si niste texturi imbunatatite, arata mult mai bine jocul, dar asta in thread-ul dedicat screenshot-urilor
. Noul caracter Murasaki:
Si pe mine ma bate gandul sa-l incep din nou. In orice joc am ales (daca aveam sansa) sa merg pe un tank build. (Heavy armor, shield + 1h weapon)
Acum vreau sa trec pe ceva light - un caracter bazat pe sneak. (Bow, daggers)
PS: Murasaki e foarte foarte draguta. ;]
Ce bine ca am reusit sa recuperez elven bow-ul si pe Frost deja, ca mi-a fost cam dor de gear-ul vechi si de el, sincer dintre cai Frost mi se pare cel mai tare, intotdeauna ajuta, tank-eaza sa pot trage cu arcul linistit, dar cand este low on health stie sa fuga (bine ma refer dintre cai obisnuiti fara Shadowmere care este mai special). Bow-ul l-am gasit intr-o ruina cu word-ul pentru un nou shout ^^. Apropo sunt singurul caruia ii place dintre echipamentele guards cel mai mult cel de la stormcloacks ?
PS: las si o caricatura distractiva, cand vad cadranul cu Draugr parca si aud eye of the tiger din Rocky.
Eu am calul din Whiterun. Nici nu stiam ca poti sa iei altii in afara de Shadowmere.
Iar comic-ul ala e sooo true
Stau cateodata si cresc in nivel un skill non-combat, si cand intru intr-un dungeon.... jale. Joc si pe master
Apropo, am si eu niste intrebari. Cum vi se pare destruction pe la nivel mai mare, pe Master?
Momentan abordez luptele cam asa: sneak, facut un sneak attack pe cel mai periculos mob, schimbat pe dual casting, trag cu ice spike sau cum ii zice pana raman fara mana dupa care trec pe 1h. Rezultatele difera de la lupta la lupta, de regula trebuie destul de multe reload-uri, dar macar e destul de diversificat.
Peste cateva nivele ma vad fiind in principal cu dual wield sau 1h+shield, si cu destruction ca back-up.
Alte 2 intrebari: cum intru in thiefs guild/dark brotherhood, si merita sa le fac la nivel 20, sau sa astept pentru mai incolo? (adica sunt echipamente pe care le primesti si al caror stats depinde de nivelul tau?)
Sunt deja in mage's guild,, si am inteles ca la final primesc niste robes tari. dar la fel, nu stiu daca sa termin quest line-ul acum sau sa mai astept sa fiu nivel mai mare.
In legatura cu DB, cu armura nu pot sa zic sigur dar cu item-ul principal cel primesti din quest de la ei iti pot spune ca nu ai d c sa-ti faci griji, nu este legat de level, din cate stiu nici armura cea mai importanta de la thieves guild nu este, dar nu pot spune sigur.
@Witchalok
La Dark Brotherhood nu ai cine stie ce bonusuri, iti dau doua seturi de armuri si un blade + un dagger. In schimb daca joci pe light armour sau ca archer trebuie neaparat sa intri in Thieves Guild. Primesti treptat patru seturi de armuri de la ei: Thieves set, Nightingale set, Linwe's set (care spre deosebire de restul seturilor unique poate fi disenchanted) si la sfarsit Guild Master's set. Overall, arata bad-ass! De asemenea primesti si doua arme: Nightingale Blade si Bow care este cel mai bun bow din ce am gasit pana acum si are si 3 echanturi pe el (frost, schock si slow).
Armele si armurile de la ei se scaleaza in functie de level: 1-18, 19-26, 27-35, 36-45, 46+.
De la mage guild primest Archmages's Robes - 15% cost reduction la toate spells, +50 magicka, +100% magicka regen. Destro la master level este op, mai ales combinat cu protection spells din alteration si cu magicka regen si last chance din resto. Oricum, cu putin enchanting poti sa castezi non-stop, pe mag nu cred ca s-a intamplat sa raman vreodata fara mana.
Pentru cei care il joaca pe PS3: cum se comporta jocul dupa patch? Mai sunt probleme? Am observat ca pe forumul gametrailers inca se plange lumea de slowdown/freeze etc... Sunt cazuri izolate?
azi e o zi trista. Dupa ce am facut o misiune de asasinare, am continuat sa explorer o pestera cu roboti dinaia facuti de dwarfi. Si dupa ce am trecut si de ei m-am batut cu niste monstrii urati la care numele incepe cu litera F (chiar nu mai stiu cum se numesc...Felengs sau ceva de genu) si acestia au omorat-o pe Lydia
(ajutoarele meu de mai bine de 5-6 ore de gameplay). Acuma cine imi mai cara lucrurile
? si cine ma mai ajuta sa omor dragoni? (inafara de summoning-urile clasice). Pana acu o ora nici nu stiam ca pot fi omorate NPC-urile de genul asta. De foarte multe ori a picat Lydia la pamant, de abia i se mai vedea viata da la scurt timp isi revenea...de data asta nu mai
. Si cand ma duc pana la casa din WhiteRun ma astept ca cineva sa fie la etaj si sa ma intrebe "what now?"
. Damn....trebuie sa imi gasesc un alt "ucenic" care sa ma ajute.
Dar privind partea buna, am omorat primul meu Dwarf Centurion (sau cum se numeste)
Am mai vazut si pe alte forumuri ca se plangea lumea ca le-a murit partenera/ul din joc,dar eu nu inteleg ce-i asa de greu sa dati un reload la un save mai de dinainte cand Lydia era in viata si sa incercati din nou batalia respectiva![]()
Tudoran, daca vrei sa 'trisezi' putin si ai varianta de PC a jocului (si stiu ca o ai)
Am observat imbunatatiri foarte mari pe partea de slowdown in spatii mari, acestea au scazut mult dupa patch. In rest, mai sunt probleme in orase uneori, se simte in continuare ca "nu duce" partea de apa (in cascada in orase) si multe NPC-uri simultan. Freeze-uri nu am mai avut dupa patch, dar este relativ recent, mai trebuie investigat. Inainte de patch au fost 4 freeze-uri in 40 ore de joc, este in nota obisnuita a engine-ului, daca salvezi des nu e asa suparator.
By OEE in forum Console Club
By White117 in forum Licitatii
By MonkY in forum Videos
By sam in forum English
By Chris in forum Console News
Bookmarks