mai bine l-ar scoate pe Voldo sau alti luptatori mai necunoscuti ca sa il bage pe Cervantes. Parerea mea
�l bagă și pe Cervantesiar Voldo a fost prezent �ncă de la �nceput (1996) de ce să-l scoată?
e arhi cunoscut
n-a lipsit de la nicio petrecere
...sunt curios dacă vor implementa mecanica din Soul Edge/Soul Blade cu armele (nu știu exact denumirea - cred că weapon clash) c�nd se �nc�lcesc armele și se �mping c�teva secunde. Uai!
Și să integreze Edge Master Mode!- mie cel mai mult �mi place povestea
apoi partea VS.
THAT MUSIC!
eu ziceam ca Voldo nu e asa popular pt ca online nu am jucat niciodata contra lui si nici macar la offline nu jucam eu cu prietenii mei cu el. E bun de freak show da nu stiu cat de bun e ca luptator. Atata vreme cat il baga pe Cervantes pot sa pastreze si ceilalti luptatori.
Dar parca in soulblade armele se spargeau. Asa imi amintesc.
Luptam cu pumnii si picioarele dupaia.
Asa e daca scoti ce e bun dintr-o combinatie ramane doar ce e naspa
Sunt foarte curios ce super ii vor pune lui Nightmare. Sper ca nu ceva corny sa sufle cu foc or some bollocks.
Jucam desigur, dar sa stii ca atunci cand pierdeam cand ne jucam sc4 nu ma faceam
Apropo, or fi scos ring out-ul de tot? Parca prin filme nu am vazut arene cu gauri deloc. Hmmm..asta ar atrage o gramada de oameni care nu suportau acest feature, which is good. Mie imi este indiferent daca va fi sau nu. Can't wait though ^_^
Nu l-au scos.
That being said you will still be seeing more of the same when it comes down to the roster, and many of the familiar stages make a return as well not to mention the rather vexing Ring Out rule – where defeat can be snatched from the jaws of victory at any point.
Bookmarks